Maailman 5 kauneinta rantaa

Jatkuva koronakriisi on muuttanut miljoonien ihmisten jokapäiväistä elämää ympäri maailmaa. Ulkomaan ulkonaliikkumisen ja kasvonaamarin käytön lisäksi tällä hetkellä ei ole mahdollisuuksia matkustaa ympäri maailmaa. Kansalliset rajat ovat kiinni, lentoyhtiöt menevät konkurssiin ja paljon muuta, mitä saamme uutisista päivittäin. Ainoa asia, mitä meillä on jäljellä, on pysyä kotona ja haaveilla upeista matkoista ja kauniista paikoista. Tänään voimme auttaa sinua hyvillä vinkeillä ja näyttää sinulle maailman viisi kauneinta rantaa. Raportoimme siitä myös lyhyesti herättääksesi kiinnostuksesi pitkälle matkalle pandemian jälkeen. Haluatko liittyä kanssamme tähän virtuaalimatkalle unenomaisille rantapaikoille??

 Kalifornian Pfeiffer Beach on yksi maailman kauneimmista rannoista. Se tekee pisteitä kauniilla luonnollaan ja rauhallisella merellään.

Maailman 5 kauneinta rantaa Pfeiffer Beach Kaliforniassa lahti kallistaa ympäri

  • Maailman 5 kauneinta rantaa – Pfeiffer Beach, Kalifornia

Ne, jotka haluavat vaeltaa, pyöräillä ja leiriytyä sekvoometsien läpi, tulevat aurinkoiseen Kaliforniaan. Tässä Yhdysvaltain osavaltiossa on paljon tarjottavaa lukuisille vierailleen, turisteilleen ja vierailijoilleen, esimerkiksi monipuolisesta ulkoilusta ja vilkkaasta yöelämästä korkean yhteiskunnan loistoon.

Mutta nyt haluamme pysyä kaukana Hollywoodin hälinästä ja näyttää teille yhden maailman kauneimmista rannoista, nimittäin Pfeiffer Beachin. Nimi kuulostaa yleensä saksalaiselta, eikö niin? Upea ranta ja lähellä oleva puisto on nimetty saksalaisten siirtolaisten jälkeläisen John Pfeifferin mukaan. Hän omisti alueella noin 65 hehtaaria maata, jossa sijaitsi myös hänen mökki vuodelta 1884. John Pfeiffer myi kiinteistönsä Kalifornian osavaltiolle, minkä vuoksi lähellä oleva puisto kantaa hänen nimeään tänään. Täällä voit nähdä peuroja, pesukarhuja, skunkeja ja erittäin mielenkiintoisia lintulajeja vaelluksen aikana. Tyynenmeren alue ja sen viehättävä rantaviiva ovat yhtä vaikuttavia.

Kiinteä kalliona, joka näyttää katedraalilta.

Maailman 5 kauneinta rantaa Pfeiffer Beach California Rock surffaa kuin katedraali

Tämä rannikkoalue on yksi maailman viidestä kauneimmista unelmakohteista. Se on vain paikka taivaan, kallioiden ja meren välissä, niin kaunis ja romanttinen, että haluat pysyä täällä ikuisesti. Luonnon keskellä tunnet olosi niin maagiseksi ja rentoksi samaan aikaan. Kalifornian kondorit, Pohjois -Amerikan suurimmat linnut, voidaan nähdä korkealla taivaalla joka päivä. Valaat ohittavat meressä ja merisaukot piiloutuvat rannikkometsiin. Hopeinen vesiputous putoaa kalliolta rannalle noin 20 metrin korkeudesta ja on suosittu aihe täällä. Lyhyesti sanottuna luonnon ystävät ympäri maailmaa ansaitsevat rahansa Pfeiffer Strandilla Kaliforniassa.

Kuuma vesi purskahtaa hiekasta Hot Water Beachillä Uudessa -Seelannissa.

Maailman 5 kauneinta rantaa Kuuman veden ranta Uuden -Seelannin kuuma vesi purskahtaa hiekasta

  • Uuden -Seelannin Hot Water Beach on maailman kauneimpien rantojen listalla # 2

Aurinkoisesta Kaliforniasta lennämme suoraan Uuteen -Seelantiin, jossa haluaisimme vierailla ainutlaatuisessa luonnonilmiössä Hot Water Beach. Se ei ole kaukana Whitiangan pikkukaupungista Coromandelin niemimaalla Uuden -Seelannin pohjoisella saarella. “Kuuman veden ranta” on nimensä mukainen, koska täällä maanalaisen lämpölähteen lämmin vesi purskahtaa rantahiekasta. Lukuisat turistit odottavat kuitenkin päiviä vuoroveden laskemiseen, koska tämä ranta -alue on käytettävissä vain kahdesta neljään tuntia meren laskiessa. Ainutlaatuinen kylpyläkokemus Hot Water Beachillä Uudessa -Seelannissa on pitkän odotuksen arvoinen. Useimmat kävijät tuovat lapion tai lapion kaivaakseen reiän hiekkaan. Sitten voit maata luonnollisessa porealtaassa ja unohtaa ajan!

Ainutlaatuinen loma tunne lämpimässä vedessä ja keltaisessa hiekassa.

Maailman 5 kauneinta rantaa Kuuman veden ranta Uusi -Seelanti Reikä kaivaa itsesi nauttimaan lämpimästä vedestä

  Paratiisi maan päällä – Pink Sand Beach Bahamassa.

Maailman 5 kauneinta rantaa Pink Sand Beach on paratiisi maan päällä

  • # 3 maailman kauneimmista rannoista on nimeltään Pink Sand Beach, Bahama

Miten voi todella kuvitella paratiisin maan päällä? Löydät sen Bahamasta – hohtavat valkoiset hiekkarannat, kristallinkirkas meri ja palmulehdot niin pitkälle kuin silmä voi nähdä! Atlantin saarivaltio koostuu yli 700 pienestä saaresta. Yksi niistä on Harbour Island, joka on vain noin kahdeksan kilometriä leveä ja 177 kilometriä pitkä. Mutta täällä voit täysin odottamatta ihailla paratiisimaisemia. Tämä Bahama -saari on kuuluisa Pink Sand Beach -rannastaan. Paikka on ehdottomasti yksi monien matkaharrastajien unelmakohteista ja yksi maailman viidestä kauneimmasta rannasta. Mutta mistä tämä erityisen pehmeä vaaleanpunainen sävy tulee? Kysyt itseltäsi tämän uskomattoman näyn. Väri tulee sekoituksesta pieniä punaisia ​​organismeja, jotka ovat peräisin rannan edessä olevasta koralliriutasta ja huuhdeltu rannalla. Näiden mikroskooppisten olentojen jäänteet hohtavat vaaleanpunaisella sävyllä. Siksi Pink Sand Beach tekee vaikutuksen lähes epätodellisella kauneudellaan.

 Sinun on nähtävä tämä ainutlaatuinen luonnon kauneus ainakin kerran elämässäsi.

Maailman 5 kauneinta rantaa Pink Sand Beach Bahama Heaven on Earth epätodellinen luonnon kauneus

Rakkauden piilotettu ranta on luonnollinen ilmiö Meksikossa.

Maailman 5 kauneinta rantaa Piilotettu luolaranta Meksikossa todellinen luonnonilmiö

  • Piilotettua Grotto Beachiä Meksikossa kutsutaan edelleen rakkauden piilotetuksi rannaksi

Meksikon rannikolla on monia kauniita paikkoja, mutta Hidden Grotto Beach on epäilemättä yksi maailman viidestä kauneimmasta rannasta. Tämä on todella hyvin piilotettu hiekkaranta, jota ympäröi turkoosi sininen vesi. Tämä on itse asiassa luonnollinen ilmiö, jossa on kallioita, jotka sulkeutuvat ympyrään pienen rantakeitaan ympärille ja luovat siten piilotetun paratiisin. Tämä paratiisipaikka sijaitsee asumattomalla saaristossa Tyynellämerellä. Sitä kutsutaan perustellusti rakkauden piilotetuksi rannaksi, koska sinne pääsee vesitunnelin kautta. Ympärillä on maagisen näköisiä kiviä ja turkoosia vettä. Alue on verhottu jännittäviin tarinoihin ja tarinoihin toisesta maailmansodasta. Nykyään se on luonnonsuojelun alla. Mutta Hidden Grotto Beach saa jokaisen lomasydämen lyömään joka tapauksessa nopeammin!

Reikä kalliossa – maaginen ja legendojen peitossa!

Maailman 5 kauneinta rantaa Piilotettu luolaranta Meksikossa todellinen luonnonilmiö Hole in the rock

 Whitehaven Beach Australiassa yllättää sinut heti.

Maailman 5 kauneinta rantaa Whitehaven Beach Australia Paratiisi maan päällä unelmiesi määränpää

  • Whitehaven Beach Australiassa – uskomatonta luonnon kauneutta!

Kun esittelemme sinulle maailman viisi kauneinta rantaa, sinun on myönnettävä yksi asia! Kaikki viisi parasta kilpailevat keskenään, mikä paikka on itse asiassa kutsuttava todelliseksi paratiisiksi maan päällä. Henkeäsalpaavan rauhallisuuden, maagisten maisemien, valkoisten rantojen ja kristallinkirkkaiden vesien ansiosta tämä voi olla myös Whitehaven Beach Australiassa. Taivaallinen ranta sijaitsee Whitsundayn keskustassa, näyttää upealta ja houkuttelee lukuisia turisteja ja valokuvaajia ympäri vuoden. Whitehaven Beach on valmistettu lähes kokonaan kvartsista, mikä antaa sille valkoisen värin. Kun olet nähnyt, et voi koskaan unohtaa tätä kauneutta!

 Nykyään Whitehaven Beach on suojelualue!

Maailman viisi kauneinta rantaa Whitehaven Beach Australia on ehdoton unelmakohde luonnonsuojelun alla

Valitettavasti koronaviruksen ja siihen liittyvän kriisin vuoksi et voi suunnitella pitkää matkaa tällä hetkellä. Mutta ehkä sinulla on jo unelmakohde mielessä, jonka haluat varata pian? Mistä maailman viidestä kauneimmasta rannasta pidät eniten??

Piilotettu Grotto Beach – rakastuneiden parien suosikki paikka.

Maailman 5 kauneinta rantaa Piilotettu luolaranta Lempipaikka rakastuneille pariskunnille

Kuuman veden ranta Uudessa -Seelannissa – luonnonilmiö odottaa sinua!

Maailman 5 kauneinta rantaa Kuuman veden ranta Uusi -Seelanti on luonnollinen ilmiö

Pfeiffer Beach, Kalifornia – unelmakohde tuhansille matkaharrastajille

Maailman 5 kauneinta rantaa Pfeifer Beach California on matkailun harrastajan unelmakohde

Pink Sand Beach, Bahama – tätä kauneutta tuskin voi pukea sanoiksi!

Maailman 5 kauneinta rantaa Pink Sand Beach Bahama ainutlaatuinen kauneus

Whitehaven Beach Australiassa – tämä on seuraava matkakohteesi?

Maailman 5 kauneinta rantaa Whitehaven Beach Australian seuraava kohde