Lentää Covid-19: n aikana? Älykkäitä vinkkejä kaikille lentomatkustajille

Olemme eläneet ja työskennelleet muuttuneissa olosuhteissa kuukausia. Koronavirus on vaikuttanut moniin elämänalueisiimme, minkä vuoksi jokapäiväiseen elämäämme on tullut uusia olosuhteita. Ensimmäisen Covid-19-shokin jälkeen ihmiset oppivat vähitellen, miten elämä eteni viruksen kanssa. Koska kukaan ei voi toistaiseksi ennustaa lähitulevaisuutta, yritämme jatkuvasti panna täytäntöön pandemian vastaiset toimenpiteet ja välttää mahdolliset tartuntariskit. Mutta miten se on mahdollista pitkillä matkoilla tai pitkän matkan lennoilla? Jos olet jo varannut lennon koronakriisistä huolimatta ja sinun on ehdottomasti lennettävä jonnekin, tämä artikkeli on tärkeä sinulle. Seuraavassa annamme fiksuja vinkkejä kaikille matkustajille siitä, miten he voivat lentää Covid-19: n aikana ja mitä sääntöjä heidän on tiedettävä ja noudatettava etukäteen.

Lentävät koronan aikana? Kyllä, jos noudatat tiettyjä sääntöjä.

Kärpäset tuntevat Coronan aikana määrätyt hygienia- ja turvatoimet ja noudattavat sääntöjä

Ota mahdollisimman vähän matkatavaroita. Muista unohtaa passi, kasvonaamarit ja desinfiointiaine!

Kärpäset ottavat mukanasi vähän matkatavaroita koronan aikana, passin, kasvonaamarit, älä unohda desinfiointiaineita

Lentäminen koronaviruksesta huolimatta: suunnittele lentomatkasi huolellisesti

Koronapandemian vuoksi vähemmän lentokoneita nousee paitsi Saksassa myös koko maailmassa. Siksi sinun on selvitettävä mahdolliset paluulennot etukäteen. Muista kuitenkin, että tällä hetkellä on tiukat matkustusrajoitukset, mutta ne voivat muuttua nopeasti. Säännöt vaihtelevat lähtömaan ja matkakohteen mukaan. Neuvomme: Kysy valitsemasi matkakohteen nykyisistä matkaolosuhteista ja tallenna Covid-19-yhteystiedot matkapuhelimeesi. Joten voit aina pysyä ajan tasalla ja saada nopeasti tietoa, jos jotain muuttuu. Huolellisesta suunnittelusta huolimatta jokainen voi olla iloisesti (tai ei kokonaan!) Yllättynyt. Siksi on aina hyödyllistä tietää, mitä tapahtuu varaamallesi paluulennolle. Useimmat lentoyhtiöt ovat äskettäin antaneet matkustajilleen mahdollisuuden tehdä varaus ilman lisämaksua. Sinun on tarkistettava lentosi tarjoajalta, onko tiettyjä lentomuutoksia suunniteltu.

 Koronaepidemian vuoksi lentoyhtiö on saattanut juuri peruuttaa lentosi.

Korona -aikana lentävä lentoyhtiö peruu lennot ja varaa ilman lisäkustannuksia

Mitä muuta sinun on tehtävä ennen lentoa?

Ennen kuin lähdet lentämään tietyn lentoyhtiön kanssa, sinun on tiedettävä niiden turvallisuus- ja hygieniasäännöt lentojen aikana. Me kaikki tiedämme, että lentokoneet puhdistetaan ja desinfioidaan perusteellisesti ennen ja jälkeen jokaisen lennon, jotta lentäminen olisi turvallisempaa ja mukavampaa matkustajille. Mutta minkä paikan valitset? Onko ikkunaistuin parempi ja “terveellisempi” kuin käytäväistuin? Asiantuntijat sanovat, että on parasta valita ikkunaistuin, siellä sinulla on vähemmän suoraa yhteyttä muihin matkustajiin, mikä on suuri etu lentäessäsi korona -aikana. Loppujen lopuksi sinun on käytettävä kasvomaskia lentokentällä ja koko lennon ajan. Monien lentoyhtiöiden matkustajat suorittavat edelleen nopeita Covid-10-testejä. Vain matkustajat, joiden testitulokset ovat negatiiviset, hyväksytään. Toisin sanoen, jos et voi hyvin, jos sinulla on kuumetta tai jos yskit ja aivastat, on parempi olla matkustamatta lentokoneella. Kun et matkusta sairaana, suojelet itseäsi ja muita!

Voit desinfioida kätesi lentokentällä.

Kärpäset desinfioivat kätensä koronan aikana lentokentällä

 Mutta voit usein tehdä tämän myös lentokoneessa.

Lentot korona -aikana Lentokoneessa matkustajat käyttävät desinfiointiainetta desinfioimaan käsiään

Lisää fiksuja vinkkejä terveelliseen ja turvalliseen lentämiseen Covid-19: n aikana

Lentoasemalla ja lennon aikana on tietysti vielä paljon pohdittavaa. Ole fiksu matkustaja ja noudata sääntöjä! Tämä on ainoa tapa vähentää tartuntariskiä ja suojella itseäsi ja muita matkustajia ja matkustajia koronavirukselta. Olemme koonneet sinulle tärkeimmät asiat:

  • Pese kädet säännöllisesti, WHO: n mukaan tämä on paras suoja -aine. On myös järkevää käyttää desinfiointiainetta.
  • Pidä etäisyys muihin ihmisiin! Tämä on erittäin suositeltavaa etenkin koronan aikana lentäessä, mutta vaikea saavuttaa. Pitkät jonot muodostuvat joskus lentokentälle saapuessa ja lennolle saapuessa. Yritä kuitenkin olla liian lähellä muita matkustajia ja välttää kosketusta heidän kanssaan!

 Jos pidät etäisyyttä, pelaat turvallisesti!

Korona -aikana lentäminen pitää etäisyyden muihin matkustajiin ja vähentää tartuntariskiä

 

  • Ilmanvaihdon kytkeminen alukselle on välttämätöntä lentäessä Covid-10: n aikana! Lentokoneessa ilma puhdistetaan HEPA -suodattimilla. Se on kuiva, mutta se ei anna virukselle mahdollisuutta levitä!
  • On suositeltavaa välttää wc: tä lyhyillä lennoilla. Jos se on kiireellistä, pese ja desinfioi kätesi sen jälkeen.
  • Vältä myös taitettavaa pöytää, sen pitäisi olla kahdeksan kertaa likaisempaa kuin wc -huuhtelupainike!
  • Ole tietoinen, esimerkiksi lyhyen matkan lennoilla ei ole lento-palvelua. Sinulle ei anneta mitään syötävää tai juotavaa. Sen sijaan miehistö jakaa desinfiointipyyhkeitä.

 Lyhyen matkan lennoilla ei enää ole lentoa.

Ei enää lentokonepalvelua lyhyillä lennoilla lentokoneen Corona Stewardessin aikana

Toivomme, että nämä vinkit lentämiseen koronan aikana ovat hyödyllisiä. Noudata määrättyjä sääntöjä ja lentä turvallisesti ja terveellisesti!

 Suun ja nenän suojaus on pakollista lentokentällä ja lentokoneessa.

Lentäjät koronan aikana lentoasemalla käyttävät kasvonaamaria noudattavat sääntöjä

Vanhempien matkustajien tartuntariski on suurempi!

Lentäminen korona -aikana tartuntariski vanhemmille korkeammalle, yli 65 -vuotiaalle naiselle lentokoneessa

 Kaikkialla EU: ssa yli 6 -vuotiaiden lasten on käytettävä myös kasvonaamaria.

Lentäminen koronan aikana EU: n laajuisten kasvonaamioiden aikana on pakollista yli 6-vuotiaille lapsille

Mukavaa lentoa koronaviruksesta huolimatta!

Lentää, kun Corona-lentoemäntällä on miellyttävä lento aluksella Covid-19-tilanteesta huolimatta