Jousimies horoskooppi – valitse sopivat jalokivet horoskoopin mukaan

Jousimies horoskooppi – jalokiviä horoskooppi Jousimies

Horoskooppi Jousimiehen edustajilla on jossain määrin suora ja avoin luonne. He ovat vahvoja ja järkeviä, valmiita kohtaamaan epäoikeudenmukaisuuden ja taistelemaan sitä vastaan. Jousimies hallitsee kaikki elämän suuret haasteet, mutta tietyllä tavalla he ovat täysin avuttomia pieniä jokapäiväisiä juonitteluja vastaan.

Jousimies horoskooppi – Oletko utelias, mitkä jalokivet sopivat tälle horoskooppimerkille??

Zodiac Jousimies vastaavat kivet vinkkejä

Jousimies horoskooppi – punainen rubiini

horoskooppi Jousimies passede kivet rubiininpunainen

Tämän horoskooppimerkin ensimmäisellä vuosikymmenellä syntyneet ihmiset ovat suoria ja rehellisiä. Erityisesti rakkaudessa. Elämässä heitä ohjaavat intohimonsa. Heidän kanssaan tietoisuus ja alitajunta liittyvät läheisesti toisiinsa. Sinulla on suuria luovia kykyjä. Menestyksessäsi on monia ylä- ja alamäkiä. Niille suositellaan jalokivigranaattia, violettia ametistia ja turkoosia.

Granaatti sopii myös tälle horoskooppimerkille

Jousimies horoskooppigranaatti ensimmäinen vuosikymmen

Violetti ametisti ensimmäisen vuosikymmenen aikana

Jousimies horoskooppi violetti ametisti ensimmäisen vuosikymmenen aikana

Turkoosi jalokivi

Jousimies horoskooppi turkoosi ensimmäinen vuosikymmen

Ihmiset horoskoopin toisella vuosikymmenellä Jousimies etsivät ja ovat erittäin energisiä. Olet ennakkoluuloton, taipuvainen tieteelliseen toimintaan ja olet hyvin romanttinen. Tämän vuosikymmenen Jousimiehet ovat erittäin rohkeita.

Toisen vuosikymmenen ihmiset ovat erittäin kiinnostuneita politiikasta, mutta samalla heillä ei ole lainkaan ominaisuuksia sen käsittelemiseen. He innostuvat nopeasti projekteista, joita he eivät voi saada päätökseen.

Näiden ampujien on käytettävä punaisen, sinisen ja violetin jalokiviä. Näin he voivat pysyä kestävämpinä pyrkimyksissään. Nämä jalokivet tekevät myös hahmonsa huonot puolet vähemmän havaittaviksi. Rubiinia, kalcedonia ja tummanvioletin ametistia suositellaan erityisesti.

Toisen vuosikymmenen edustajat saattavat pitää rubiinia jalokivinä 

Jousimies horoskooppi rubiini toinen vuosikymmen

Kalcedoni sopii myös heille

Jousimies horoskooppi Chalcedony toinen vuosikymmen

Tummanvioletilla ametistilla on myös hyvä vaikutus näihin Jousimiehiin

Jousimies horoskooppi ametisti tumman violetti

Jousimiehen horoskoopin kolmannella vuosikymmenellä syntyneet ovat hyvin ristiriitaisia ​​persoonallisuuksia. Toisaalta he ovat lähes despoottisia pyrkiessään valtaan, ja toisaalta he voivat olla hyvin anteliaita. Ne osoittavat ennakoitavissa olevaa järkevyyttä, mutta voivat joskus saada todellisia vihankohtauksia.

Kolmannen vuosikymmenen Jousimiehellä on hyvä tunne. Voit päihittää muita ihmisiä ja sinulla on strateginen lahjakkuus. Tarvitset jalokiviä puna-vihreänä. Innostat ja saat heidät ymmärtämään itsensä paremmin elämässä.

Valitse sopiva jalokivi, jos olet kolmannella vuosikymmenellä

horoskooppi Jousimies lazurit kolmas dekadi