Lego Games- ottaa esimerkillisen askeleen

Lego -pelit etukäteen

Legopelit kestävänä vaihtoehtona lapsillemme

Lasten kasvattaminen on erittäin tärkeä osa siirtymistä vihreään ajatteluun. Legopelien valmistajat ovat ymmärtäneet sen. Olet päättänyt luopua muovista suosittujen rakennuspalikoiden valmistuksessa. Jotta heillä olisi varaa tähän, he investoivat yli 150 miljoonaa dollaria innovatiivisten, kestävien materiaalien kehittämiseen.

Suuryritysten esimerkin mukaisesti Lego panostaa nyt myös jalostamiseen

Lego -pelien roskat

Lego tekee yhteistyötä WWF -järjestön kanssa

Lego pelit yhteistyö wwf lego

Mihin rahat on sijoitettu??

Tanskalainen yritys investoi tämän suuren summan kestävien materiaalien keskukseen. Työssä on noin 100 henkilöä. Olet kiinnostunut lähinnä tämän alan tutkimuksesta.

Näkymät haluttujen tulosten saavuttamiseksi vaikuttavat realistisilta. Todennäköisesti vuonna 2030 Lego -palaset voidaan valmistaa vain kestävistä materiaaleista.

Vuodesta 2030 lähtien Lego -tiilet valmistetaan paremmista materiaaleista

Lego -pelejä lapsille

Nyt kierrätys ei tapahdu pelkästään pelissä

Lego -pelien käsittely pelissä

Yhteistyö monien muiden yritysten kanssa

Lego -valmistajien kestävä asenne näyttää otettavan erittäin vakavasti kaikilta osin. Tätä tukevat monet yhteistyöt, joita Lego -valmistajat ovat valmiita tukemaan.

Lego -yrityksen ja WWF: n välinen yhteistyö on varmasti silmiinpistävää. Se varmennettiin virallisella asiakirjalla vuonna 2013. Lego -pelien uusi tuotanto kestävistä materiaaleista on myös seurausta yrityksen yhteistyöstä WWF: n kanssa. Tämä valittiin sen jälkeen, kun he molemmat allekirjoittivat uuden sopimuksen tänä vuonna.

Tällä hetkellä painotetaan paljon kierrätettäviä materiaaleja koskevaa tutkimusta

Lego Games muovia

Todennäköisesti Lego -palikat eivät näytä erilaisilta tulevaisuudessa

Lego -pelit tiilet perusvärit

Mitä kestävät materiaalit edustavat?

Jørgen Vig Knudstorp on Legon toimitusjohtaja. Lausunnoissaan hän osoittaa syvän ymmärryksen siitä, mitä kestävät materiaalit ovat. Monet tekijät voivat osoittautua ympäristölle negatiivisiksi pitkällä aikavälillä. Tärkeää ovat materiaalin ainesosat, tapa, jolla se saadaan, ja vaihtoehdot sen käsittelyyn käytön jälkeen. Kaikissa näissä valmistus- ja kierrätysvaiheissa on löydettävä kestävä ratkaisu. Muuten tuotetta ei voida kutsua ympäristöystävälliseksi puhtaalla omantunnolla.

Lego -pelien valmistajat uskovat vakaasti, että ympäristöystävällinen tuotanto on mahdollista. Se vahvistaa myös niiden merkittävät investoinnit.

Ylituotannon jälkeen ympäristöä ajatellaan yhä enemmän 

Lego -pelien käsittelyn seuranta

Korkeat hinnat ja yhä halvempi tuotanto eivät ole ilman seurauksia

Lego -pelien tiilet värikkäitä

Kierrätettävien materiaalien täydellinen käsittely on pikaisesti harkittava uudelleen

Lego -pelien käsittelypuu

Useampien yritysten tulisi seurata Legon esimerkkiä

Lego -pelien käsittely silta