Hienostunut arkkitehtuuri – mikä on maailman kallein talo?

Tiedätkö missä planeettamme kallein talo on ja kuinka viehättävä sen hienostunut arkkitehtuuri näyttää? Jos tunnet olosi hieman ylikuormitetuksi täällä, olisit varmasti yllättynyt: haluamme esitellä sinulle ylellisen ranskalaisen huvilan Côte d’Azurilla, joka on yksi maailman todellisista arkkitehtonisista ihmeistä. Lisäksi tämä loistava ja arvokas esimerkki Belle Epoque -arkkitehtuurista ilmestyi äskettäin kiinteistömarkkinoille ja sen arvo oli hämmästyttävä 350 miljoonaa euroa. Sitä pidetään siis maailman kalleimpana talona. Asiantuntijat uskovat, että tämä on epäilemättä Côte d’Azurin kallein paikka ja luultavasti yksi maailman kalleimmista paikoista. Kuitenkin, jos joku haluaa tämän ensiluokkaisen kotipaikan, tämä on vuoden palkintomyynti! Villa Les Ceders on saavuttanut parhaan mahdollisen tunteen kaikkien aikojen myydyimpänä asuntona.

Tätä ylellistä huvilaa Ranskan Rivieralla pidetään maailman kalleimpana talona

Ylellinen huvila Ranskan Rivieralla maailman kallein talo

Koska kauneutta tuskin voi kuvailla sanoilla, haluamme nyt tarjota sinulle lyhyen käsityksen tästä hienostuneesta arkkitehtuurista sisältä ja ulkoa. Valokuvat puhuvat puolestaan, voimme vain lisätä jotain mielenkiintoista tekstimuodossa. Villa Les Ceders on jo 187 vuotta vanha ja siinä on 18 000 neliömetriä asuintilaa, mukaan lukien 14 makuuhuonetta.

Sisätilat on koristeltu kauniilla kullalla. Päärakennusta ympäröi 35 hehtaarin puutarha, jossa on myös joitain kasvihuoneita. Täällä voit ihailla ainutlaatuista yhdistelmää historiasta, arkkitehtuurista, erinomaisesta sijainnista ja paljon ylellisyyttä.

Täällä voit ihailla muita arkkitehtonisia mestariteoksia!

Taloa ympäröivät vehreät puistot ja hyvin hoidetut puutarhat

Arkkitehtuuri kallein talo puistot puutarhat

Missä ihailla tätä ainutlaatuista ranskalaista arkkitehtuuria?

Tämän ainutlaatuisen arkkitehtonisen ihmeen sijainnista voidaan kirjoittaa paljon. Kuten jo mainittiin, huvila sijaitsee Etelä -Ranskassa, Côte d’Azurilla, Saint Jean Cap Ferratissa. Tämä on itse asiassa hyvin piilotettu paikka Nizzan ja Monacon välillä, ja sitä pidetään suosikkipaikkana joillekin maailman rikkaimmista ihmisistä, jotka rakastavat ihailla upeita panoraamanäkymiä Välimerelle ja sen yksityisille rannoille. Täällä voit nauttia taivaansinisestä merivedestä aamusta iltaan ja laiskotella lämpimän eteläisen auringon alla. Tämä upea sijainti vaikuttaa myös paljon Villa Les Cedersin korkeaan myyntihintaan. Vielä viime vuosisadalla Etelä-Ranskasta tuli superrikkaiden suosikkipaikka. Varakkaat teollisuusmiehet, ruhtinaat ja pankkiirit rakensivat Välimeren rannikolle upeita palatseja ja huviloita, jotka olivat ja ovat edelleen erinomaisia ​​esimerkkejä arkkitehtuurista. Monille rikkaille perheille asunnon omistaminen Côte d’Azurilla oli arvovalta.

Côte d’Azur on ollut maailman superrikkaiden suosikkipaikka monien vuosien ajan

Côte d'Azurin arkkitehtuuri Erittäin rikas suosikkipaikka

Lyhyt katsaus Villa Les Cedersin rakennushistoriaan

Les Cèdres rakennettiin vuonna 1830, ja Ville franche-sur-Merin pormestari osti sen vuonna 1850. Pormestarin jälkeläiset myivät kiinteistön vuonna 1904 Belgian kuninkaalle Leopold II: lle, joka halusi jäädä tänne. Hän laajensi myös puutarhoja, jotka ympäröivät taloa edelleen.

Belgian kuningas Leopold II laajensi vihreää puistoa talon ympärille

Ranskan arkkitehtuurin huvila vihreä puisto

Vuonna 1924, 15 vuotta Leopoldin kuoleman jälkeen, Marnier-Lapostolle-perhe osti Villa Les Cèdresin, joka tunnetaan parhaiten Grand Marnier -liköörin tuottamisesta. Perhe on viljellyt 80 vuoden ajan lukemattomia eksoottisia kasveja, jotka täyttävät hyvin hoidetun puutarha-alueen.

Les Cèdres pysyi Marnier-Lapostolle-perheen käsissä vuoteen 2016 saakka, jolloin he osti Campari, Grand Marnierin emoyhtiö Société des Produits Marnier Lapostolle (SPML). Campari tuo nyt kiinteistön, joka on loistava esimerkki hienostuneesta ranskalaisesta arkkitehtuurista, markkinoille kiinteistönvälittäjä Savillsin kautta.

Ranskalainen Villa Les Ceders muistelee tapahtumarikasta historiaa

Ranskalainen huvila Les Ceders tapahtumarikas historia ainutlaatuinen arkkitehtuuri

Katsaus ranskalaiseen arkkitehtuuriin – Les Cedersin ihme

Huvilan portit avautuvat kutsuvasti ja johtavat sinut pitkälle, mutkaiselle polulle, jota reunustavat kohoavat palmu- ja setripuut. Cèdres ranskaksi tarkoittaa setripuita, joten loogisesti he antoivat talolle nimen. Pronssinen Athenan patsas, joka on verhottu marmoriseen tunikaan, seisoo pääsisäänkäynnin edessä. Sisällä ilmapiiri on dekadentti ja hieman haalistunut kiinteistön Belle Epoque -arkkitehtuurin mukaisesti: suuret olohuoneet, kattokruunut, ranskalaiset ovet ja lattiasta kattoon ulottuvat muotokuvat 1800-luvulta koristeellisissa kehyksissä. Puupaneloitu kirjasto sisältää yli 3000 kasvistoa ja naturalismia käsittelevää kirjaa, mukaan lukien satojen tuhansien eurojen arvoisen kasvitieteellisen koodeksin 1640 painos.

Sisätilat on sisustettu Belle Epoque -arkkitehtuurin tyyliin ja vaikuttavat runsaudellaan

Belle Epoque -arkkitehtuurin ylellisyyttä

 Villa Les Cedersissä on 14 makuuhuonetta

Ranskalainen arkkitehtuuri Villa Les Ceders makuuhuone

Emme voineet edes arvata, kuka tämän rahaston uusi omistaja olisi. Loppujen lopuksi se ei ole kaikille. Ostaja yrittää todennäköisesti ansaita valtavan määrän rahaa vanhasta kullasta. Mutta meidän on vielä odotettava ja katsottava!

Tämän musiikkihuoneen seinät peittävät lattiasta kattoon ulottuvat maalaukset

Lattiasta kattoon maalauksia musiikkihuone upea sisustus

Laaja kirjasto sisältää yli 3000 kirjaa

Runsas arkkitehtuuri rikas kirjasto Villa Les Ceders

Huvilan kasvihuoneissa kasvatetaan eksoottisia kasveja

Kasvihuone Ranskan huvila upea arkkitehtuuri eksoottisia kasveja

 Superrikkaat asuvat täällä ja nauttivat lämpimästä eteläisestä auringosta Ranskan Rivieralla pitkään

Ranskan Rivieran ainutlaatuinen arkkitehtuuri sisällä ja eteläinen aurinko ulkona

Villa Les Ceders on kiinteistömarkkinoilla, ja sen odotetaan myyvän pian

Ranskan arkkitehtuurin huvila Les Ceders myytävänä

Kuka on nyt valmis maksamaan 350 miljoonaa euroa tästä ranskalaisen arkkitehtuurin ihmeestä??

Ihme ranskalaista arkkitehtuuria kallis tyylikäs