Amal Clooney pukeutuu upean punaiseen asuun konferenssin aikana

Amal Clooney tunnetaan sosiaalisesta työstään ja sitoutumisestaan ​​ympäri maailmaa. Häntä ihaillaan myös klassisesta mausta hyvistä vaatteista. Molemmat ovat herättäneet median huomion viime viikolla. Tämä tapahtui konferenssissa 10. heinäkuuta Lontoossa. Hänellä oli yllään upea punainen asu.

Amal on ihmisoikeusasianajaja

amal Clooney puhujana konferenssissa

Medianvapauden maailmanlaajuinen konferenssi Lontoossa

Tapahtuma, josta puhumme, on maailmanlaajuinen medianvapauden konferenssi (The Global Conference for Media Freedom). Tämä tapahtui 10. heinäkuuta 2019 Lontoossa. Tämän konferenssin aikana Amal Clooney seurasi Yhdistyneen kuningaskunnan ulkoministeriä Jeremy Huntia.

Hänet kutsuttiin sinne kertomaan ajatuksiaan mediatyöntekijöiden oikeuksien suojaamisesta ympäri maailmaa. Hänellä on paljon kokemusta tästä, koska hän työskentelee ihmisoikeuslakimiehenä.

Kuvia Amal Clooneyn esiintymisestä maailmanlaajuisessa konferenssissa – 2019

Amal Clooney -konferenssi - 2019

Amal Clooneyn asu

Amal Clooney esiintyi Zag Posen Resort Collection 2019 -asussa. Hän halusi käyttää vuoropukua ja ulkonäköönsä sopivan takin. Se ulottui polveen ja korosti Amalin hahmoa leikkauksen kautta. Samaan aikaan mekko näytti kuitenkin erittäin ylelliseltä ja tyylikkäältä. Tämän tyylikkään asun reunassa on vaaleanpunaiset saumat, mikä antaa sille erityisen modernin ja samalla alkuperäisen luonteen.

Amal Clooneyn mekko

polvipituinen mekko, jossa takki amal clooney

Amal Clooneyn taipumus punaisiin asuihin

Amal Clooney pitää aina parempana punaisia ​​asuja. Erittäin hyvä esimerkki tästä on Meghan Marklen vauvan suihku. Tämä tapahtuma järjestettiin helmikuussa 2019 Mark -hotellissa Upper East Side -alueella New Yorkissa. Tässä tilanteessa hän pukeutui Sergio Hudsonin asuun. Jo vuonna 2018 hän esiintyi samojen trendikkäiden vaatteiden kanssa muodin numeron kannessa, joka näyttää tämän saman kokoelman. Muita punaisia ​​asuja, myös jokapäiväiseen elämään, ovat heidän henkilökohtaisella verkkosivustollaan nähdä.

Amalin asu Hudson -kokoelmasta vuodelle 2018

amal Clooney - kokoelma 2018

Keskellä talvea 2019 – matkalla Meghan Marklen vauvan suihkuun

keskellä lunta - Amal Clooney

Amal Clooney jokapäiväisessä punaisessa mekossa

amal clooney - upea punainen mekko

Amal viininpunaisessa mekossa George Clooneyn vieressä 

tapahtuma - Amal Clooney