Hjemmelavede hårmasker til enhver type hår

Du ved, dit køkken og køleskabet derhjemme har alle hemmelighederne ved dejligt hår, uanset hårtype. Enkle ingredienser, der findes i dine køkkener, kan virke magisk, og de hjælper håret med at skinne og også se fantastisk ud. Det bedste er, at de er let tilgængelige, billige, og du behøver ikke at investere hele dagen for hårmasker. Lad os diskutere mere og fortælle dig, hvordan du gør dem selv, bringe glansen og livet tilbage i dit hår siger vi!!

Hjemmelavede hårmasker til enhver type hår

Bedste hjemmelavede hårmasker til enhver type hår:

1. Fint hår har brug for ekstra pleje, og mere fordi det er FINE. Lav derfor en fugtgivende hårmaske ved hjælp af mandelolie og banan med et æg kastet i. Banan hjælper med tyndt hår, æg har proteiner til at fodre håret, og olien vil styrke håret, siger eksperter. Hold dette på hovedet i tredive minutter, tre gange om ugen og vask det af med koldt vand og en mild urteshampoo.

2. En kløende hovedbund har også brug for pleje, ellers sner det på dit hoved og skuldre året rundt. Gør op med forlegenheden, og lad kokos og olivenolie i lige så høj grad gøre tricket. Du kan endda bruge avocado og mayo til at pleje hovedbunden, hårrødderne og håret som helhed, lidt øm kærlighed og pleje er alt hvad hovedbunden har brug for

3. For dem med sprødt hår er spaltede spidser en pakke at håndtere. Det, du derefter har brug for, er en proteinhårsmaske, der hjælper med at stimulere og fremme hårvækst. Proteiner i et æg ville hjælpe med at styrke folliklerne, hårskaftet og hårets skørhed ville gå, og brud er også mindre. Mayo og et æg i en blanding og påført i en time tre gange om ugen er alt hvad du behøver. Vask det af med koldt rindende vand og en mild shampoo lavet af urter der efter.

4. Kedeligt, beskadiget og tørt hår, især om vinteren, kan være pinligt. Lindr lokkerne med en halv avocado blandet med en liter mayo og en spiseskefuld æterisk olie efter eget valg. Tilsæt en dråbe honning og vand, bland godt og påfør. Hold det i en time, og vask det derefter af med koldt vand og en mild urteshampoo -rutine. Gør dette tre gange om ugen for de bedste resultater.

5. Hårsækkene har hele tiden brug for næring, som de skal åbnes for. Den bedste måde at åbne dem på er ved at tillade lidt vand på håret. Når det er gjort, skal du bruge dine fingre og kam forsigtigt dit hår, mens du påfører hårmasken. Efter påføringen, lad masken af ​​kokosolie, citron og honning sidde stille i dit hår. På tyve minutter ville al godheden blive absorberet af de åbne follikler, som du nu kan bruge koldt vand til at vaske resterne af. Dette ville også holde fugten inde og neglebåndene sikre. Brug en naturbalsam til at fugtige håret senere og skyl til sidst med eddike og vand.

6. Mælk og honning, to vidunderlige gaver fra naturen kan hjælpe med at lave hårmasker derhjemme. Tag et helt glas mælk og bland det med honning, en teske er nok. Massér blandingen ind i din hovedbund og dit hår, og lad den sidde i tyve minutter. Vask det derefter med lunkent vand, og skyl det til sidst af med en urteshampoo efter eget valg. Gør dette tre gange om ugen for fantastiske resultater.

7. Maske lavet af kokoscreme ville også være god, ja, den er klistret men GOD. Varm klumpen creme med dine hænder og kropsvarme. Blødheden skal mærkes, inden den påføres dit hår. Hold det i dit hår i tyve minutter, og brug derefter en varm turbanterapi for mere godhed. Hold nu dette i en time intakt, og vask det derefter med en shampoo lavet af urter. Skyl det med koldt vand, og lad håret tørre alene. Gør dette to gange om ugen, og se hvordan håret hopper tilbage med livet.

8. Mandler og bananer, når de indsættes og påføres på dit hår, ville være rart. Det hjælper med at nære hovedbunden og fugte neglebåndene også. Tre dråber af olien til en banan, sammensætningen er helt klodset gør hårmasken til en fantastisk opskrift at bruge. Det giver dig også blødt hår og hoppende glans. Tre gange om ugen, og du er god til at prale af de lange lokker.

9. Du kan øste dem og bruge dem som pynt, men jordbær som pasta og påføres håret med en æggeblomme og lidt olivenolie gør underværker. Behold målingen 2: 1: 1 og lad blandingen ligge på dit hår i en time. Vask det med mild shampoo senere, tre gange om ugen er godt.

10. Sort te og rom også som en kombination kan hjælpe; en teske hver af begge, når det blandes og påføres hårroden, ville gøre underværker. Du skal lade denne blanding hvile på dit hoved i en time, derefter skylle den med koldt vand og vaske den med en shampoo lavet af urter. Tre gange om ugen er også det, du skal bruge for at bruge denne opskriftstid.

Sidste ord:

Folk føler, at mayo og avocado ikke rigtig virker, au contraire de gør. Fuldfed mayo blandet med en hel avocado og lavet til pasta gør underværker. Lige fra hårets rødder til spidserne, behold pastaen i en halv time og vask derefter i rindende koldt vand, forskellen vil blive bemærket med det samme.

Så her var 10 tips plus en ekstra bonus på et, som du kan bruge. DIY er bedre end at betale store beløb for en times behandling i enhver salon, især når sidstnævnte bruger for mange kemikalier, der ødelægger vores hår.

Billedkilde: Shutter stock