Kuukivikorut – jalokivi, joka tuo onnea ja toivoa

Kuukivi tuo onnea ja toivoa

Kuukivi on hyvä kuukumppani miljoonille ihmisille ympäri maailmaa. Kuten nimestä voi päätellä, siihen vaikuttavat voimakkaasti kuun vaiheet. Sen ominaisuudet lisääntyvät kuun kasvaessa. Tämä on juuri silloin, kun se saa erityisen viileän auran. Tällä hetkellä mineraalina oleminen tuottaa myyttisiä ja maagisia ominaisuuksia.

Jalokivivaikutus: kuukivi

Kuukivi korut kuukivet jalokivet horoskooppi Kalat

Kuukivi korut jalokivet horoskooppi kuukivi

Täysikuu ja kuukivi

Kuukivi korut jalokivet horoskooppi rengas

Kuukivi ja horoskooppi

Kuukivi paljastaa positiiviset ominaisuutensa voimakkaimmin horoskooppimerkkeissä Skorpioni ja Härkä. Tämän kiven positiivinen vaikutus näkyy erityisesti sen käytännön näkökohdissa. Härän luonne pidetään järkevissä rajoissa. Tiedetään, että kun tarkastellaan aineellisia ongelmia, ne ylittävät normaalin rajan. Kuukiven ansiosta Härkä muuttuu säästäväiseksi sen sijaan, että olisi niukka; tappion pelkäämisen sijaan hän voi alkaa ajatella investointeja. Skorpionissa kuukivi auttaa hallitsemaan vihahyökkäyksiä ja muita ei -toivottuja tunteiden ilmaisuja.

Kuukivestä valmistetut korvakorut

Kuukivikorut jalokivet horoskooppikorvakorut

Kuukivi ja täysikuu

Kuukivi voi myös vaikuttaa hyvin kaikkiin täysikuun alla syntyneisiin ihmisiin. On parasta, jos kuukiviä sisältävät korut on kiinnitetty hopeaketjuun tai peitetty hopealla. Tämä jalometalli liittyy vahvasti kuuhun eikä aurinkoon kuin kulta.

Kuukivisormus

Kuukivi korut jalokivet horoskooppi kalat rengas

Korvakorut

Kuukivi korut jalokivet horoskooppi roikkuu korvakorut

Käytä kuukiviä, jos olet syntynyt viikon ensimmäisenä päivänä

Jos olet syntynyt viikon ensimmäisenä päivänä, kuukivi on myös erittäin hyödyllinen sinulle. Maanantai liittyy kuun voimakkaisiin vaikutuksiin. Kuukivi suojaa pahoilta ulkoisilta vaikutuksilta. Olet vähemmän haaveileva, jos sinulla on taipumus. Saat enemmän energiaa, kun kärsit empatiasta ja voiman puutteesta. Talossa tämä koru voidaan sijoittaa ikkunalaudalle ja se edistää emotionaalista tasapainoa koko talossa.

Kauniita riipuksia kuukivestä 

Kuukivi korut riipukset jalokivet horoskooppi Kuukivi korut jalokivet horoskooppi riipusKuukivi korut jalokivet horoskooppiketju

Jalokivet ja niiden vaikutukset

Kuukivikorut jalokivet horoskooppiketju riipus

Kuukivikaulakoru

Kuukivi korut jalokivet horoskooppi kuukiviketju

Pisaran muotoinen kuukivirengas 

Kuukivi korut jalokivet horoskooppi rengas kyynel