“Let’s Dance” -muristi Motsi Mabuse – intohimoinen tanssija

motsi mabuse kuumia kuvia julkkiksista

Jännittäviä faktoja Motsi Mabusesta ja rakkaistasi elämässäsi

Motsi Mabuse syntyi Etelä -Afrikassa 11. huhtikuuta 1981. Hänen vanhempansa muuttivat Pretoriaan, missä hän valmistui menestyksekkäästi lukiosta. Hänellä oli aina intohimo tanssia kohtaan. Mutta hän opiskeli lakia, jotta hän voisi myöhemmin ottaa isänsä lakitoimiston haltuunsa.

Motsi Mabuse

julkkikset Motsi Mabuse tanssiva diiva

Sitten kohtalo tuli peliin ja päätti sen toisin. Tanssi muutti Motsi Mabusen elämän. Hän luopui oikeudellisesta koulutuksestaan ​​tanssiuransa hyväksi.

Tanssiva diiva

motsi mabuse hot keltaisessa minipuvussa

Hänestä tuli varapresidentti kotimaassaan vuonna 1998. Vuotta myöhemmin hän tapasi tulevan aviomiehensä. Se oli Timo Kulczak. Tämä tapahtui Blackpool Dance Festival -tapahtuman aikana. Joten hän tuli Saksaan 18 -vuotiaana.

Tuomariston jäsen Motsi Mabuse tanssii Evgenij Voznyukin kanssa TV -ohjelma “Tanssitaan”

Tuomariston jäsen Motsi Mabuse tanssii Evgenij Voznyukin kanssa

Rakkaustarina

Timo ja Motsi Mabuse rakastavat kertoa rakkaustarinaansa ja erityisesti siitä, miten he tutustuivat toisiinsa. Hollantilainen Ton Greten oli ulkona ja oli tehnyt paljon melua. Molemmat katsoivat ulos ikkunoistaan ​​nähdäkseen mitä tapahtui.

Rakastunut pari rakastaa kertoa rakkaustarinaansa

Motsi Mabuse tutkii kuuluisuuksia

He näkivät toisensa heti ja keskustelivat 3 minuuttia. Mutta sitten muut hotellin ihmiset valittivat, että heidän pitäisi olla hiljaa. Koko asia on hieman lapsellinen ja sisäänkasvanut, molemmat ehdottavat, kun he puhuvat siitä. Lopulta tapahtui, että he vaihtoivat puhelinnumeronsa.

Myöhästynyt lento 

Sovittiin, että he kaksi tapaavat toisensa kello 10.00 18. joulukuuta. Timo oli hyvin hermostunut ja odotti sovittua kohtaa. Mutta Motsi myöhästyi lennosta. Sitten hän soitti ja sanoi, että myöhästyi lennosta. He molemmat rakastuivat ja päättivät mennä tanssimaan yhdessä. Siellä he alkoivat tanssia sosiaalisesti. He pitivät siitä ja heistä tuli myös pari elämässä.

Timo Kulczak ja Motsi Mabuse

julkkikset timo kulczak ja motsi mabuse hot

Itse asiassa tämä oli kohtalokas tapaaminen Motsille kaikilta osin. Hän oli melkein päättänyt tuolloin lopettaa tanssin lopullisesti. Hän ei ollut tyytyväinen edelliseen kumppaniinsa. Lisäksi hän halusi keskittyä enemmän opintoihinsa. Mutta yhdessä Timon kanssa hänen intohimonsa tanssiin heräsi jälleen. Hänen seuransa ansiosta hän päätti jatkaa tanssia.

Intohimoinen tanssija

Euro Dance Festival 2012 on suosittu

Motsin ja Timon yhteinen ura

Heidän yhteinen loistava historiansa nousi heidän yhteisen esiintymisensä jälkeen Schwarz-Weiß Club Pforzheimissa. Heistä tuli Saksan mestareita Latinalaisen Amerikan tanssiluokassa vuosina 2009 ja 2010. Kymmenen vuoden menestyksekkään uran jälkeen he vetäytyivät paikalta. He tekivät sen tapahtumapaikalta, mutta eivät tanssista.

Motsi Mabuse on osallistunut “Let’s Dance” -tapahtumaan vuodesta 2011 ja on nyt tuomariston jäsen. Ja hän varmasti rakentaa uusia tulevaisuuden suunnitelmia!

“Let’s Dance” -tuomariston jäsen

Jorge Gonzalez, Motsi Mabuse ja Joachim Llambi

Jorge Gonzalez, Motsi Mabuse ja Joachim Llambi     

Motsi Mabuse tutkii kuuluisuuksia

10 pistettä Motsille

Let s Dance - RTL -tanssiesitys Motsi Mabuse

Viehättävä ja erittäin lahjakas nainen

kaunis motsi -mabuse tanssii

Tyylikkäästi muotoiltu

Motsi Mabuse Christian Augustin / GALA

Romanttisessa violetissa mekossa

Motsi Mabuse- Raffaellon kesäpäivä 2012

Luottavaisesti kameran edessä

julkkikset motsi mabuse hot

Motsi ja Sylvie

Tuomariston jäsenet Sylvie van der Vaart ja Motsi Mabuse

Tuomariston jäsen Motsi Mabuse