Kohtalonpyörä – Uskotko siihen ja sen merkkeihin?

onnenpyörän symboli

Kohtalon pyörä ja sen merkit

Uskomme, että esoteerismalla on monia myönteisiä vaikutuksia nykyajan ihmiseen. Mutta kuten kaikki muutkin asiat, liian suuri osa siitä voi satuttaa. Joten meillä on lyhyet ohjeet tämän kohteen käytöstä:

Mikä on kantanne esoteerisuuteen??

kohtalon merkki esoteerinen energia

Onko musta kissa kohtalon merkki??

onnenpyörä musta kissa

– Hyväksy vain se, mikä tuntuu sinulle oleelliselta;

– Erota intuitio ja taikausko (merkit on tulkittava yksilöllisesti – musta kissa ja numero 13 voivat merkitä sinulle jotain aivan muuta kuin muille ihmisille)

Oletko sinä taikauskoinen??

onnenpyörä numero 13

Kun musta kissa ylittää polkusi …

kohtalon merkki taikauskoinen musta kissa

– Etsi keskitie tunteiden ja älykkyyden välillä; jos meillä on molemmat, tarvitsemme molemmat!

Tunteet vastaan ​​järki

kohtalo merkitsee tunteet syy

– Muista, että vapaa tahto tunnustetaan kaikissa uskonnoissa ja vakaumuksissa ja sillä on erittäin tärkeä merkitys! Joten et ole tuomittu tai sitoutunut mihinkään ja sinulla on aina mahdollisuus tehdä asiat paremmin ja valitettavasti myös huonommin! Älä siis siirrä vastuuta kohtalostasi jollekin toiselle esoteerismin kautta.

Jokainen on vastuussa omasta elämästään

kolikko kohtalon päätöksiä

– Negatiivisilla tunteilla voi olla myös puhtaasti psykologisia syitä, jotka voidaan analysoida ja voittaa. tarkista tämä ennen kuin vältät tilannetta puhtaasti sisävaistosta ja menetät ehkä tärkeän mahdollisuuden tukahdutetun pelon vuoksi!

Ole rohkea

kohtalon pyörä pelkää menestystä olla aktiivinen

Voittaa pelkosi

kohtalonpyörä voittaa pelon

Lue signaalit ja merkit oikein

Tänään haluamme siirtyä aiheeseen “Signaalit ja onnen merkit”. Jos opit tulkitsemaan nämä oikein, voit todennäköisesti parantaa monia asioita omassa elämässäsi ja tunteissasi. Emme tietenkään voi täysin selittää tätä aihetta tämän päivän viestissä. Loppujen lopuksi yritämme selittää yleisimmät onnen merkit ja merkit.

Oikean päätöksen tekemiseksi

onnenpyörä tekee oikeita päätöksiä

Oikea valinta

Jotta pyörä / Kohtalo kääntyy sinun hyväksesi, sinun pitäisi oppia tekemään oikeita päätöksiä elämässäsi. Kummasta vaihtoehdosta löydät iloa ja intoa? Onko tämä luultavasti sinulle sopivampi!

Mikä on oikein, mikä väärin?

kohtalon merkki päätökset

Mutta ennen kuin valitset jotain, sinun on myös tarkistettava, etteivät huonot tunteet liity tiettyyn pelkoon ja pidätteleekö sinua todella tämä eikä suoliston tunne …

Mitä tehdä…?

onnenpyörä tekee tärkeitä päätöksiä

Tai ehkä se on suuri haaste ja et vain halua olla ponnistellut? Mieti, eikö se olisi sen arvoista tällä kertaa.

Pitää tehdä liikaa asioita?

Jos toiminta tuo sinulle huonoja tunteita ja tunteita, sinun on muutettava jotain. Vaikka kaikki terveen järjen merkit osoittavat, että päätös on hyvä, voi olla, että veden pinnan alla on kiviä, joista sinulla on intuitiivinen ennakkoluulo … Tässäkin on tärkeää nähdä onko sen takana suuri pelko. Saatat kohdata koko tilanteen olosuhteissa, jotka muistuttavat sinua jostakin negatiivisesta menneisyydestä?

Menestys on hyvä merkki

… Epäonnistumiset voivat osoittaa, että sinun on muutettava suuntaa pyörä / Kohtalo on muita suunnitelmia sinua varten. Mutta ehkä vaikeudet ovat yksinkertaisesti olemassa vahvistaaksesi tahtoasi myöhempiin menestyksiin tai näyttääksesi omat heikkoutesi.

Onnistumisia tai epäonnistumisia työssäsi, se riippuu sinusta

kohtalo -merkki pelkää menestystä

Tunnettuja kappaleita, unelmia, toistuvia hahmoja

On monia syitä uskoa, että nämä asiat eivät tapahtuneet sattumalta ja osoittavat sinut. Mutta sinun pitäisi oppia käyttämään sitä terveellisesti. Heti kun aloitat paniikkikohtauksen epäsuotuisista luvuista, olet ylittänyt tämän rajan. Sinun pitäisi nähdä kaikki merkkinä eikä ennakkoratkaisuna. Jos merkki ennustaa sinulle jotain pahaa, se on järkevää. Sinun on löydettävä se, ja silloin olet paljon parempi pitkällä aikavälillä!