Kynsien suunnittelu – Dream Nailsin kuvat vuodelle 2020

Kynsien suunnittelukuvat ovat alkuperäisiä

Nykyaikaiset trendit kynsien suunnittelussa 2019/2020

Joillakin muoti -alueilla sinulla on varaa katsoa niin pitkälle tulevaisuuteen. Mutta kynsien suunnittelun suuntausten mukaan tämä on täysin mahdollista ja myös toivottavaa.

Koska täällä trendit ovat melko selvät. Haluatko oppia lisää tästä ja suunnitella kynsisi ulkoasun lähikuukausina?.

Kuulostaa jännittävältä tehtävältä, eikö totta?

Hoito

Kynsien suunnittelukuvat ovat tehokkaita

Tämä on aina ollut muodikasta. Jopa nykyaikaisin muotoilu ei edistä hyvää kuvaa, jos et ole huolehtinut tästä näkökulmasta etukäteen. Mutta hygieniasta ja hoidetusta ulkonäöstä on tulossa yhä trendikkäämpi ja nykyaikaisempi. Se johtuu todennäköisesti siitä, että nykyaikaiset henkilökohtaisen hygienian menetelmät helpottavat ja helpottavat asioita. Joten sinulla ei käytännössä ole enää tekosyitä luopua siitä.

Lisäksi kynsiesi pitäisi näyttää erittäin kauniilta ja modernilta. Mitä suunnittelijat sanovat nykyisestä ulkoasusta? On parasta käyttää pyöristettyä muotoa. Kannattaa siis pitää se mahdollisimman luonnollisena.

Moderni värisävy kynsien suunnittelussa

Kynsien suunnittelukuvat keltaisia

Nyt päästään aiheen mielenkiintoisimpaan kohtaan. Kuten kaikilla muillakin suunnittelun osa -alueilla, etsit luonnonläheisyyttä. Teet tämän luonnollisilla, maanläheisillä sävyillä, joita käytetään yhä uudelleen ja uudelleen. Pastellivärit hallitsevat myös modernia kynsien muotoilua. Koska tällä tavalla onnistut integroimaan viileitä värejä tähän mitattuun, luonnolliseen alueeseen.

Takaisin ovat erottamiskykyiset taipumukset ja tiukat säännöt

Kynsien suunnittelu kuvia sydämet

Olemme tottuneet joihinkin tiukkoihin suuntauksiin viime vuosina. Mutta nämä näyttävät jääneen jälleen väliin. Esimerkiksi kynsilakan ja huulipunan yhdistelmä persikan ja kirsikan väreissä on erittäin suosittu.

Luonnolliset värit ovat klassisia ja pysyvät ajankohtaisina – mutta eivät kaikki!

Kynsien suunnittelukuvat ihonväri

Sinun ei pitäisi ymmärtää väitettä, jonka mukaan klassiset luonnolliset muodot ja vivahteet pysyvät yleensä ajan tasalla. Jotkut pysyvät ajan tasalla – toiset eivät. Kontrastit haalistuvat taustalle ja ne voivat saada ne näyttämään melko vanhentuneilta. Toisaalta sinun pitäisi luottaa sävyihin, jotka ovat hyvin lähellä toisiaan ja kuten kehomme värit näyttävät virtaavan toisiinsa.

Symbioosi kahdenlaisesta ranskalaisesta manikyyristä

Kynsien suunnittelukuvat punaisia

Siellä on klassinen tyyli ja nykyaikaisempi, ylellisempi ranskalainen manikyyri – kuu! Näiden kahden loistava yhdistelmä on erityisen ajankohtainen tällä hetkellä. Käytettiin myös mielenkiintoisia väriyhdistelmiä – punainen ja valkoinen, valkoinen ja musta jne.

Kontrastiraidat

Kynsien suunnittelukuvat raidat pinkki

Tämän päivän artikkelin lopussa haluamme tarkastella nousevaa ja itse asiassa uutta suuntausta. Se on yksi harvoista trendeistä kaudelle 2019/2020, jota voidaan pitää todellisina uusina lanseerauksina. Se on sarja korkeakontrastisia raitoja. Nämä syötetään yhdessä tuulettimen muodossa. Värit, joissa nämä tehtiin, eivät ole vähäpätöisiä. Nykyisten kynsisuunnittelutrendien mukaan sinun tulee luottaa sävyihin ja yhdistelmiin seuraavasti: harmaa ja violetti, punainen ja musta, valkoinen ja musta, valkoinen ja metallinen.

Violetit ja mustat geometriset viivat

Kynnet suunnittelu kuvat luvut geometrinen

Vaaleat ja tummat sinisen sävyt Kynnet suunnittelevat sinisiä sävyjä

Cappoccinon väri

Kynsien suunnittelukuvat cappuccinoa

Kultainen yhdistettynä purppuraan  

Design kynnet kuvat väriyhdistelmä sormus renkaat

   Tyylikäs ja yksivärinenDesign kynnet kuvat harmaat punaiset huulet

Tervehdi tulevaa kevättä

Kynnet kukat kukat design kuvat rohkea karmiininpunainen

Erittäin muodollinen, mutta merkittävä

Suunnittele kuvia koristeellisilla kynsillä valkoisella aksentilla

Silmiinpistävää ja merkityksellistä

Suunnittele kuvia violetista kynsistä

Kesän kynnet palmuilla  Kynnet kesällä musta valkoinen design kuvia palmuja

  Geometriset viivat ja kirkkaat väritDesign kynnet kuvat hopea

Hopea seteli

Kynsien suunnittelukuvat hopeanmusta

Kesäinen ombre -ratkaisu

Kynsien suunnittelukuvat kesällä oranssi punainen


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80