Elä terveellisesti: Näitä ruokia ei saa koskaan säilyttää jääkaapissa

Elä terveellisesti: Säilytä ruoka oikein keittiössä

Jääkaapit ovat yksi keittiön hyödyllisimmistä ja siksi suosituimmista tuotteista. Ne eivät kuitenkaan sovi kaikkeen! Jotkut elintarvikkeet menettävät terveelliset ominaisuutensa, kun ne säilytetään siellä. Ne eivät myöskään maistu niin hyviltä. Tässä on joitain suosittuja tuotteita, joita säilytetään väärin jääkaapissa. Selitämme myös, miksi sinun ei pitäisi tehdä juuri tätä.

Elä terveellisesti – tuotteiden oikea varastointi on erittäin tärkeää

terveen elämän keittiön jääkaapin tuotteet

oliiviöljy

Etkö ole kuullut, että oliiviöljyä tulisi säilyttää pimeässä ja kuivassa paikassa? Jääkaappi ei selvästikään ole sellainen paikka. Siellä lämpötila on liian alhainen ja oliiviöljy jäätyy. Ensinnäkin on vaikea käyttää sitä heti, mikä on hankalaa, ja toiseksi se jatkuvasti menettäen jäätymisen ja sulamisen menettää monia terveellisiä ominaisuuksiaan.

Elä terveellisesti – mitä tuotteita voit säilyttää jääkaapissa??

elää terve keittiö järjestää oikein oliiviöljyä

hunaja

Arkeologit löysivät tuhansia vuosia vanhoista rakennuksista edelleen syötävää hunajaa. Tämä tuote ei siis tarvitse jääkaappia ollenkaan, ja jälleen kerran – jos pidät sen siellä, sinun on ehkä sulatettava se joissakin tapauksissa, mikä heikentää sen terveellisiä ominaisuuksia.

Hunajaa ei tarvitse laittaa jääkaappiin

elää terveenä hunajan keittiön suunnittelu

kahvia

Miksi jonkun pitäisi pitää kahvia jääkaapissa? Ehkä siksi, että et löydä paikkaa muualta. Mutta sen ei pitäisi olla väittely! Kahvi imee kosteutta ja siten muita hajuja. Joten aamujuomasi saattaa tuoksua valkosipulilta … Hups! Valkosipulin pitäisi myös olla pois jääkaapista!

Parempi pitää kahvi keittiön kaapissa

elää terveellisiä kahvin varastointituotteita keittiö

Ideoita säilytystilaa keittiöön

eläviä terveellisiä kahvikaapin säilytystilaideoita

valkosipuli

Valkosipuli jääkaapissa ei ole kohtalokas idea, mutta se ei myöskään ole kovin hyvä. Pienet vihreät tikut kasvavat ajan myötä ja varpaat tulevat tunkkaisiksi. Myös monet muut ruoat imevät sen hajua. Eikö sinulla ole parempaa paikkaa sille?

Pidä hyvää huolta siitä, missä säilytät valkosipulia

elää terveenä säilyttää valkosipulia oikein

avokado

Avokado ei pilaa jääkaapissa, mutta se ei ole ongelma tämän tuotteen kanssa. Meidän ei pitäisi vain säilyttää avokadoja, vaan tämän hedelmän pitäisi kypsyä. Se toimii paremmin huoneenlämmössä.

On parempi pitää avokado huoneenlämmössä

terveelliseen elämään liittyviä vinkkejä säilytystilaa ideoita avokado

perunat

Perunat ovat tuote, jota säilytetään usein jääkaapissa. Tämä tuntuu monelle käytännölliseltä, mutta se on väärin. Ne muuttavat tekstuuriasi ja voivat olla söpöjä. Sinun on parasta ottaa ne heti pois ja säilyttää ne kätevässä paikassa.

Jääkaappi ei ole sopiva paikka perunoille

elävät terveet perunat säilyttää oikein vinkkejä

Mistä tiedämme, että tuote ei ole sallittu jääkaapissa??

On monia muita tuotteita, joita ei voi säilyttää jääkaapissa. Mistä tiedämme, että he ovat? Sinun on tarkkailtava niiden muutoksia, eikä laatu saa heiketä olennaisesti. Nestemäisten aineiden tulisi pysyä sellaisina eikä jäätyä. Maku ja koostumus eivät saa muuttua merkittävästi. Lisäksi haju ei saa olla liian hallitseva, jotta muut tuotteet imevät sen.

Jääkaappi ei ole luonnollinen paikka useimpien tuotteiden säilyttämiseen. Keittiö kannattaa järjestää niin, että siellä on riittävästi muuta säilytystilaa.

Vinkkejä tuotteiden säilyttämiseen

Jotkut asunnonomistajat pitävät kaikki tuotteet jääkaapissa, koska se tuntuu kätevältä heille. Ne pilaavat monien elintarvikkeiden ja ainesosien laadun, ja astiat eivät maistu niin hyviltä kuin muuten. Hyviä ideoita liikenneruuhkista ovat apuna.

Määritä ensin kaapit tai hyllyt, joissa säilytät tuotteita. Niiden tulisi pääsääntöisesti olla pimeitä ja kuivia – tämä on erittäin hyvä useimmille tuotteille, joita ei pitäisi olla jääkaapissa.

Sitten tarvitset oikeat astiat – tarvitset kulhoja useimmille vihanneslajeille, ja ihanteellisessa tapauksessa niiden tulisi olla kestäviä materiaaleja, kuten puuta. Tällä tavoin ne eivät vapauta myrkkyjä tuotteisiisi. Lisäksi niillä on neutraali haju.

Kauniissa kulhossa hedelmiä pidetään jopa koristeena

elävät terveet hedelmät keittiöpöydän kulho

Laatikkojärjestelmät, jotka on sijoitettu alempiin keittiökaappeihin, toimivat erittäin hyvin. Voit säilyttää osan tuotteista keittiön pinnoilla. Voit tehdä tämän valitsemalla kauniit kulhot, jotka antavat myös koko keittiön sisustukselle koristeellisen arvon.

Houkutteleva tapa säilyttää hedelmiä

terveellistä elämää säilytystilaa ideoita keittiö hedelmät

Sinun pitäisi mieluiten varata yksi tai kaksi lokeroa kaapissa öljypulloille. Sinun tarvitsee vain määrittää oikea korkeus tätä varten.

Tuotteiden oikea järjestys auttaa sinua elämään terveellisesti. Saat niiden terveelliset ominaisuudet toisaalta ja toisaalta sinulla on hyvä yleiskuva siitä, mitä käyttää. Tämä helpottaa ruoanlaittoa monipuolisemmin.

Luovia säilytystilaa keittiön tuotteille

elää terveellistä säilytystilaa ideoita keittiö tallentaa tuotteita oikein

Toivomme sinun luovan parhaan järjestyksen keittiössäsi ja valmistamaan paljon maukkaita ruokia terveellisistä tuotteista! Nauti sitten aterioistasi!

Säilytä eri tuotteet oikein keittiössä

elää terve keittiö järjestää säilytystilaa perunat

Mihin oikeastaan ​​käytät jääkaappia??

eläviä terveitä munia jääkaapin säilytystilaideoita

Monia tuotteita voidaan säilyttää keittiökaapissa

elävät terveet tuotteet järjestävät keittiökaapit