Kuinka yhdistää nilkkurit oikein – 30 muotoiluvinkkiä

Rakkaat naiset, tiedättekö, miten nilkkurit asetetaan oikein jalkaan?

Onko syksyn muodissa mitään huolettomampaa kuin nilkkureiden laittaminen? Ne ovat erittäin käteviä ja korvaamattomia siirtymäkausina. Nilkkurit näyttävät niin yleismaailmallisilta, että ne voidaan yhdistää minkä tahansa vaatteen ja tyylin kanssa. Tämä päättyy usein muodikkaaseen fiaskoon: nilkkurit ovat yksi kenkälajeista, joissa tehdään joitain suurimmista virheistä.

Naisten nilkkurit valokeilassa 

nilkkurit naisten syksyn muotimuodit

Onko sinulla suosikki nilkkurit ja miten käytät niitä?? 

yllään nilkkurit oikein syksyllä muotimuodit

Syksyn muoti – nykyiset trendit 

nilkkurit naisten takki musta syksy muoti muotivirtaukset

Ole varovainen sukkiesi kanssa!

Älä koskaan laita vanhoja sukkia kenkäsi päälle. Monissa tapauksissa nämä voidaan nähdä. Tämä tapahtuu erityisesti silloin, kun ne ovat kirkkaita, joten valitse sukat, jotka ovat hienovaraisia ​​tai näkymättömiä. Nämä ovat ne, jotka peittävät jalkasi alaosan tai ovat väriltään ruskeita tai vartalomaisia.

Syksyn kengät muotitietoisille naisille

kantapää nilkkurit naiset syksy muoti jenas muoti trendejä

Kuinka saavuttaa muodikas ilme

hyvät syksyn muotimuodit syksyn kengät ruskeat

Syksyllä käytämme mielellämme nilkkureita farkkujen kanssa. Tätä varten on olemassa useita sääntöjä, jotka hyödyntävät sitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Saa jalat näyttämään pidemmiltä

Yhdistä tyylikkäät nilkkurit tiukkoihin farkkuihin. Tämä pidentää jalkasi visuaalisesti.

Käärityt farkut

Kun sää ei ole niin kylmä, voit kääriä farkut nilkkureiden päälle. Tämä korostaa sekä tyyliäsi että kaikkea hahmossasi.

Kääri farkut 

nilkkurit kuluvat syksyn muotimuodissa

Korosta nilkojasi

Yhdistä leveät lahkeenpäät tiukkoihin nilkkureihin. Tämä korostaa nilkkoja ja tekee päivittäisestä ulkoasustasi hieman monipuolisemman. Voit sitten käyttää samoja nilkkureita hameen kanssa ja sinulla on täysin erilainen ilme.

Laita pidemmät farkut jalkaan

Pidätkö pidemmistä farkkuista, koska ne saavat jalkasi näyttämään tyylikkäämmiltä? Tämä on hyvä idea, ja yhdistäisimme sen myös korkeisiin nilkkureihin. Valitse mukava malli, jossa on yksinkertainen muotoilu, koska nilkkurit ovat sitten melkein kokonaan piilossa.

Nilkkurit farkkujen kanssa

naisten syksyllä muodin trendit syksyllä kengät

Rentoa ja tyylikästä samaan aikaan

naisten syksy muoti muodin trendit syksy kengät paita vihreä

Tyylikäs ulkonäkö naisten nilkkureilla koko vuoden

hyvät syksy muoti muodin trendit syksy kengät farkut vihreä

Itse asiassa nilkkureita voidaan käyttää ympäri vuoden. Jopa viileinä kesäiltoina ne ovat joskus hyödyllisiä. Tässä on joitain ulkoasuja, joihin pääset käsiksi vuodesta riippumatta.

Mustat housut ja nilkkurit, joissa painatus

Etsitkö oikeaa tapaa käyttää suosikkikuviasi? Nilkkurit ovat varsin sopivia tähän tarkoitukseen, jos ne yhdistetään mustiin housuihin. Itse asiassa pysyt turvallisella puolella, jos koko asu pysyy tämänvärisenä tai ainakin neutraalina ja varattuna.

Ruskeat saappaat ja valkoinen asu

Jos haluat rohkaista itseäsi ja ystäviäsi, yhdistä ruskeat nilkkurit kevyeen, ehkä täysin valkoiseen asuun. Suosittelemme syksyksi superkapeita farkkuja yhdistettynä pitkään puseroon.

Yhdistä housut teräviin saappaisiin 

mustat nilkkurit naisten syksyn muotimuodit

Täysin mustana

nilkkurit naisten syksyn muoti trendit värit musta

Pitkät housut terävillä saappailla

Rakastatko retrotyylisiä housuja? Terävät nilkkurit sopivat täydellisesti tähän.

7/8 housut nilkkureilla

Tervetuloa kevään ensimmäiset lämpimät päivät tai syksyn alku tyylikkäissä 7/8 housuissa ja yhdistä ne nilkkureihin. Koska jälkimmäiset ovat erityisen tehokkaita, niiden on ehdottomasti oltava erittäin tyylikkäitä ja niissä on oltava mielenkiintoinen profiili tai jännittäviä yksityiskohtia.

Tiukat housut nilkkureissa

Jos haluat käyttää erittäin tiukkoja housuja, voit laittaa lahkeen päät hieman korkeampiin nilkkureihin. Sopii parhaiten pitkien päällysvaatteiden kanssa. Voit jopa rullata housut rentoon ulkoasuun.

Nilkkurissa on jotain, joka saa jopa “väärän” ulkonäön näyttämään viehättävältä. Mutta miksi et hyötyisi näistä säännöistä äläkä hyödynnä ulkoasua?

Näytä oma tyylisi!

nilkkurit naisten syksyllä muoti kuluneet farkut muodin suuntauksia

Matkustaminen

nilkkurit naisten syksyn muoti nykyiset muodin trendit

Luota mukavuuteen!

nilkkurit naisten syksyllä muoti housut muodin suuntauksia

Anna alla olevien esimerkkien inspiroida sinua edelleen!

nilkkurit kantapää naisten muoti syksyn muotivirtauksetnilkkurit naisten syksyllä muoti denim housut muodin suuntauksia nilkkurit naisten syksyn muoti farkut muotivirtaukset nilkkurit naisten syksyn muoti farkut katumuoti nilkkurit naisten syksyn muoti mekko pitkät jalat muodin suuntauksia nilkkurit naisten syksyn muoti minihame muoti trendit nilkkurit naisten syksyn muotimuodit nilkkurit naisten syksyn muoti tulostaa muodin suuntauksia nilkkurit naiset syksy muoti retro jenas muoti trendejä nilkkurit naisten syksyn muotivinkit muodin suuntauksia nilkkurit naisten syksyllä muoti muoti farkut muodin suuntauksia nilkkurit naisten takki ääni syksyllä muodin trendit nilkkurit naisten villapaita beige syksy muotimuodit nilkkurit yhdistävät muotoiluvinkit syksyn muotimuoditkiilakorkoiset nilkkurit naiset syksyllä muoti leggingsit muodin trenditnilkkurit ruskeat naiset syksyn muoti muodin trendit