A legjobb 9 férfi ezüst ékszer

Történelmileg világszerte férfiak és nők egyaránt viseltek nyakláncot, fülbevalót, karkötőt, láncot, amuletteket, medálokat, gyűrűket és még sok mást. A 19. és 20. században azonban a férfiak nőiességének tartották az ékszerek viselését. Mandzsettagombokra, órákra és nyakkendőkre szorítkoztak. A 21. század azonban forradalmi változást hozott, és a férfiak olyan díszekkel kísérleteznek, amelyeket kizárólag nőiesnek tartottak.

Férfi ezüst ékszertervek:

A férfiak inkább arany és férfi ezüst ékszereket viselnek. Íme néhány ezüst férfi ékszer.

1. Férfi ezüst szegélyű nyaklánc kialakítás:

Férfi ezüst szegélyű nyaklánc

Ez az ezüst láncú nyaklánc ideális azoknak a férfiaknak, akik szeretik az egyszerűséget. Hivatalos egyenruhán is viselhető, sima megjelenésű. Könnyű súlyú, és rendszeresen viselhető. Ez a leggyakoribb ezüst ékszer a férfiak körében.

2. Phoenix emelkedő ezüst gyűrű férfiaknak:

Phoenix emelkedő ezüst gyűrű férfiaknak

A főnix egy görög mitológiai madár, akiről úgy tartják, hogy feltámad előde hamvaiból, majd halálra bomlik. Ez a főnixgyűrű ezüstből készült, üvegezett megjelenéssel. Bonyolult kialakítású a madáron, és klasszul néz ki. A férfiak imádni fogják, ha ismerik a mítoszt.

3. Egyszerű ezüst mandzsetta karkötő férfiaknak:

Egyszerű ezüst mandzsetta karkötő férfiaknak

Ez a kalapált ezüst karkötő nehéz és egyszerű megjelenésű. Olyan férfiak viselhetik, akik egyszerű ezüst ékszereket keresnek férfiaknak, minimális dizájnnal. Jól néz ki a kezén, és klassz megjelenést kölcsönöz.

4. Ezüst férfi ékszer fülbevaló:

Ezüst férfi ékszer fülbevaló

Manapság sok férfi szeret fülbevalót viselni. Ha valaki jól hordja, nagyon okosnak és előkelőnek tűnik. Ez az egyszerű ezüst karika fülbevaló fémes és hűvös tapintást kölcsönöz a fülnek. Kamaszok viselhetik.

5. Egyszerű férfi orrgyűrű ezüstben:

Egyszerű férfi orrgyűrű ezüst színben

Az orrgyűrűk nagyon funky megjelenésűek, ha jól hordják őket. Általában fiatal férfiak vagy tinédzserek viselik őket. Ezt az egyszerű orrgyűrűt nem az egyik oldalon, hanem a közepén viselik. Ez egy egyszerű ezüst férfi ékszer, és alkalmanként viselhető.

6. Ezüst férfi ékszer mandzsetta linkek:

Ezüst férfi ékszer mandzsetta linkek

A mandzsettagombokat férfiak ingben hordják, és hivatalos megjelenésűek. Ezek a leggyakoribbak az ezüst ékszerek közül. Ez az ezüst mandzsettagomb csillogó megjelenésű és négyzet alakú. Durva érzése van, és elegánsan néz ki az ingeken. A mandzsettagomb színe illeszkedik bármilyen színű inghez.

7. Vallási ezüst ékszerek férfiaknak:

Vallási ezüst ékszerek férfiaknak

Ez az ezüst nyaklánc medálként gyémántos horogkereszt szimbólummal rendelkezik. A horogkereszt szimbólumot a hinduk szentnek tekintik. Ez a nyaklánc vallásos megjelenésű, és rendszeresen viselhető. Egyszerű és bájos, és szeretni fogják azok a férfiak, akik hisznek benne.

8. Férfi ezüst koponya gyűrű:

Férfi ezüst koponya gyűrű

A koponyagyűrűk divatos megjelenésűek, és a fiatal generáció szereti őket. Ez az antik koponyagyűrű borzasztóan néz ki, pilóta koponyával. Nagyon funkynak tűnik az ujjain, és mindenki szeretni fogja.

9. Antik férfi ezüst karkötők:

Antik férfi ezüst karkötők

Ezek a karkötők eltérnek a férfiak általános karkötőitől, mivel furcsa megjelenésűek. A vékony antik karkötőket egy nehéz, széles karkötő követi, rajta türkizkék tűkkel. Összességében nagyszerű megjelenésű, és jól illik az informális viselethez.

A férfiak számára készült ezüst ékszerek nagyon népszerűvé váltak a változó időkben. A férfiak számára számos kivitel áll rendelkezésre. Az ezüst ékszerek nagyon elegáns és gazdag megjelenésűek, ami egyszerű öltözékükben mesés megjelenést kölcsönöz.