Miesten muoti 70 -luvulla – mikä oli suosittua silloin?

Muoti 70 -luvun miehet sopivat miesten miesten asuihin

70 -luvun muoti miehille – siltä se näytti silloin todella siistiltä!

Monilla muilla elämän osa -alueilla 70 -luku olisi voinut olla hieman tylsää. Mutta tämä ei tietenkään koske tyyliä ja vaatteita.

Villi 70 -luku

Muoti 70 -luvun miesten miesten vaatteet villi 70 -luku

Massojen mielipide johtaa tietä 70 -luvun muodissa miehille

Voidaan sanoa, että tämä oli käännekohta, jossa aluksi alkoi ohjata massojen mielipide. Siihen aikaan niin sanottu katumuoti syntyi. Samojen luokkien sosiaalisten ryhmien välillä on havaittavissa suurempi ero. Mekot olivat tässä johtavassa roolissa, ja 1970 -luvun miesten muoti ei ollut poikkeus.

Miesten muoti 1970 -luvulla

Muoti 70 -luvun miesten miesten vaatteet mustavalkoinen valokuva

Katutyyli ja urheilumuoti

70-luvun muodissa miehille ja naisille voit nähdä, että huippusuunnittelijoiden luomilla korkeatasoisilla suuntauksilla ei enää ollut niin suurta roolia. Yleisöä ei saneltu tässä suhteessa, päinvastoin – he alkoivat itse päättää, mikä houkuttelee heitä tai ei.

Uusia suuntauksia – rento ja rento

Muoti 70 -luvun miesten miesten muoti takki

Lisäksi henkilökohtaisten ominaisuuksien ilmaisu tuli etualalle eikä alemman tai korkeamman sosiaalisen aseman osoittaminen. Kuka tunsi todennäköisimmin nämä taipumukset silloin? Se näyttää olevan Benetton -merkki. Tuolloin hänestä tuli muotialan ja urheilualan johtaja.

Rakkaus! Ei enää sotaa

Tämä motto teki erityisen huomion 70 -luvun miesten muodissa. Koska naisten kanssa karkeat vivahteet ja kapeat, vartaloa korostavat muodot olivat jo tiedossa. Mutta että vahvemman sukupuolen edustajat myös pukeutuvat tällä hullulla tavalla? Tämä on miesten 70 -luvun muodin saavutus. Selvästi.

John Lennon

Muoti 70 -luvun miesten miesten vaatteet John Lennon Peace

Jos haluat ymmärtää tarkasti, mitä tarkoitamme, katso musiikkielämää. Katso miltä miesten muoti Abbassa ja suosituissa musiikkiryhmissä näytti heitä edeltävinä vuosikymmeninä!

Älykäs naisten ja miesten muoti

Muoti 70 -luvun miesten puku naisten muoti mustavalkoinen valokuva

Kankaita, joissa on kukkakuvio

Muoti 70 -luvun miesten miesten vaatteet rento pari

Musiikki tekee muodin

Olemme juuri koskettaneet yhtä erityisen tärkeää näkökohtaa. Kuuluisat muusikot ja näyttelijät määrittivät miesten ja naisten 70 -luvun muodin. Ne olivat selvästi ajan muotikuvakkeita. John Travolta ja “Sunday Night Fever” ovat nimi ja termi, jotka ovat edelleen hyvin tunnusomaisia ​​muodin kehitykselle tuolloin.

Juliste “Sunday Night Fever”

Muoti 70 -luvun miesten miesten vaatteet musiikkikulttuuri juliste

Katukulttuuri

Muoti 70 -luvun miesten miesten vaatteet miesten puvut katuvaatteisiin

Katsaus 1970 -luvulle ja vuoden 2015 kaikuun

Sekä miesten 70 -luvun muoti että kaikki sen näkökohdat näyttävät inspiroineen monia nykyisiä suunnittelijoita kokoelmiinsa. Tämä suuntaus on havaittu vahvemmassa sukupuolessa useita vuosia. Tämä meni niin pitkälle, että 70 -luku jopa nousi häätrendeihin.

Musiikin rooli

Muoti 70 -luvun miesten miesten vaatteet sears soul

Vuonna 2015 suunnittelijat katsovat 70 -luvun muotia miesten keskuudessa ruskean, vihreän, sinisen ja punaisen hillittyjen sävyjen kautta. Kesällä tämän taipumuksen ansiosta kaikilla – naisilla ja miehillä – on varaa käyttää erittäin viileitä ja hauskoja värejä.

Ruudulliset kankaat vahvoissa väreissä 

Muoti 70 -luvun miesten miesten muoti rento

Rento miesten housut

   Muoti 70 -luvun miesten miesten paita ja housut ruudullisia kankaita

Geometriset kuviot ja kirkkaat värit

     Muoti 70 -luvun miesten miesten vaatteet miesten paitojen asusteet

Ei vain nykyaikainen, vaan myös futuristinen

Muoti 70 -luvun miesten miesten vaatteet miesten puvut


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80