Leo Messi – hänen tatuointinsa ja niiden todellinen merkitys

Leo Messi on aikamme suurimpia jalkapallolegendoja, ja on selvää, että hänestä tulee tärkeä osa jalkapallohistoriaa. Mutta hän kiehtoo fanejaan paitsi lahjakkaalla esiintymisellään jalkapallokentällä, myös trendikkäillä harrastuksilla. Tämä sisältää muun muassa intohimon kehon tatuointeihin, joista jokaisella on oma merkityksensä. Ne kaikki olivat tarkkaan harkittuja, hän valitsi teemat ja aiheet itse, eikä edes niiden sijoittelu ole missään tapauksessa sattumaa. Tatuointifaneille – todellinen roolimalli ja suuri inspiraatio.

Leo Messin oikeassa kädessä on luultavasti eniten tatuointeja

käsi tatuointi idea leo messi

Mitä Leo Messin tatuoija paljasti?

Roberto López on Leo Messin tatuointitaiteilijan nimi. Hän henkilökohtaisesti jakoi salaisuuksia kuuluisan jalkapalloilijan tatuoinneista. Ensimmäinen kuva Messin ruumiista oli hänen äidistään ja hänen kasvonsa näkyvät hänen selässään. Hänellä on kyynärpäässään Sagrada Familia -monumentti, joka symboloi kaupunkia, jossa hän kasvoi – Barcelona.

Sisällä on rukousnauha ketjun esityksen sisällä, josta voi tunnistaa kaupungin muodon. Tämän kuvan tausta on Amerikan ja Euroopan maantieteelliset kartat. Leo Messi on ilmaissut rakkautensa Barcelonaan useita kertoja. “Barcelona on suosikkipaikkani koko maailmassa”, hän sanoi muun muassa. “Se on elämäni. Voisin asua ja pelata missä haluan, mutta jään tänne. “

Käden tatuoinnit näkyvät myös useimmissa kuvissa

leo messi käsi tatuointeilla

Ideoita monesta kulttuurista

Leo Messin tatuoinnit osoittavat myös hänen kiinnostuksensa eri kulttuureihin. Yhdessä kuvista näkyy kello, joka symboloi jumalaa Kronosta ja myös lootuskukka, joka viittaa japanilaiseen kulttuuriin. Merkitys: Voisit kukoistaa missä tahansa. Messille tatuoitiin myös kukannuppu, mutta tämä ei ole kulttuurinen symboli, se viittaa hänen poikaansa Thiagoon. Hänen oikeassa kädessään on tatuointi Jeesuksesta Kristuksesta.

Tatuointien kautta Messi tunnustaa uskontonsa

leo messi jeesus kristus tatuointi

Tatuoinnit jaloissa

Leo Messillä on myös tatuointi jaloissaan. Vasemmassa jalassa näet hänen poikansa kädet ja hänen nimensä – Thiago. Tatuointi optimoitiin myöhemmin, kun Messi valitsi sydämen poikansa nimen ympärille. Toisaalta hänellä on pallo (symboloi tietysti jalkapalloa), sekä hänen suosikki numero 10 ja miekka.

Nyt Leonel Messillä on toinen poika Mateo ja vauva Ciro. Ehkä hän myös tatuoi heidän nimensä? Kaikki ovat innoissaan nähdessään, jatkaako hän kehonsa koristamista uusilla symboleilla ja kuvilla.

Messin äiti – hänen ensimmäinen tatuointinsa

leo messi äiti kuva

Messin ensimmäisen pojan nimi jalassa

pojan nimi leo messi

Numero 10 ja muut tatuoinnit – Leo Messin jalalla

leo messi tatuointi jalalla