Heidi Klum – onnellinen yli 40 -vuotias eronnut nainen

Heidi Klum yksityiset ja ammattimaiset valokuvat

Erittäin onnellinen eronnut 40 -vuotiaana

Hän on 41 -vuotias, eronnut ja hänellä on neljä lasta. Hän on super onnellinen. Nämä ovat kaikki syitä, miksi Heidi Klum voidaan tunnistaa roolimalliksi monille nykyajan naisille. Hän vain näyttää hyvältä ja säteilee iloa ja harmoniaa.

Heidi Klum huokuu aina positiivista energiaa

Heidi Klum Seal erosi onnellisesti

 Luottavainen ja onnistunut

Heidi Klum huippumalli ja huippuäiti

Hän haluaa näyttää vartalonsa

Heidi Klum haluaa näyttää tiukan vartalonsa ja provosoida sen kanssa. Se on epäilemättä myös heidän suurin voimavaransa. Heidi julkaisi äskettäin uusia tallenteita. Ne on tehnyt ystäväsi Martin Kristen. Mutta hän julkaisi sen henkilökohtaisesti Twitterissä. Kaksikko kokoontui noin puoli vuotta eron jälkeen Sealistä.

 Backstage Saksasta Seuraava huippumalli

Heidi Klum kulissien takana Saksan seuraava huippumalli

 Erotukset

Skandaaliset erot ja niiden ympärillä oleva draama muodostavat suuren osan Heidi Klumin imagosta. Flavio Briatore on yhden lapsesi isä. Mutta hän jättää hänet raskauden aikana. Seal tapaa hänet ennen lapsen syntymää ja päättää, että tämä on hänen elämänsä nainen. Vuonna 2005 hän meni naimisiin Heidi Klumin kanssa Meksikossa. He uusivat lupauksensa joka vuosi ja heillä on edelleen kolme lasta. Mutta ehkä kaikkeen tähän oli syy: ehkä molemmat eivät tunteneet olonsa täysin turvallisiksi avioliitonsa vakaudessa ja halusivat piilottaa sen…. He erosivat muutaman vuoden kuluttua. Kaikki päättyi nopeasti ja odottamatta. Tarkkoja syitä ei vielä tiedetä.

Heidi ja Seal ennen erottamista

Heidi Klum Seal yhä rakastunut kuva

Joidenkin lausuntojen perusteella voidaan kuitenkin päätellä, että Seal vietti mieluummin aikansa ystävien kanssa baareissa ja diskoissa kuin Heidi Klumin kanssa.

Unelma on räjähtänyt

Heidi Klum ja Seal avioparina

Kuten elokuvassa

… ja kuten elokuvassa, eron jälkeen hän löysi rakkauden nopeasti odottamattomasta paikasta. Hän on nyt heidän henkivartijansa Martinin kanssa. He ovat olleet yhdessä yli vuoden. Mutta malli ilmoittaa, että hän ei halua mennä naimisiin uudelleen. Koska Sealin ja Briatoren pettymyksen lisäksi hänellä on takanaan rikki avioliitto – tämä stylisti ja suunnittelija Ric Pipino.

Ric Pipino oli Heidi Klumin ensimmäinen aviomies

Heidi Klum ja Ric Pipino

Sitten Heidi oli hetken Flavio Briatoren kanssa

Heidi Klum ja flavio briatore

Hääpuku

Kuten Heidi Klum itse ilmoitti, hän oli vasta 23 -vuotias, kun heidän ensimmäinen avioliitonsa päättyi. Hän haaveili häistä ja valkoisesta mekosta. Mutta kolmas kerta olisi hänelle liikaa. Hän tuntee olevansa niin onnellinen ja tyytyväinen. Sen näkee hänestä selvästi. Löydät sen myös?

Heidi kahden tyttärensä ja ystävänsä Martin Kristenin kanssa

Heidi Klum ja uusi ystävä Martin Kristen

Superäiti neljän lapsen kanssa liikkeellä

Heidi Klum neljän lapsensa kanssa

Heidi ja tytär Lina pitävät hauskaa meren rannalla

Heidi Klum yksityisesti pienen tyttärensä kanssa

Poikasi Johanin kanssa

      Heidi Klum ja poika Johann

 Heidi Klum mainostaa wix.comia