Rentoutusharjoittelu – hyvinvointia ja uutta energiaa

rentoutuskoulutus autogeeninen harjoittelu rentoudu

Autogeeninen rentoutusharjoitus

 Ei ole sattumaa, että esittelemme nyt sinulle monia erilaisia ​​tapoja, joilla voit torjua stressiä. On osoitettu, että vuodenvaihteen ympärillä oleva aika liittyy aina eniten stressiä.

Autogeeninen rentoutuskoulutus on yksi nopeimmista työmenetelmistä ja helpoin harjoitella monenlaisissa olosuhteissa.

Sinäkin voit hyötyä siitä. Sinun tarvitsee vain käyttää vähän aikaa tekniikoiden ymmärtämiseen ja hankkimiseen. Sitten sinulla pitäisi olla rohkeutta ja intoa harjoitella sitä joka päivä.

Autogeenisen rentoutumistreenin tavoite

rentoutuskoulutus meriharjoituksia

Auttaako se sinua, jos olet tietoisempi asioista? Sinun on ymmärrettävä, että kuten mikä tahansa muu onnistunut menetelmä, autogeeninen rentoutumisharjoittelu alkaa suuresta ongelmasta. Etsit jännityksen ydintä. Tavoitteena on saavuttaa tämä, liuottaa se ja siten saavuttaa haluttu vaikutus pysyvästi ja kestävästi.

Riippumattomuus tunteista

Suurin ongelma on liiallinen riippuvuus omasta hermostosta. Siksi tämä yritetään “sammuttaa” autogeenisen rentoutumisharjoittelun avulla. Tämä saavutetaan lyhyillä mutta päivittäisillä harjoituksilla.

Mitä sinun tarvitsee tietää ennen harjoitusten aloittamista

Eri ihmiset tarvitsevat erilaisia ​​määriä aikaa autogeeniseen rentoutumiskoulutukseen. Älä missään tapauksessa stressaa itseäsi määrittelemällä eri määräaikoja. Sinun on luotava luottamus menetelmään ja itseesi. Keskustele tarvittaessa ihmisten kanssa, jotka ovat jo käsitelleet tätä. Anna heidän positiivisten kokemustensa motivoida sinua. Jos osoitat kärsimättömyyttä millään tavalla, olet haitallinen.

Autogeeninen harjoittelu meditatiivinen

rentoutusharjoitus meditaatio ristijalka

Paras aika autogeeniseen rentoutumiskoulutukseen ovat heräämisen jälkeiset jaksot ja juuri ennen nukahtamista. Joissakin tapauksissa ilmapiiristä ja olosuhteista riippuen saatat haluta tehdä harjoitukset työssä tauon aikana. Jälkimmäisessä tapauksessa tämä toimii vain, jos voit todella sammuttaa puhelimet ja pysyä yksin huoneessa.

Mutta ennen kaikkea sinun pitäisi tuntea olosi todella mukavaksi autogeenisen harjoittelun aikana. Joten tämän on oltava pieni paikka, jota rakastat joka tapauksessa ja joka saa sinut tuntemaan olosi todella rennommaksi. Joten unohda kaikki muut säännöt – tärkeintä on, että olet mukava.

Kuuntele rentouttavaa musiikkia

rentoutusharjoitus kuulokkeet rentoutuminen

Mitä tapahtuu autogeenisen harjoittelun aikana

Eri tekniikat auttavat sinua tarkkailemaan hermostoon liittyviä fyysisiä tuntemuksia sen sijaan, että näkisit ne erottamattomana osana sinua. Tällä tavalla he voivat hallita vahvaa vaikutustaan ​​itseensä. Koska hermosto on väline, jolla havaitsemme ympäristön, se ei myöskään ole yhtä vaikuttava ja ratkaiseva hyvinvoinnillemme.

Rentoudu toimistossa

rentouttava koulutus autogeeninen toimisto

Jossain vaiheessa, kun edistyt, huomaat, että ulkoisilla tekijöillä on vain vähän vaikutusta sinuun.

Yhdistä autogeeninen rentoutumistreeni muihin menetelmiin

Hyvinvoinnin suhteen monipuolisuus on aina välttämätöntä. Riippumatta siitä, kuinka hyvä menetelmä on, on parasta yhdistää se muihin rentoutumisvaihtoehtoihin. Näiden positiiviset vaikutukset täydentävät toisiaan ja varmistavat, että saavutat täydellisen harmonian kaikista.

Vesi tuo tietyn annoksen rentoutumista

rentoutuskoulutus vesi rentoutuminen rentoudu

Syvä rentoutuminen harjoittelun jälkeen

rentoutuskoulutus autogeeninen rentoutumistekniikka

Mieti uudelleen

rentouttava koulutus autogeeninen koulutus

Viipyä mukavassa paikassa

rentoutuskoulutus autogeeninen rentoutuminen

Yhdistelmä aromaterapian kanssa

rentoutumiskoulutus hyvinvointikoulutus