Lomat koiran kanssa – käytännöllisiä vinkkejä mahtaviin matkoihin nelijalkaisen ystävän kanssa

Lomakausi on edelleen täydessä vauhdissa. Kyllä, matkustaminen on hauskaa, mutta mitä voit tehdä, kun sinulla on koira kotona? Voimmeko ottaa nelijalkaisen ystävämme mukaamme lomalle? Oletko saman ongelman edessä vähän ennen suunniteltua matkaa? Olemme laatineet sinulle käytännön vinkkejä, jotka auttavat sinua viettämään loistavan loman koirasi kanssa. Lemmikkisi voi myös tehdä aktiviteetteja, jotta he voivat hyvin. Mutta tärkeintä on, että ajattelet pieniä yksityiskohtia etukäteen ja vältät epämiellyttäviä yllätyksiä. Tarvitset esimerkiksi (tai vuokraat) riittävän suuren auton, jos haluat tai haluat ajaa tuntikausia. Tavoitteena on, että lemmikkisi saa tarpeeksi tilaa autossa. Kerromme sinulle hetkessä, mitä voit valmistautua ennen matkaa, pitää sen kätevästi matkan aikana ja tehdä lomakohteessa!

Eläin hyvä – viettää loistava loma koirasi kanssa!

loma koiran kanssa koiran täytyy tuntea olonsa mukavaksi autossa

Käytännön vinkkejä matkasi valmisteluun koirasi kanssa

Ennen lähtöä harjaa koira ja kampaa ylimääräinen karva pois, jotta se ei jää autoon. Tämän jälkeen sinun on poistettava tämä ja puhdistettava auto. Tämä voi tuntua sinulle vähäpätöiseltä asiasta nyt, mutta käytännön kannalta se on tärkeää ja säästää ylimääräistä työtä lomakohteeseen saapumisen jälkeen.

Lomavalmistelut ovat hyvän ja koiran kanssa vietetyn loman lopputulos

loma koiran kanssa matkaa varten

Ennen matkaa sinun on varmistettava, että nelijalkaisella ystävälläsi on passi. Tämä asiakirja sisältää hänen nimensä, rodunsa, ikänsä ja matkapuhelinnumerosi ja osoitteesi. Näiden tietojen on oltava myös koiran kauluksessa ja niitä on käytettävä hätätilanteessa, jos nelijalkainen ystävä katoaa lomakohteessa. Viime vuosina monet omistajat ovat valinneet mikrosirun tunnistamisen. Tämä on epäilemättä parempi vaihtoehto, koska kaulukset voivat irrota helposti. Siru on rakennettu lemmikkisi ihon alle ja se pysyy siellä koko elämänsä ajan. Turvallinen ja luotettava.

Sisäänrakennetun mikrosirun ansiosta lemmikillesi ei voi tapahtua mitään pahaa

loma koiran kanssa vierailulla kaupungissa

Ennen kuin lähdet lomalle koirasi kanssa, on suositeltavaa saada hänen terveystietonsa eläinlääkäriltä. Voit siis todistaa kaikkialla (tarvittaessa), että nelijalkaisella ystävälläsi on kaikki rokotukset. Sisältää rokotuksen kennel yskää vastaan. Tämä on erittäin tarttuva ylähengitystieinfektio, joka leviää nopeasti.

Lisävinkki: Ota muutamia kuvia koirasi kanssa. Tuskin eksyy lomalle, mutta kuka tietää…. Vahinkoja sattuu. Se, että rakkaanne pakenee lomakohteen autosta tai hotellihuoneesta, on yhtä kauheaa eläimelle ja sen omistajalle. Nykyiset koiran kuvat auttavat sinua ja muita ihmisiä löytämään nelijalkainen ystävä uudelleen.

Ota nykyiset valokuvat koirasi kanssa lomalle

matka ja loma lomalla koiran kanssa

Taitavia vinkkejä koiran kanssa matkustamiseen

Tällä hetkellä löydät erikoisliikkeistä kaikenlaisia ​​matkailutarvikkeita koirille – yksinkertaisista kuljetuslaatikoista matkasänkyihin taitettaviin luiskiin. Näiden pienien ja / tai suurten lisävarusteiden avulla voit matkustaa turvallisesti ja mukavasti lemmikkisi kanssa. Koiranruokaa ja juomavettä varten on myös oltava erityisiä astioita. Olisi parasta, jos noudatat samaa ruokintasuunnitelmaa kuin normaalisti kotona matkan aikana. Älä unohda antaa koirallesi tarpeeksi vettä kuumina kesäpäivinä ja pitää hänet hyvin nesteytettynä. Hän tarvitsee enemmän vettä kesäkuumassa! Tulet varmasti joutumaan pysähtymään muutaman tunnin välein pitkän ajomatkan aikana. Tämä on erittäin käytännöllinen vinkki jokaiselle lomamatkustajalle, jolla on koira. Pysäytä auto nurmettuneelle pysäkille ja vie koira lyhyelle kävelylle. Lemmikkisi kuluttaa jonkin verran energiaa prosessissa, mikä on todella pakollista hänelle.

Lyhyt oleskelu ja kävely nurmikolla ovat välttämättömiä koiralle ja omistajalle

loma koiran kanssa pitää lyhyitä taukoja matkan aikana

Hyödyllisiä vinkkejä hyvään lomailuun koirasi kanssa

Heti kun saavut lomakohteeseesi, sinulla on aivan erilaiset huolet, jos et olisi suunnitellut kaikkea etukäteen. Aloitamme heti tärkeimmällä vinkillä: pysy vain lemmikkiystävällisissä hotelleissa! Periaatteessa nelijalkaisesta ystävästä ei peritä lisämaksua. Sallittujen koirien määrää, niiden kokoa ja painoa voidaan kuitenkin rajoittaa. Joten ennen kuin teet hotellivarauksen, selvitä yksityiskohtaisesti verkossa, mikä on ja mikä ei ole sallittua kyseisessä hotellissa. On parasta soittaa valitsemallesi hotellille, missä aiot yöpyä lomasi aikana, saadaksesi selville, että koirat ovat sallittuja sinne. Puhelun aikana saat lisätietoja tietyistä rajoituksista tai lisämaksuista.

 Pysy vain lemmikkiystävällisissä hotelleissa!

matka- ja lomat koiran kanssa lemmikkiystävällisessä hotellissa

Illallinen lemmikkiystävällisissä ravintoloissa. Etsi ravintoloita (yleensä aurinkoterasseilla tai muilla ulkoalueilla!) Mihin saat tuoda koirasi. Ennen kuin lähdet, tutustu lomakohteen lemmikkiystävällisiin ravintoloihin ja baareihin verkossa ja tee luettelo tällaisista paikoista. Kyllä, mutta loma ei ole vain syömistä ja nukkumista. Ajattele siksi mielenkiintoisia vapaa-ajan aktiviteetteja, joita voit tehdä nelijalkaisen ystäväsi kanssa. Juokseminen, pallon pelaaminen, uinti ja paljon muuta voi tehdä karvaisen ystäväsi kanssa lomalla. Löydät varmasti uusia ideoita paikan päällä!

Lisävinkki: Lopuksi on erityinen neuvomme! Siivoa heti koirasi jälkeen! Hanki tarpeeksi koiranpussit ja pussit etukäteen. Mikään ei siis voi mennä pieleen lomalla.

Seuraa vain vinkkejämme ja sinulla on ihana loma koirasi kanssa! Haluamme toivottaa sitä sinulle!

matka ja loma koiran kanssa vapaa -ajan aktiviteetteja lemmikin kanssa

matka ja loma koiran kanssa juo tarpeeksi vettä

matkustaminen ja lomailu koiran kanssa loistavia ideoita vapaa -ajalle

loma koiran kanssa viettää mukavia hetkiä talosi kanssa kultaseni

loma koirasi kanssa jännittäviä kokemuksia lemmikkisi kanssa

loma koiran kanssa, joka valmistelee lemmikin matkaa varten