Hyvät kellomerkit hintaluokittain – 15 parasta rannekelloa

Hyvät kellomerkit – järjestely hintaluokan mukaan

Oletko modernien digitaalikellojen fani? Haluatko tietää, mitkä ovat parhaita tuotemerkkejä heidän tuotannossaan? Haluatko tietää, mitkä ovat kalleimpia kalleimpia ja mitkä ovat halpoja ylellisessä hintaluokassa? Tässä olemme laatineet sinulle tällaisen luettelon! Toivottavasti tämän ideat ja vinkit auttavat sinua tekemään hyviä valintoja.

Aloitamme halvemmilla malleilla ja siirrymme kalleimpiin.

TIMEX

Timexissa on aina ollut kyse tehokkuudesta eikä visuaalisesta vetovoimasta. Ensimmäiset rannekorumallit ilmestyivät vuonna 1980, ja tuotemerkin valmistajat eivät koskaan katsoneet taaksepäin. He ovat parantaneet mainettaan useita kertoja ja selvinneet vahvan kellosarjan kautta. Tunnetuimpia näistä ovat Ironman, Expedition ja Intelligent Quartz.

TIMEXillä on erittäin kalliita malleja, mutta jotkut erittäin hyvät ovat edullisia.

Timex -rannekello löytyy vain 25 dollarilla

Timex -rannekellot edullisia hyviä kellomerkkejä

SEIKO

Etsitkö korkealaatuista kelloa, joka on kestävä ja toimii luotettavasti samanaikaisesti? Sitten voit luottaa tähän japanilaiseen kellomerkkiin. Se tarjoaa kirjaimellisesti satoja erilaisia ​​tyylejä. On urheilullisia, liike- ja erittäin tyylikkäitä malleja.

SEIKO – tyyli ja laatu Japanista

Seiko -rannekellot hyviä kellomerkkejä Miesten ranneke sinun

INVICTA

Kolmas listalla hyviä kellomerkkejä on INVICTA. Tämä brändi esittelee suuren määrän erilaisia ​​kellomalleja. Jotkut saavuttavat todella korkeat hinnat ja monet ostajat välttelevät niitä. Kun otetaan huomioon innovatiivinen tekniikka ja niihin kuuluvat ylelliset yksityiskohdat, hinta-laatusuhde on kuitenkin erittäin hyvä.

Laatu parhaaseen hintaan

Invicta -rannekellot nahkahihna ruskea hyviä kellomerkkejä

ORIENT WATCH COMPANY

ORIENT WATCH COMPANY on Seikon tytäryhtiö, mutta se ei nauti suuren yrityksen suosiosta. Kuitenkin kaikki hyvien kellomerkkien todelliset fanit tietävät tämän nimen. Tämä brändi näyttää myös paljon erilaisia ​​malleja ja tyylejä. ORIENT WATCH COMPANY tarjoaa monia mekkoja ja upeita malleja ammattisukeltajille, mutta myös paljon muuta. Nämä ovat kelloja intensiiviseen käyttöön. Todennäköisesti kallein malli on Pro Saturation Diver.

ORIENT WATCH COMPANY – Seikon tytäryhtiö

Orient -rannekellot miehille hyviä kellomerkkejä

SKAGEN

SKAGEN on kellovalmistaja niille, jotka pitävät tanskalaisesta minimalismista. SKAGEN -kellot ovat hyvä valinta, jos hemmottelet itseäsi ensimmäistä kertaa ylemmän hintaluokan tuotteella. Voit jopa pysyä paremmissa malleissa jopa 200 dollarilla.

SKAGEN -kellot eroavat kilpailijoista puhtaalla kellotaulullaan, mattaharmaalla värillään ja mukavilla verkkohihnoillaan. Kaksi mallia, jotka ansaitsevat erityisen maininnan, ovat Ancher Titanium ja Holst Steel Mesh Multifunction.

SKAGEN – minimalismia ja tyyliä Tanskasta 

Skagen -rannekellot naiset tietävät hyviä kellomerkkejä

FOSSIL

FOSSIL on ollut markkinoilla sukupolvien ajan. On vaikuttavaa, kuinka brändi on onnistunut pysymään modernina ja ajan tasalla kaikkien näiden vuosien aikana. Brändillä on yleensä urheilullisempi luonne. Jopa kelloilla, joilla on pukeutumistyyli, on tällaisia ​​piirteitä.

FOSSIL – menestynyt markkinoilla vuosikymmenien ajan

Fossil -rannekellot hyvät miesten kellot

KANSALAINEN

CITIZEN -kellot ovat luotettavia, erittäin houkuttelevia ja innovatiivisia. Joissakin uusissa malleissa on aurinkovoimala, eivätkä ne käytännössä vaadi pariston vaihtoa.

CITIZEN – innovatiiviset rannekellot

Citizen -rannekellot ovat hyviä kellomerkkejä

Hamilton

HAMILTON oli amerikkalainen brändi, ennen kuin sveitsiläinen Swatch Group osti sen. Brändi ei kuitenkaan ole missään tapauksessa menettänyt amerikkalaista estetiikkaa. He yhdistävät tämän sveitsiläiseen laatuun ja tekevät tällaisen kellon ostamisesta kannattavaa korkeasta hinnasta huolimatta!

HAMILTON – Sveitsiläistä laatua olevat amerikkalaiset kellot

Hamilton rannekellot ylellisyyttä kellot hyviä kellomerkkejä

ORIS

Jos etsit sveitsiläisen muotoilun symbolia, ORIS -kellot ovat juuri sinua varten! Ne eivät ehkä ole kaikkein alkuperäisimpiä, mutta ne ovat erittäin hyvälaatuisia. Siksi ne, jotka todella tietävät jotain hyvistä kelloista, ihailevat suuresti ORIS -kelloja.

Tästä syystä kaikki sarjat löytävät lukuisia asiakkaita, vaikka niillä on melko korkea hinta.

Kellomerkki ORIS edustaa korkeaa laatua

Oris -rannekellot hyvät miesten kellot

OMEGA

Tämän kellomerkin historia ulottuu vuoteen 1903. Tämä on brändi, jonka kanssa NASA työskentelee virallisesti. Niitä käytettiin olympialaisten aikana vuonna 1932 ja ne ovat olleet esillä kaikissa James Bond -elokuvissa Kultaisen silmän (1995) jälkeen. Niin hieno tarina, eikö? Tämä on todennäköisesti syy siihen, miksi vintage -mallit ovat niin suosittuja nykyään.

OMEGA – rannekellot, joilla on yli sadan vuoden historia

Lähde: omega kellot

Omega -rannekellot ovat hyviä kellomerkkejä

PANERAI

Tämä hyvä kellomerkki on kuuluisa kahdelle erittäin kuuluisalle persoonallisuudelle. Tässä ovat Silvester Stallone ja Arnold Schwarzenger. Brändiä ei kuitenkaan valittu sattumalta. Tunnetut näyttelijät tunnistavat todennäköisesti itsensä näiden kellojen karkeasta, klassisesta ja erittäin maskuliinisesta ulkonäöstä.

PANERAI – kellot vahvoille miehille

Panerai Miesten ylelliset rannekellot hyviltä kellomerkkeiltä

ROLEX

Rolex on luultavasti tunnetuin kellomerkki ympäri maailmaa. Nämä kellot ovat erittäin arvostettuja, eikä se todennäköisesti muutu pian. Tuotemerkillä on pitkä historia, ja vintage -mallit ovat tällä hetkellä halutuimpia.

ROLEX – kellomerkkien kuningas

Rolex rannekellot kultaa hyviä kellomerkkejä

IWC

Jos etsit todella edustavaa statussymbolia, IWC -kellot ovat todella hyvä valinta. Sinut varmasti tunnustetaan hyvästä maustasi ja tyylistäsi. Seuraat myös yhtä maailman vanhimmista kellonvalmistusperinteistä. IWC: n historia alkoi 1800 -luvulla, tarkemmin sanottuna vuonna 1868. Tiedätkö upea portugalilainen malli viime vuonna, eikö??

IWC -kellot – todella edustava statussymboli

IWC rannekellot hyviä kellomerkkejä ylellisyyttä kellot

A. PITKÄ & SONS

Tässä on myös saksalainen panos myydyimpien hyvien kellojen tuotemerkkien luetteloon. A. Pitkä & Sons -kellojen tuotanto erottuu erittäin hyvästä materiaalista ja minimalistisesta esteettisyydestä. Tuotemerkin historia ulottuu vuoteen 1845. Brändin isä on kelloseppä Ferdinand Adolph Lange, joka työskenteli pienessä Glashütten kaupungissa lähellä Dresdeniä. Langen perhe valmisti myös kelloja saksalaisille lentäjille toisen maailmansodan aikana. Tämän kelloseppäperheen seuraajat varmistavat edelleen, että brändi on markkinoiden parhaiden joukossa.

A. PITKÄ & SÖHNE – korkealaatuiset kellot vuodesta 1845

A. Lange- ja Sons -rannekellot ovat hyviä kellomerkkejä

PATEK PHILIPPE

Toivotamme teille kaikille, että jonain päivänä olette tarpeeksi onnistuneita käyttämään Patek Philippe -kelloa. Se on erittäin ylellinen brändi. Nämä ovat itse asiassa kalleimpia malleja, joita markkinoilla on koskaan tarjottu.

Tämän takana ovat ainutlaatuinen tekniikka ja tarkasti valmistetut osat sekä erinomainen muotoilu

Patek Philippe -rannekellot ovat hyviä kellomerkkejä nahkahihna

Laadukas kello voi, mutta sen ei tarvitse maksaa paljon. Niissä on jotain hyvää kaikilla hintatasoilla. On tärkeää, että valitsemasi kello sopii myös persoonallisuuteesi ja tyyliisi. Tämä tekee asuusi sopivan halvemman mallin valinnan onnistuneeksi!

Toivotamme sinulle oikean valinnan tämän kanssa runsas kellotarjous!