9 legjobb tervező ezüst ékszer nőknek és férfiaknak

Általánosságban elmondható, hogy az ezüst egy ezüstötvözet, amely az ezüst 92,5% -át teszi ki. Általában az ezüst nagyon puha lesz, ezért rézzel ötvözik, hogy erősebb legyen. Az ezüst Európából származik, és az utóbbi időben népszerűvé vált. Az ezüst divatékszerek az utóbbi időben népszerűek lettek. Karkötő, nyaklánc, gyűrű, bokalánc, mindenféle ékszer készülhet ezüstből.

Sterling Silver ezüst ékszer készletek:

Számos ezüst ékszermárka jelent meg ma Íme egy 9 divatos és stílusos ezüst ékszer

1. Ezüst ékszer készletek:

ezüst ékszerek

Ez a filigrán ékszerkészlet hiteles megjelenéssel rendelkezik. A nyaklánchoz medál kapcsolódik, amely bonyolult kialakítású. Fényképet tud benne tartani. A fülbevaló hold alakú, és fokozza a fül szépségét. A karperec egyik végén nyitott és könnyű súlyú. Az egész készlet szép megjelenésű, és az egyik legjobb ezüst ékszermárka.

2. Ezüst jegygyűrű:

Ezüst jegygyűrű

Ez a csinos jegygyűrű ezüstből készült, és közepén gyöngy található. Tényleg szép és egyszerű, és jegygyűrűnek ideális. A gyöngy köré tekert ezüst huzal fokozza az ujj megjelenését, amelyen viselik. Ez a gyűrű egyedi, és mindennap viselhető.

3. Sterling Silver karkötő:

Ezüst karkötő

Ez a kettős végtelen karkötő a maga nemében a legjobb. A két végtelen ezüst lánchoz van rögzítve, és a végtelenek átfedése nagyon szépnek tűnik. Egy pár nevének kezdőbetűi vannak csatolva hozzájuk. Ez egy igazán szép ajándék egy évfordulóra vagy Valentin -napra. Az egyik biztos szereti.

4. Ezüst fülbevaló:

Sterling ezüst fülbevaló

Ezek a lánc fülbevalók nagyon divatos megjelenésűek. Ez egy egyedi darab, és az egyik legjobb tervező ezüst ékszer. A fülbevaló geometriai formája funkynak tűnik, és jól illik a nyugati öltözékhez. Ezek nyilatkozatdarabok, és eltérnek a normál lógó fülbevalóktól.

5. Ezüst bájos bokalánc:

Ezüst bájos bokalánc

Ez az ezüst bájos bokalánc egyedülálló. Ezüst lánccal rendelkezik, időnként csillagbájokkal, és rendkívül csinos a bokáján. A gyerekek imádni fogják, és jól fog mutatni mindenkinek, aki viseli. Az ezüst szín sokoldalúvá teszi, és bármilyen ruházaton viselhető.

6. Leaf Toe Ring ezüst:

Leaf Toe Ring ezüst

Ez a csinos lábujjgyűrű egyedülálló ezüst divatékszer. Rendszeresen viselhető, mivel kényelmes. A levél intelligens megjelenést kölcsönöz a gyűrűnek, és jól mutat mindenkinek, aki viseli.

7. Ananászszegek:

Ananászszegek

Ezeket az aranyos méneseket a gyerekek és a tizenévesek is imádni fogják. Minimalista és az egyik legjobb ezüst ékszer márka. Rendszeresen viselhető, és nagyon funkynak tűnik. Ez egy modern design, és nagyon népszerűvé válik.

8. Férfi ezüst ékszerek:

Férfi ezüst ékszerek

Ez a klasszikus karkötő ezüstből készült, és nagyon jól néz ki a kezén. A férfiak is rendszeresen viselhetik, mivel egyszerű és könnyű. A karkötő keresztezett kialakítása fokozza a darab szépségét. A férfi ezüst ékszerek napjainkban válnak igazán híressé.

9. Női ezüst orrgyűrű:

Női ezüst orrgyűrű

Az orrgyűrűk még mindig divatosak. Ez az egyszerű orrgyűrű naponta viselhető, és nagyon szép az orrán. Fokozza az arc szépségét.