Hääsuunnittelu: häiden numerologia 2016

Numerologia häihisi 2016

Ennen kuin aloitat tämän artikkelin lukemisen, muista lukea toinen artikkeli “Onnelliset päivämäärät, numerologia ja taikausko häät 2016”. Sieltä löydät joitakin erittäin tärkeitä vinkkejä siitä, miten välttää huonot päivämäärät elämäsi tärkeälle uudelle alulle.

Hääsuunnittelu: häät 2016

Hääsuunnittelu hääpäivänä kuvia valkoisia ilmapalloja

Kun olet tehnyt sen, jatka sitten sopivan tunnisteen valintaa. Jatkamme kirjoittamista tästä tässä artikkelissa. Käymme läpi kalenterin kuukausi kerrallaan. Varoitamme sinua nyt: 2016 on karkausvuosi ja se tarkoittaa, että häitä varten on aivan liian monta epämiellyttävää päivämäärää.

Milloin suunnittelet häitäsi?

 

Hääsuunnittelu hääpäivä kuvia numerologia hääpäivä päivä hääkakku

Maaliskuuta

Maaliskuu on vasta alussa. Saatat kuitenkin haluta mennä naimisiin tässä kuussa. Valitettavasti numerologian ja astrologian mukaan on joitain argumentteja sitä vastaan. Aurinko ja kuu vaikuttavat tällä hetkellä erittäin voimakkaasti. Maaliskuun häiden jälkeen on todennäköisesti paljon erimielisyyksiä ja riitaa. Meillä on myös pääsiäinen maaliskuun lopussa 2016. Uskoville tämä on edelleen syy odottaa.

Naimisiin spontaanisti maaliskuussa? On parempi suunnitella häät ensi kuussa

Häät suunnittelu hääpäivä vuosipäivä kuvia musta valkoinen

huhtikuu

Ei myöskään halpa kuukausi häille. Jos et halua odottaa enää, suosittelemme viimeisiä päiviä – 30 tai 31.

saattaa

Toukokuu ei ole suotuisa kuukausi häille numerologian kannalta.

Toukokuu ei myöskään ole kovin halpa numerologian mukaan 

Häät suunnittelu hääpäivä kuvat musta valkoinen numerologia valitse hääpäivä

Kesäkuuta

Oletko melkein epätoivon partaalla, että tänä vuonna hääillesi ei ole suotuisia päivämääriä? Älä huoli: Kesäkuussa on jälleen tarpeeksi tietoja, joilla ei ole kielteisiä vaikutuksia. 17. ja 25. kesäkuuta väliset päivät sopisivat häihisi. 1., 2., 3. ja 4. kesäkuuta sekä 10. ja 17. kesäkuuta ja 20., 21. ja 22. kesäkuuta väliset päivämäärät ovat epäedullisia. On parempi olla suunnittelematta häitä 25. kesäkuuta jälkeen.

Valitse hääpäivä kesäkuussa

Hääsuunnittelu Häät Vuosipäivän kuvat Numerologia Hääpäivämäärä Sano Kyllä

heinäkuu

Heinäkuussa 2016 on erityisen suotuisa päivämäärä. Eli 06.07. Jos suunnittelet häitäsi sinä päivänä, sinulla on kaikki mahdollisuudet elää onnellisina. Päivämäärät 13., 15., 18., 20. ja 25. heinäkuuta ovat edelleen sopivia.

Heinäkuu – paras kesäkuukausi häiden suunnittelulle

Häät suunnittelu häät vuosipäivä kuvia hääpäivä

elokuu

Elokuu on toinen kuukausi, joka ei sovellu häihin. Hän on Mercuryn negatiivisen ja aggressiivisen vaikutuksen alaisena. Jos jostain syystä haluat vielä mennä naimisiin elokuussa, 12. elokuuta ei olisi kovin vaarallinen perhesuhteillesi.

12. elokuuta on perjantai ja halvin hääpäivä on elokuu

Häät suunnittelu hääpäivä kuvat musta valkoinen numerologia hääpäivämäärä morsiamen kimppu

lokakuu

Myöskään tässä kuussa ei ole niin paljon positiivisia päivämääriä. On vähintään kaksi enemmän tai vähemmän neutraalia päivämäärää. Nämä ovat 2. ja 10. lokakuuta.

Naimisiin lokakuussa

Häät suunnittelu hääpäivä vuosipäivä kuvia musta valkoinen luovia ideoita

marraskuu

Ihana hääpäivä on 3. marraskuuta 2016. Myös 4. ja 6. marraskuuta ovat erittäin sopivia. Seuraavat päivämäärät ovat myös neutraaleja marraskuussa: 15., 16., 17., 29. ja 30. päivä.

Naimisiin meneminen marraskuussa on halpaa. Valitse hääpäivä!

Häät suunnittelu hääpäivä kuvat musta valkoinen numerologia hääpäivä

joulukuu

Joulukuu on maaginen kuukausi, joka on täynnä positiivisia tunteita. Se liittyy joulun odotukseen. Kaikkialla on valot ja kauniisti sisustetut joulumarkkinat. Jotkut rakastuneet parit saattavat haluta käyttää taikuutta tehdäkseen häistään jotain unohtumatonta.

Kyllä, teit sen!

Häät suunnittelu hääpäivä kuvat numerologia hääpäivä

Suosittelemme kaikille ystäville tekemään tämän 6. ja 11. joulukuuta välisenä päivänä. Nämä ovat erittäin suotuisia päivämääriä. On myös joitain neutraaleja. Nämä ovat 2. ja 5. joulukuuta sekä 9. ja 13. joulukuuta ja 16. ja 18. joulukuuta välisenä aikana.

Toivotamme sinulle parasta henkilökohtaista onnea perhe -elämässä ja toivomme, että valitset oikein päiväsi suurelle päivällesi!

Häät suunnittelu hääpäivä vuosipäivä kuvia kiitospäivä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80