Aurinkolasit tyylitietoisille naisille – lisävarusteiden trendit

Naisten aurinkolasit, jotka sopivat vuoden 2016 kesätrendeihin

Suunnitteletko vielä kesälomaasi? Tai haluatko silti ostaa lisälaitteen mielialasi parantamiseksi hieman myöhemmin tällä kaudella? Oletko jo ostanut uudet aurinkolasit tänä kesänä??

Jos et ole vielä tehnyt tätä ja jos haluat edelleen, osta viimeisimpien trendien mukainen malli! Joten ensinnäkin sinulla on jotain erittäin ajankohtaista, ja toiseksi-saat mallin, joka on todennäköisesti muodikas monien vuosien ajan. Koska sellaisia ​​ovat modernit aurinkolasit.

Mitkä ovat aurinkolasien trendit?

Aurinkolasit naisten muoti trendit asusteet aurinkosuoja kesämuoti

Naisten aurinkolasit: Heijastava vaikutus – kuuma kesäsuunta

värilliset heijastavat aurinkolasit naisten muoti trendit asusteet

Osta oikean kokoisia aurinkolaseja

On olemassa monia moderneja aurinkolaseja ja ne eroavat väriltään ja muodoltaan. Yksi asia on kuitenkin johdonmukainen ja se on niiden koko! Tällä kaudella suunnittelijat ovat yhtä mieltä siitä, että kaiken pitäisi olla ylisuuria. Halusit tai et, tällä suuntauksella on joitain hyvin käytännöllisiä näkökohtia. Tällaiset aurinkolasit suojaavat sinua paremmin auringolta.

Muodikkaita malleja yhdellä silmäyksellä

Aurinkolasit naisten muoti trendit asusteet kesämuoti

Perhonen aurinkolasit

Viime vuosina olemme nähneet suuren paluun aurinkolaseissa. Ne olivat erittäin suosittuja 50- ja 60 -luvuilla. Nykyaikaiset suunnittelijat inspiroivat uusia malleja juuri tästä ajasta.

Voit valita sen, jos haluat näyttää tyylikkäältä ja tasokkaalta.

Kasvojen muodon suhteen ne sopivat hyvin ihmisille, joilla on korkea otsa ja leveät poskipäät.

Klassikon fanit voivat valita yksitoikkoiset vaihtoehdot ja rohkeammat voit valita koristemallit

Valitse ylelliset aurinkolasit

Aurinkolasit naisten muoti trendit asusteet korvakorut kesämuoti

Pyöreät lasit

Pyöreiden mallien tapauksessa yleisestä suuntauksesta huolimatta sinun ei pitäisi liioitella kokoa. Jos lasi erottuu hieman kehyksestä, näytät hieman ylellisemmältä. Silmiinpistävä ulkonäkö on tällä kaudella.

Trendikkäät pyöreät aurinkolasit

heijastavat aurinkolasit naisten muoti trendit asusteet kesämuoti

Lentäjät – aurinkolasit

Jotkut suunnittelijamallit saavat tänä vuonna inspiraation kuuluisilta 70 -luvun lentäjien aurinkolaseilta. Ne näyttävät erittäin hyviltä sekä naisille että miehille.

Futuristisia malleja

Rakkaus epätavallisiin mittoihin näkyy myös aurinkolasien alalla. Tänä vuonna futuristisille aurinkolaseille on ominaista geometriset ja abstraktit muodot.

Todellinen helmi

Suunnittelija aurinkolasit naisten muoti trendit asusteet korvakorut kesämuoti

Kuumimmat merkit

Versace, Gucci, Prada ovat tuotemerkkejä, jotka saavat fanien sydämet lyömään nopeammin uusilla malleilla tänä vuonna. Muista tutustua heidän aurinkolasikokoelmiinsa!

Läpinäkyvä vai peililasilla? Tai molemmat yhdessä?

Dolce ja Gabbana aurinkolasit

Dalce ja Gabanna Aurinkolasit Naiset Muotitrendit Asusteet Kesämuoti

Aurinkolasit, joissa on kirkkaat ja peililinssit, ovat toinen trendi tänä kesänä. Tällaiset mallit ovat myös käytännöllisiä. Kirkas lasi sopii sinulle, jos sinulla on näköongelmia.

Ombre -vaikutus

Ombre -vaikutus alkoi kampausten alalla ja leviää yhä enemmän. Nyt koemme myös aurinkolasien ombre -kehyksiä. Kehykset kirkastuvat ulkopuolelta sisäänpäin.

Ombre -kehyksellä varustetut aurinkolasit

Aurinkolasit naisten muoti trendit asusteet pyöreät aurinkolasit

Alkuperäiset yksiväriset väripaletit

Monotoniset mallit ovat myös mukana. Niitä löytyy kuitenkin useista eri sävyistä. Vaaleanpunaisen, beigen, mustan, punaisen ja bordeaux’n alkuperäiset vivahteet hallitsevat.

Retrotyyliset lasit ovat myös hyvin sisään

pyöreät aurinkolasit naisten muoti trendit asusteet kesämuoti

Aloita kuvasta, jonka haluat välittää tällä kaudella, ja anna ulkoasullesi viimeistely sopivan aurinkolasimallin ansiosta. Mieti myös käytännön näkökulmaa – suojaa silmäsi auringolta!

Celine -suunnittelijan aurinkolasit

Celine aurinkolasit musta naisten muoti trendit asusteet

Suunnittelija aurinkolasitarvikkeet kissan silmät lasit musta kehys Suunnittelija aurinkolasit naiset kissan silmät muoti trendit asusteet Suunnittelija aurinkolasit naisten muoti trendit asusteet lasit muoto Suunnittelija aurinkolasit naisten muoti trendit asusteet silmälasien muoti Suunnittelija aurinkolasit naisten muoti trendit tarvikkeet kissan silmälasit Suunnittelija aurinkolasit naisten muoti trendit asusteet musta kehys Suunnittelija aurinkolasit naisten muoti trendit asusteet kesä 2016 Suunnittelija aurinkolasit naiset muoti trendit asusteet aurinkolasit sininen Suunnittelija aurinkolasit naiset muoti trendit asusteet aurinkolasit keltainen Suunnittelija aurinkolasit naisten muoti trendit asusteet aurinkolasit pyöreä Suunnittelija aurinkolasit naiset muoti trendit asusteet katumuoti Dior aurinkolasit naisten muoti trendit asusteet modernit aurinkolasit naisten muoti trendit tarvikkeet modernit aurinkolasit, jotka heijastavat naisten muotisuuntaustarvikkeita heijastavat suunnittelija aurinkolasit naisten muoti trendit asusteet Aurinkolasit Rannekello Pumput Naisten Muoti Asusteet Aurinkolasit naisten muotisuunnittelijan tarvikkeet Aurinkolasit muoti tietoinen naisten muoti trendit tarvikkeet Aurinkolasit naisten muoti trendit 2016 asusteet kesämuoti Aurinkolasit muotoilevat väriä naisten muoti trendit asusteet Aurinkolasit kirkas runko naisten muoti trendit tarvikkeet Naisten muoti aurinkolasit Aurinkolasit heijastavat naisten muoti trendit tarvikkeet Aurinkolasit heijastava keltainen pyöreä naisten muoti trendit asusteet Aurinkolasit, jotka heijastavat naisten muotitrendien asusteita Naisten muotiasusteiden ympärillä heijastavat aurinkolasit Aurinkolasit heijastavat naisten muotiasusteet Aurinkolasit heijastavat naisten muotiasusteet kesähattu Aurinkolasit- heijastavat naisten muotiasusteita Aurinkolasit naisten muotiasusteiden ympärillä Aurinkolasit naisten muodin ympärillä