Intialainen ruoanlaitto – herkullisia intialaisia ​​ruokia kasvissyöjille

Intialainen ruoanlaitto Intialainen ruoka Intialainen jälkiruoka

 Intialaiset ruoat ovat aarrearkku kasvissyöjille

 

Yksi maailman parhaista paikoista kasvissyöjille on Intia. Intian ruoanlaitto ilman lihaa on hyvin tyypillistä. Tähän voi olla monia syitä. Tämä ilmiö voidaan varmasti selittää kulttuurilla ja uskomuksella.

Samaan aikaan on niin laaja valikoima herkullisia intialaisia ​​vihanneksia, joten et voi olla nauttimatta niistä.

Intialainen ruoanlaitto – kasvisruokia

Intialainen ruoanlaitto Intialainen ruoka kasvissyöjä Poori bhaji

Intiassa ruokaa pidetään yhtenä onnistuneimmista tavoista lunastaa sielu. Siksi ruoanlaitolla ja kulinaarisella taiteella on erityinen paikka yhteiskunnassa. He ovat välittäjiä jumalien ja ihmisten välillä. Intialainen ruoanlaitto on siksi tehtävä paljon syvemmällä tiedolla ja omistautumisella.

Curryruokia ilman lihaa

Intialainen ruoanlaitto Intialainen ruoka kasvissyöjä thai curry

Intialaisia ​​vihanneksia

Intialaiset vihannekset ovat monien kasvissyöjien ruokavalion perusta, jopa lännessä.Pavut, erilaiset linssit tai jopa kikherneet kuuluvat viikottaiseen ruokalistaan ​​myös erikoisravintoloissa. Intialla on pitkät perinteet monipuolisessa valmistelussa. Tämä on ehtymätön, kun on kyse intialaisen ruoanlaiton suurista kulinaarisista resepteistä.

Chana Masala

Intialainen ruoanlaitto Intialainen ruoka chana masala

Ei tiedetä, että Intiassa ihmiset syövät paljon voita. Jopa sen nauttiminen liittyy tiettyyn uskomukseen. Intialainen ruoka, jossa on paljon voita, on myös vaurauden symboli. Uskomusten mukaan tämä puhdistaa kehon.

Saag paneer

Intialainen ruoanlaitto Intialainen ruoka kasvissyöjä saag paneer tuoretta pinaattia

Tuoretta pinaattia valkoisella juustolla

Intialainen ruoanlaitto Intialainen ruoka syö leipää pinaattia

Haluatko intialaisen jälkiruoan??

Intialainen jälkiruoka löytyy jotenkin vaihtoehtona muutamissa paikoissa Euroopassa. Myös täällä on erittäin suuri lajike, jota ei missään tapauksessa pidä hylätä. Jälkiruoat valmistetaan usein kuivista hedelmistä, paprikoista, kookospähkinästä ja linssistä. He tekevät myös riisipannukakkuja, joita voi syödä sekä suolaisena että makeana.

Kardemummalla voidaan valmistaa myös monia hienoja intialaisten jälkiruokien reseptejä. Cashewpähkinöitä, rusinoita ja ruskeaa sokeria käytetään myös erittäin usein.

Intialainen jälkiruoka kulfi pistaasipähkinöillä

Intialainen ruoanlaitto Intialainen ruoka Intialainen jälkiruoka kulfi

Jos olet Intiassa, voit ja kannattaa kokeilla intialaista jälkiruokaa myyjien käsistä itsellesi. Leipureita ja hoitoaineita on kaikkialla lähellä temppeleitä.

Halva on intialainen jälkiruoka erilainen kuin arabien ja turkkilaisten. Muista kokeilla sitä. Gulab Djamunia ei myöskään kannata jättää väliin. Se on intialainen taikinajälkiruoka, joka on kauan sitten matkustanut ympäri maailmaa maineensa vuoksi. Tässä on mielenkiintoinen tosiasia: Gulab on intialainen sana ruusulle. Djamun viittaa puuhun Syzygium jambos. Se on trooppinen laji ja on yleinen koko Etelä -Aasiassa.

Dhokla

Intialainen ruoanlaitto Intialainen ruoka riisi dhokla

Intialaisia ​​vihanneksia ja juomia

Erilaiset intialaiset vihannekset ja hedelmät vaikuttavat myös siihen, että voit nauttia monista upeista mehuista tässä maassa. Nimbu Panin limonadi on luultavasti suosituin juoma siellä. Alkoholi ei ole kovin yleistä. Uskonnollisten rajoitusten lisäksi lämmöllä on varmasti oma roolinsa. Tee on suositumpaa kuin kahvi. On tiettyjä palmuja, joiden lehtiä pureskellaan ruoansulatuksen parantamiseksi.

Virkistävä juoma jogurtista ja maidosta – kardemumma Lassi

Intialainen ruoanlaitto Intialainen juomia kardemumma lassi

Olet varmasti nähnyt intialaista ruokaa sormillasi. On tärkeää, että tämä tapahtuu oikealla kädellä.

Voit kirjoittaa kaksi kertaa enemmän intialaisen keittiön aarteista! Tai sata kertaa! Toivottavasti olemme ainakin syöneet ruokahaluasi ja herättäneet uteliaisuutesi … Koska se oli tässä pointti!

Intialainen ruoanlaitto – ota haaste vastaan!    

Intialainen ruoanlaitto Intialainen ruoka kasviskeitto

Perunapata, mutta intialainen tyyli

Intialainen ruoanlaitto Intialainen ruoka Kasvisruoka

Pinaatti Palak Dal

Intialainen ruoanlaitto Intialainen ruoka Kasvisruoka pinaatti palak dal