Älykäs tapa asettaa tavoitteita 2019

 

Tapahtuuko sinulle uudestaan ​​ja uudestaan ​​joka tammikuu? Uuden vuoden alussa haluat usein tehdä tiettyjä muutoksia henkilökohtaiseen ja työelämääsi, eikö niin? Me kaikki yritämme suunnitella aikamme paremmin ja elää mukavammin. Siksi asetat itsellesi vuoden alussa uudet tavoitteet, joihin pyrit seuraavien kuukausien aikana ja joita haluat ehdottomasti saavuttaa. Emme voi vastustaa tätä. Tarkoitus on hyvä, mutta suuri kysymys on, voidaanko se yhtä hyvin toteuttaa. Siksi haluamme antaa sinulle tässä artikkelissa fiksuja vinkkejä siitä, miten voit saavuttaa erittäin hyviä tuloksia vuoden lopussa oikeilla tavoitteilla vuonna 2019.

Yritä muuttaa sitä, mikä on ollut sinulle yleinen käytäntö tähän asti. Ehkä haluat meditoida useammin nyt?

Tavoitteen asettaminen 2019 fiksuja vinkkejä meditoi löytää aikaa sille

Paras ohje on, jos et muuta mitään ja teet kaiken vanhalla tavalla, kuten aina, et saa mitään uutta. On selvää, että tämä vuosi on suunnilleen sama kuin viime vuonna. Se olisi varmasti hienoa niin kauan kuin pidät siitä. Jos ei, tee muutokset, jotka parantavat elämääsi tänä vuonna ja asettavat ne erityisiksi tavoitteiksi.

Alkuvuosi on täydellinen aika asettaa uusia tavoitteita. Varmasti olet samaa mieltä myös tämän artikkelin lopussa.

Henkilöstön kanssa voidaan järjestää vuosittaisia ​​kokouksia uusia tavoitteita varten.

Objektiivinen 2019 fiksuja vinkkejä vuosittaisten tapaamisten järjestämiseen työntekijöiden kanssa

Vinkki 1: Visualisoi tavoitteesi ja määritä tavoitteesi

Tavoitteiden visualisointi ei ole aina helppoa. Monet ihmiset kutsuvat tätä puhtaana unelmoimiseksi. Psykologisesta näkökulmasta on kuitenkin erityisen tärkeää nähdä itsesi henkisesti vuoden lopussa. Joten sulje silmäsi ja yritä kuvitella olevasi onnellinen ja tyytyväinen joulukuun 2019 lopussa. Näin psykologit tekevät asiakkaidensa kanssa, kun he auttavat heitä asettamaan tavoitteensa. Luovaa visualisointia käytetään usein selventämään nopeasti, mitä he haluavat elämältä.

 Kokeneiden psykologien järjestämiä seminaareja, joissa voit visualisoida ja määrittää tavoitteesi.

Tavoitteiden asettaminen 2019 fiksuja vinkkejä Seminaari psykologin kanssa Visualisoi ja määritä tavoitteet

Visualisoinnin temppu on jatkaa tätä kunnes tunnet onnellisuuden ja hyvinvoinnin tunteet. Arvioi sitten mitä juuri tunsit visualisoinnin aikana. Esitä itsellesi kysymys: ”Mikä oli erilaista kuin nyt?” Haaveiletko uudesta työpaikasta vai tavoitteletko parempaa palkka -asemaa? Haluatko elää terveellisemmin ja pysyä hyvässä kunnossa uuden vuoden alusta? Oletko tyytyväinen kumppanisi kanssa vai haluatko muuttaa jotain suhteessa? Ehkä haluat säästää enemmän rahaa uudelle vuodelle? Tai kirjoittaa kirjaa? Kaikki ideat ovat hienoja, mutta sinun on ensin yritettävä tehdä niistä totta. Tee siis muistiinpanoja siitä, mikä voisi tehdä ensi vuodesta sinulle mahtavan.

 Jos suunnittelet pitkän matkan matkaa ja teet sen vuonna 2019, sinulla on varmasti upea vuosi.

Objektiiviset 2019 fiksut vinkit suunnittelevat pitkän matkan ja toteuttavat sen

  • Vinkki 2: Aloita pienestä ja etene askel askeleelta kohti tavoitteitasi.

Tämä tavoitteen asettamisvaihe on erityisen tärkeä. Sinun on arvioitava oikein missä olet nyt ja mitä haluat saavuttaa uuden vuoden loppuun mennessä. Ota tiettyjä toimia päästäksesi lähemmäksi sitä, mutta aloita aina pienestä. Uuden tavoitteen aloittaminen on aina vaikein osa, mutta ei suinkaan mahdotonta. Aseta aina erityisiä pienempiä tavoitteita, jotka johtavat sinut suureen lopputulokseen. Jos esimerkiksi haluat säästää enemmän rahaa, voit avata ensin säästötilin tai tutkia uusia sijoitusvaihtoehtoja. Yrityksen perustaminen ja oman yrityksen hoitaminen on yleinen tavoite. Liiketoimintasuunnitelman laatiminen voi olla ensimmäinen askel ennen toimistotilan etsimistä. Kun pidät mielessä lopullisen tavoitteen, sinun on helpompi selvittää, mistä aloittaa.

Tee uusia suunnitelmia ystäviesi kanssa ja selvitä tavoitteesi yhdessä.

Objektiiviset 2019 fiksut vinkit ystävien kanssa luovat uusia suunnitelmia hauskaa

Jos haluat tulla terveemmäksi, mutta tavoitteesi ovat: “Juo 8 lasillista vettä päivässä, poista sokeri ja valkoiset jauhot ruokavaliosta, harrasta päivittäin, pelaa joogaa ja tule kasvissyöjäksi”, tulet pian epätoivoiseksi. tavoitteet. Kun meillä on liikaa tehtävää ja emme voi tehdä kaikkea, luopumme usein kaikesta ja sanomme: ”No, olen yrittänyt”. On parempi olla vain yksi tavoite ja pyrkiä siihen halukkaasti. Jos harjoittelet tällä hetkellä 1 kertaa viikossa, realistinen tavoite on harjoitella 2 kertaa viikossa seuraavan kuukauden ajan. Voit sopeutua siihen ja tehdä harjoittelusta tavan. Vasta sitten voit asettaa uuden tavoitteen ja pyrkiä korkeampaan tavoitteeseen.

 Ole realistinen urheilukoulutuksesi suhteen.

Objektiiviset 2019 fiksut vinkit pysyvät realistisina urheilukoulutuksen suhteen

  • Vinkki: Mieti tavoitteesi asetuksia säännöllisesti! 

Liian usein ihmiset asettavat saavuttamattomia tavoitteita … mutta sitten kaikki vuosi kuluu ennen kuin he tietävät sen ja ovat pettyneitä siitä, että he eivät saavuttaneet niitä. Tavoitteiden saavuttaminen vie aikaa ja energiaa. Siksi on tärkeää harkita niitä säännöllisesti. Arvioi tavoitteesi asettaminen viikoittain ja saat hyviä tuloksia ilman ongelmia. Jos esimerkiksi ajoitat 10 minuuttia joka sunnuntai, tämä olisi onnistunut tavoitteiden asettamismenetelmä. Päätä sitten, mitkä pienet askeleet sinun on otettava seuraavan viikon aikana, ja kirjoita ne muistiin. Jos tavoittelet edes 1-2 askelta viikossa, se on myös erittäin hyvä. Koska pienistä askeleista syntyy suuria saavutuksia, jos ne toteutetaan johdonmukaisesti.

Toimituksemme toivottaa sinulle fiksua tavoitteiden asettamista ja saavutat parhaat tulokset, joita tavoittelet.

 Taitavan tavoitteen asettamisen avulla voit järjestää aikasi oikein ja treenata useammin uudella vuodella.

Objektiiviset 2019 fiksut vinkit suunnittelevat ajan oikein harjoitella useammin