10 terveellistä täyteainetta, jotka helpottavat laihdutusta

Vähän ennen kesän alkua teemme jälleen matka- ja lomasuunnitelmia. Mutta miten pääsemme eroon talvirasvasta saadaksemme bikinit? Vastaus näihin kysymyksiin ei todellakaan ole helppo kaikille, jotka ovat jo kokeilleet ainakin yhtä ruokavaliota. Tämä yleensä luo kauhean ruokahalun, joka voidaan tyydyttää vain suurella ruoalla. Ruokahalut ovat yleisiä, jos et syö oikeita ruokia. Onneksi on olemassa niin kutsuttuja täyteaineita. Nämä ovat terveellisiä, vähäkalorisia ruokia, jotka antavat sinulle energiaa, mutta johtavat myös laihtumiseen. Lyhyesti sanottuna, voit pitää ruokahalusi hallinnassa ja pudottaa muutaman kilon helposti. Seuraavassa haluamme selittää, mitkä elintarvikkeet ovat terveellisiä täyteaineita. Pidä kiinni siitä, jos olet utelias, haluat laihtua tai voittaa ruokahalu. Alla olevista tiedoista voi olla hyötyä, jos haluat laihtua ja saada uutta itseluottamusta seuraavaa rantalomaa varten!

Terveet täyteaineet auttavat meitä pääsemään eroon talvirasvasta ja pysymään hoikkaina.

Aamiaiskulho, jossa on banaanisiemenjogurttia ruokahalua vastaan

Kuinka terveet täyteaineet toimivat kehossa?

Riittävä energian saanti on vastuussa kehon aineenvaihduntatarpeiden ylläpitämisestä. Ruokahalu on halu kuluttaa ruokaa, mutta tämä halu ei aina liity nälkään.

Ruokahalua voivat edistää myös ruoat, joilla on hyvä maku, tuoksu, ulkonäkö jne. Ilman nälkää. Jopa stressin aikana sen taso nousee ja tämä johtaa helposti hallitsemattomaan ruoan nauttimiseen. Himo on yksi tärkeimmistä syistä, miksi useimmat ihmiset eivät noudata ruokavaliota. Terveet täyteaineet tulevat auttamaan! Suurvolyymisten ja vähäkaloristen ruokien syöminen täyttää vatsasi nopeasti. Tämä venyy ja hormoneja vapautuu mahalaukun seinämään. He lähettävät viestin aivoihin, että olet täynnä. Tässä lyhyesti kuvattu ärsykkeiden siirto vie kuitenkin aikaa, yleensä noin 20 minuuttia. Siksi sinun on annettava itsellesi riittävästi aikaa syömisen aikana ja pureskeltava ruokaa pitkään, jotta tunnet olosi kylläiseksi.

 Himo on helppo voittaa terveillä täyteaineilla.

Terve olo himoa vastaan ​​vihreää salaattia lehtivihanneksilla raparperi -persiljaa

Nämä 10 täyteainetta pitävät sinut terveenä ja hoikana

Jos sinulla on kyltymätön ruokahalu, voit sisällyttää valikkoosi seuraavat täyteaineet. Tämä lopettaa murisevan vatsan ja säästää tiukan ruokavalion lisäkivut. Useimmat luettelomme täyteaineet sisältävät runsaasti proteiinia ja kuitua. Esimerkiksi proteiinipitoiset elintarvikkeet sisältävät monia proteiineja, jotka pitävät meidät täynnä pitkään. Samalla ne ovat todellisia rasvanpolttajia. Keho polttaa paljon energiaa niiden käsittelemiseksi. Siksi nämä täyteaineet ovat täydellisiä, jos haluat laihtua. Laihdutusprosessissa kuitu on myös tärkeää ja ehdottoman välttämätöntä. Periaatteessa nämä ovat sulamattomia kasvikuituja, jotka turpoavat mahalaukussa. Näin saat kylläisyyden tunteen. Ne sisältävät myös monia vitamiineja ja kivennäisaineita. Siksi ne ovat toisaalta välttämättömiä terveydellemme, toisaalta ne ovat hyviä liittolaisia ​​taistelussa ylimääräisiä kiloja vastaan!

Ja nyt terveellisten täyteaineiden luetteloon!

 Täytteet täyttyvät, koska heillä on paljon kuitua, mutta vähän kaloreita.

Tunne terveeltä himoa vastaan ​​Palkokasvit täyttävät, monet kuidut sisältävät vähän kaloreita

Palkokasvit ovat # 1 terveitä täyteaineita! 

Palkokasveja ovat pavut, herneet, kikherneet ja linssit. Nämä elintarvikkeet sisältävät runsaasti kuituja, mutta eivät paljon kaloreita. Mutta ne sisältävät niin kutsuttuja oligosakkarideja. Nämä ovat monimutkaisia ​​hiilihydraatteja, joita keho ei ime. Tämä hidastaa ruoansulatusta ja pitää meidät kunnossa pidempään.

Kikherneet ovat terveellisiä täyteaineita! Niiden ansiosta sinusta tuntuu kylläiseltä, syöt terveellisesti ja pidät kehon painosi hallinnassa!

Tunne terveeltä himoa vastaan ​​Kikherneitäytteellä voit pitää painosi hallinnassa

 Aloita päivä terveellisesti kaurahiutaleilla aamulla!

Terve olo himoja vastaan ​​kaurapuuro terveellinen aamiainen energia lisää hyvää alkua päivälle

kaurapuuro ovat aamiaispöydässä monissa perheissä aamulla. Ne ovat hyvä terveiden hiilihydraattien lähde ja pitävät meidät kylläisenä pitkään. Ne myös antavat keholle paljon energiaa.

Liha on ehdottomasti yksi tärkeimmistä elintarvikkeista ihmisille.

Täyttää sinut terveenä himoa vastaan ​​tuoretta lihaa, hyvä pala grillaukseen tai ruoanlaittoon

liha on tärkeä ruoka, koska se sisältää monia vitamiineja, kivennäisaineita, proteiineja ja täytettäviä rasvahappoja. Se voidaan valmistaa monin eri tavoin ja tarjoilla grillattu, keitetty, paistettu. Jos käytät sitä, tarvitset pidemmän pureskeluajan, jotta saat todellisen kylläisyyden tunteen.

 Kuppi kahvia voi tukahduttaa ruokahalun, mutta vain hetkeksi.

Tunne itsesi täysin terveeksi himoja vastaan ​​erilaisia ​​kahvikuppeja erilaisia ​​kahvityyppejä

Tee ja kahvi voivat tyydyttää halun

Kahvi ja tee ovat suosikkijuomamme näinä päivinä, ilman joita emme edes aloita päivää aamulla. Niillä on vastustamaton aromi ja niiden kulutus stimuloi aineenvaihduntaa. Lisäksi kuumat juomat eivät sisällä kaloreita, jos juot niitä ilman sokeria ja kermaa.

 Kuppiin tuoksuvaa espressoa tarvitset parasta paahdettua kahvipapua.

Kahvipavut, jotka on paahdettu kupin tuoksuvaa espressoa varten, ovat terveellisiä himoa vastaan

 Chia -siemenet ovat terveitä ja täyttävät sinut!

Terveenä himoa vastaan ​​Chia -siemenet saavat sinut tuntemaan olosi kylläiseksi

Kanssa Chian siemenet Kuten tiedetään, voit valmistaa lukuisia herkullisia jälkiruokia. Pienet monipuoliset sopivat myös tuoreiden salaattien kanssa. Ne hidastavat sokerin ja rasvan tunkeutumista vereen. Niiden kulutuksella vältyt kehon rasvakertymiltä ja pysyt kunnossa ja terveenä!

 Pellavansiemenet ovat yhtä terveellisiä kuin chia -siemenet.

Tunne itsesi kylläiseksi terveenä himoja vastaan ​​Pellavansiemenet Luonnon energia

pellavansiemenet – Pellavansiemen sisältää runsaasti kuituja ja omega-3-rasvahappoja ja on myös proteiinin lähde. 2,5 grammalla pellavansiemeniä päivittäin on hyvä vaikutus ruokahalun hillitsemiseen.

Syö tarpeeksi lehtivihanneksia?

Terve olo himoa vastaan ​​Pinaatti kulhossa

 

Lehtivihannekset ei saa puuttua ruokapöydästämme. Esimerkiksi parsakaali, persilja, pinaatti ja lehtikaali sisältävät runsaasti ravintoaineita. Ne sisältävät suuria annoksia klorofylliä, sisältävät runsaasti proteiineja, entsyymejä, vitamiineja ja kivennäisaineita. Näistä elintarvikkeista valmistettu salaatti täyttää sinut ja pudottaa helposti kilot.

Kourallinen pähkinöitä välissä auttaa meitä tyydyttämään haluasi.

Terve olo himoa vastaan ​​Erilaisia ​​pähkinöitä pienissä kulhoissa

pähkinöitä sisältää terveitä rasvoja, proteiineja, hiilihydraatteja, joilla on alhainen glykeeminen indeksi, ja kuituja, joiden ansiosta ne vapauttavat hitaasti energiaa kehoon ja pitävät sen täynnä pitkään.

 Pähkinät ovat terveitä täyteaineita ja hyvä energian lähde keholle.

Terve olo himoa vastaan ​​Pähkinät, jotka ovat hyvä energian lähde keholle, saavat sinut tuntemaan olosi täydeksi ja hyväksi

 

 Ne, jotka kuluttavat kanelia päivittäin, pysyvät terveinä ja hoikkaina.

Terve tunne himoa vastaan ​​Kaneli, luonnon ihme

cinammon on tunnettu mausteena, joka hajottaa ihonalaisen rasvan ja auttaa laihtumiseen.

 Tunne täyteaineet mausteiden joukossa?

Tunne terveeltä himoa vastaan ​​kanelinkynsi tärkeitä mausteita keittiössä

 Omena päivässä pitää lääkärin loitolla!

Paju kori täynnä punaisia ​​omenoita on terveellinen tapa tyydyttää ruokahalu

omenat ja päärynät täyttävät hedelmiä, joissa on paljon pektiiniä, mikä auttaa pitämään huonon kolesterolin alhaisena. Tutkimukset osoittavat, että ihmiset, jotka syövät omenan ennen ateriaa, kuluttavat 15% vähemmän kaloreita. Omena päivässä pitää lääkärin loitolla, kuulemme ihmisten sanovan. On hyvin tiedossa, että kypsät omenat ja päärynät ovat terveitä ja täyttäviä.

Syö tuoreita hedelmiä joka päivä!

Tunne terveeltä himoja vastaan ​​kypsiä päärynöitä terveitä hedelmiä

 

Johtopäätös: Tärkein asia terveelle keholle on todella ruokavalio ja elämäntapa. Emme saa sivuuttaa niiden voimaa ja voimakasta vaikutusta kehoon. Voit olla kunnossa ilman uuvuttavia ruokavalioita, kunhan löydät täyteaineita sinulle ja kehollesi sopivien elintarvikkeiden joukosta.

Tuoretta lihaa viljelijöiden markkinoilta! Näin teet parhaan mahdollisen valinnan!

Tuntuu terveeltä himoa vastaan, tuore liha viljelijöiden markkinoilta on paras mahdollinen valinta

On myös terveellisiä jälkiruokia, jotka ovat hyviä täytteenä.

Tunne itsesi täysin terveelliseksi himoja vastaan ​​herkullista jälkiruokaa lasissa, jossa on chia -siemeniä jogurtti mansikat karhunvatukat

Siemenet eivät ole vain kasvissyöjille ja vegaaneille!

Terve olo himoa vastaan ​​Pellavansiemenet ovat hyvä energialähde paitsi kasvissyöjille ja vegaaneille