Kauniit kesämekot, joissa on kukkakuvioita, ovat suosittuja

Oikean painetun kesämekon valitseminen kirkkailla kukkakuvioilla!

Vuoden 2016 muotipodiumeilla on paljon uusia ideoita ja suuntauksia. Mikään ei kuitenkaan ole niin silmiinpistävää kuin nykyiset kirkkaat kukkakuviot. Ne vallitsevat kaikkialla ja ovat jopa edustettuina bisnesmuodissa. Tietenkin niitä käytetään eniten kesämekoissa.

Mutta mihin sinun pitäisi yhdistää ne niin, että heidän kauneutensa tulee omakseen ja vältämme “papukaija” -ilmeen? Seuraavilla riveillä yritämme löytää onnistuneen vastauksen näihin ja muihin tärkeisiin kysymyksiin.

Huomio: Suurten väristen kukkakuvioiden omaavien kesämekkojen ei pitäisi olla sopusoinnussa asusteidesi kanssa. Niiden pitäisi myös sopia hyvin hahmollesi. Väristä tai viimeistelystä riippuen ne voivat korostaa etujasi tai haittoja.

Kauniita kesämekkoja, joissa on kukkakuvioita

kauniit kesämekot kukka -mekot kesämuodin naiset

Kukkakuvion koko

Kuvion koko on erityisen tärkeä tässä. Jos ne ovat havaittavampia, tämä saa meidät myös näyttämään muutamalta kilolta raskaammalta.

Joillakin naisilla tämä on aivan oikein, toisilla – pikemminkin ei toivottu.

Oscar de la Rentan kukka -mekko

kauniit kesämekot kukkapuvut kesämuoti Oscar de la Renta

Kesäpuvut, joita kannattaa käyttää suurella itseluottamuksella

Ensi silmäyksellä kesämekot, joissa on kukkaisia ​​kesäkuvioita, näyttävät pienemmältä haasteelta kuin ne todellisuudessa ovat. Tosiasia on, että tämän vaatemallin avulla voit ylittää rajan naisellisesta infantiiliin hyvin nopeasti.

Tällainen Kesäiset mekot tulisi siksi mieluiten käyttää naisilla, joilla on paljon itseluottamusta, tai sinun pitäisi pukeutua tällaiseen mekkoon, jos siltä tuntuu. Lisäksi lisävarusteiden tulee näyttää tiukoilta, romanttisilta ja naisellisilta samanaikaisesti. Ei ole niin helppoa tuoda tätä kaikkea saman katon alle. Mutta se on vaivan arvoista upeiden lopputulosten vuoksi.

Tyylikäs kesämekko 

tyylikäs kesämekko kukka mekko valkoinen kukka tulosta

Suuri kukkapainatus mekon alaosassa

juhla kesämekot lyhyet kukka mekot kukka tulostaa trendi

Kesäpuvut luonnonvaraisilla kukilla – viimeisin trendi

Tämäntyyppisen kesämekon muodikkain trendi vuonna 2016 ovat kenttäkukat.Suosituimmat värit ovat luonnolliset vaaleanpunaiset sävyt. Haluttu lopputulos on, että vaatteet näyttävät todella herkiltä ja naisellisilta.

Taustana pastellisävyt ovat moderneimpia. He antavat kukkakuvioiden näyttää pehmeiltä ja silti ne tulevat omiinsa.

Romanttinen pastellivärinen maksimekko

juhlava kesämekot pitkät kukkapuvut kesämuodin trendit

Sekä tausta että kuviot tulisi tässä tapauksessa tehdä rikkailla vivahteilla.

Oletko utelias uusista kesäkuvioista, joissa on kukkakuvioita? Lue lisää aiheesta jatkossamme! Seuraava artikkeli, jonka otsikko on “Oikean painetun kesämekon valitseminen kirkkailla kukkakuvioilla” seuraa heti!

Naisten juhla -asu kesäksi

juhla kesämekot naiset kukka mekot kesän muotivirtaukset

Nauti kesäpäivistä kauniilla kukka -mekolla

juhla kesämekot naisten kukka mekot trendit

Suuri valikoima malleja ja värejä

juhla kesämekot naiset lyhyt kukka mekot kukka kuvio suuri

Tyylikäs vuoropuku, joka sopii myös jokapäiväiseen työhön

juhla kesämekot naisten kukka mekot kukka kuvio trendi

Lyhyt istuva kesämekko

juhla kesämekot naiset kukka mekot suuri kukka kuvio

Pitkä kukka mekko punainen

juhla kesämekot pitkä kukka mekko kesä muoti trendit kukka kuvio punainen

Kesämekko, jossa ruusuprintti

pitkät kesämekot kukka mekot kesä muoti kukka tulostaa ruusuja

Kevyitä kankaita ja värikkäitä kukkakuvioita

pitkät kesämekot kukkapuvut kesämuodin trendit pitkät kesämekot kukka mekko harmaa värikäs kukka tulosta kauniit kesämekot kukka mekot polvipituinen vihreä keltainen kauniit kesämekot kukka -mekot lyhyt sininen käsilaukku kauniit kesämekot kukka -mekot lyhyet ja pitkät Asos -kesämuodit kauniit kesämekot kukka mekot mango kesämuoti kauniit kesämekot kukka -mekot, joissa on kukkakuvioita kauniit kesämekot kukkapuvut pienillä kukkakuvioillapitkät kesämekot kukka mekot kesä muoti kukka tulostakauniit kesämekot kukka -mekot laajalti räätälöityjä kesämuotia kaunis kesämekko kukka mekko paita musta vaaleanpunainen kukka tulosta kaunis kesämekko kukka mekko musta vaaleanpunainen kukka tulosta kaunis kesämekko kukka mekko mustavalkoisella painatuksella kauniit kesämekot naisten kukka -mekot kesämuodin trendit kauniit kesämekot naisten lyhyt kukka mekko kesämuoti kauniit kesämekot tyylikäs kukka mekko asos sininen polven pituus kauniit kesämekot tyylikkäät kukka -mekot kesämuoti 2016 asos kauniit kesämekot tyylikäs kukka mekko sininen keltainen kesämuoti 2016 asos kauniit kesämekot juhlava kukka mekko kesämuoti kauniita kesämekkoja polvipituisia kukka -mekkoja kauniit kesämekot lyhyet kukkapuvut kenttäkuvat kauniit kesämekot lyhyet kukkapuvut, joissa vyö kesällä kauniit kesämekot lyhyet kukkapuvut punaiset kauniit kesämekot lyhyet kukkapuvut trendikkäät kesämuodin naiset kauniit kesämekot lyhyt kukka mekko vaaleanpunainen kukka tulosta kauniit kesämekot lyhyt kukka mekko kesämuoti 2016 kauniit kesämekot pitkä kukka -mekko, jossa musta vaaleanpunainen kukkakuvio kauniit kesämekot urheilullinen kukka mekko hihaton yhdistettynä t-paitaan