Aerobinen harjoittelu ja kestävyysurheilu yhdellä silmäyksellä

Aerobinen liikunta ja kunto

Tämä on aerobista harjoittelua

Terveyden saavuttaminen urheilun kautta on yhä tärkeämpää useimmille ihmisille. Luojan kiitos! Koska tämä on osoittautunut parhaaksi menetelmäksi halutun muodon saavuttamiseksi nopeasti ja terveellisesti.

Kestävyys vs painoharjoitukset

Aerobinen liikunta ja kunto -ohjelmat painot

On erityisen tärkeää, että urheilukulttuuri on korkea. Siksi olemme päättäneet julkaista joitakin artikkeleita, jotka on omistettu termien selittämiselle. Yksi näistä on aerobinen harjoittelu. Tämä on niin tärkeää, koska se stimuloi sydäntämme ja polttaa rasvaa erittäin aktiivisesti.

Hölkkä, lenkkeily, lenkkeily

mitä on aerobinen harjoitusurheilu ja kuntolenkki

Kuinka erottaa aerobinen harjoittelu??

Kaikki urheilulajit kehittävät lihaksiamme ja lisäävät kestävyyttä. Mutta on yksi erittäin suuri ero, ja siinä on aksentit. Kuntosalin koneilla, paitsi pyörällä ja radalla, harjoitetaan ensisijaisesti lihasten kehittämistä. Voit myös treenata tiettyjä lihaksia salin koneilla. Tämä on paljon helpompaa kuin kardioharjoitukset ja venytykset, jotka koskevat suuria monimutkaisia ​​ryhmiä.

Kestävyysharjoittelua ja venyttelyä

mitä ovat aerobinen harjoitusurheilu ja kuntovenytysharjoitukset

 Harjoittelu radalla

mitä on aerobinen liikunta ja lenkkeily kuntosalilla

Jooga, pilates ja vastaavat ovat oikeaa hengitystä ja tasapainoa.

Aerobisessa harjoittelussa on kyse kestävyydestä ja myös sydämen aktiivisesta työstä. Jälkimmäinen vahvistaa kehoa pitkällä aikavälillä. Yksi parantaa yleistä vastustuskykyä ja parantaa hyvinvointia. Lopulta sinulla on myös paremmat mahdollisuudet elää pidempään ja laadukkaammin.

Pilatesharjoitukset pallolla

Aerobinen liikunta ja kuntoilutila Pilates

Joogaharjoituksia

mitä on aerobinen harjoitusurheilu ja kunto harjoitellaan joogaa

Tyypillisiä aerobisia muotoja

Joten tyypillinen aerobinen harjoitus on harjoitus, jossa sinulla on paljon liikettä. Vaiheet, ura, pyöriminen, pyörä ovat vain osa sitä. Nykyaikainen suuntaus on, että kaikki on mielenkiintoista. Siksi uusia liikkeitä, laitteita ja simulaatioita kehitetään jatkuvasti. Voit esimerkiksi matkia monimutkaista reittiä pyöräillessäsi salissa. Tämä tapahtuu muuttamalla vaikeustasoja ja tapaa, jolla seisot sen suhteen. Koska voit pysyä istuimella tai nousta suoraan. Tavallista aerobista harjoittelua rikastavat erityyppinen musiikki sekä laitteet ja harjoitukset. Kokemuksen mukaan tapahtuu seuraavaa: Jos jatkat samoja liikkeitä uudestaan ​​ja uudestaan, tämä voi tarkoittaa, että ne eivät ole enää tehokkaita. Samat suuret lihasryhmät kohdistavat muutokset ovat siksi ratkaisevia.

Pyöriminen kuntosalilla

mitä on aerobinen harjoitteluurheilu ja kuntosalin kehruu

Sekamuotoja

Itse asiassa monia hybridimuotoja aerobista harjoittelua ja muita muotoja on kehitetty. Nämä ovat enimmäkseen ryhmissä ja ne suoritetaan ammatillisen ohjauksen alaisena. Ne kohdistavat tiettyihin tuloksiin – kuten appelsiininkuoren polttamiseen tai naisvartalon muotoiluun. He yrittävät saada kaiken irti aerobisesta harjoittelusta ja muista liikuntamuodoista.

Tehdään vatsalihaksia kotona

litteä vatsaharjoitukset nainen litteä vatsa ravitsemus

 Harjoitus vahvoille käsivarsille

mitä on aerobinen liikunta ja kuntoharjoittelu

Aerobisen harjoituksen tulee olla muodossa tai toisessa olennainen osa ohjelmaa. Löydä itsellesi sopivin muoto, etsi lajiketta, syö terveellisesti, ja upeita tuloksia ei odoteta kauan.

Kaikki lihasryhmät treenataan uidessa

uida ryömiä oppia uimaan uintikurssi

 Kädet, selkä, vatsa ja jalat

uintikurssi opi uimaan aikuisten uintiharjoituksia

pakottaa

mitä ovat aerobisen harjoittelun urheilu- ja kunto -ohjelmat

sitkeys

mitä on aerobinen harjoittelu ja urheilu

saldo

Aerobista liikuntaa ja kunto -ohjelmia

Kestävyysurheilu yhdellä silmäyksellä