Mikä auttaa auringonpolttamaa vastaan? – Optimaalinen aurinkosuoja ihollesi

Mikä auttaa auringonpolttamista vastaan? 

Mitä kauniimpi sää, sitä enemmän vietämme vapaa -aikaa ulkona ja pidämme siitä. Tuleva kesä voi tuntua hitaasti ja odotus kasvaa jokaisen aurinkoisen päivän myötä. Nyt olemme niin valmiita nauttimaan auringosta kaikilla aisteillamme, että unohdamme aurinkosuojan kokonaan. Mutta niin ei saisi olla! Aurinko voi saada suuren hymyn kasvoillemme, mutta se ei suinkaan ole vaaratonta. Valitettavasti muistamme sen liian myöhään, kun iho on jo punoittava.

Auringonpolttamisen estämiseksi sinun tulee suhtautua “aurinkosuojaan” vakavasti ja noudattaa muutamia perussääntöjä. Joten nautit auringosta ja samalla suojaat ihoasi ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja auringonpolttamalta …

Muutamia tärkeitä vinkkejä optimaaliseen aurinkosuojaan

Mikä auttaa suojaamaan auringonpolttamilta UV -säteilyltä

Jos haluat aina olla hyvin suojattu auringolta, muista seuraavat asiat: Aurinko palaa! Riippumatta siitä, juotko aamukahviasi parvekkeella, menetkö kävelylle kadulle tai puistoon, leiriydytkö vuorille tai makaat rannalla – kaikissa näissä tapauksissa tarvitset asianmukaista aurinkosuojaa.

Älä siis aliarvioi UV -säteitä ja “varustaudu” hyvin!

Seuraavat tuotteet eivät ole vain kesätarvikkeita, vaan aseesi aurinkoisina päivinä:

∴ aurinkohattu

∴ aurinkolasit

∴ aurinkovoidetta

Pakkaa matkalaukkusi kesälomalle, älä unohda aseitasi. Nauti auringosta järkevästi ja vältä “palavaa palloa” lounasaikaan, jolloin UV -säteily on voimakkainta.

Varmista, että rantalaukussa on aurinkovoidetta

Mikä auttaa auringonpolttamista vastaan ​​Kesäloma aurinkosuoja ranta

Itse asiassa iho ei ole täysin suojaamaton auringolta. Tiedät todennäköisesti, että on olemassa 4 ihotyyppiä, jotka ovat eri tavoin alttiita auringonpolttamille. Ihon tyypistä riippuen ihon oma suoja -aika kestää 10–30 minuuttia. Pohjimmiltaan mitä vaaleampi iho, sitä vähemmän aurinkosuoja -aikaa sinulla on.

Auringonoton kesto riippuu ihotyypistäsi ja auringon voimakkuudesta

Mikä auttaa auringonpolttamista vastaan ​​Aurinkosuojatesti tarkoittaa auringonpolttamaa

Levitä aurinkovoidetta paljaille ihoalueille

Sinulle sopiva aurinkosuojakerroin (SPF) liittyy suoraan ihotyyppisi (Ihotyypin testi). Vaaleat ihotyypit tarvitsevat korkeamman aurinkosuojan (SPF 30 tai 50). Alhainen aurinkosuojakerroin (SPF 20 tai 10) riittää tummille ihotyypeille. Nämä numeeriset arvot osoittavat vastaavan suojan UV-B-säteilyltä, joka on vastuussa auringonpolttamasta. UV-A-säteily aiheuttaa kuitenkin pitkäaikaisia ​​vaurioita iholle, kuten ihon ikääntymistä ja ihosyöpää. Siksi kannattaa kiinnittää huomiota myös UV-A-logoon, joka löytyy ympyrän muodossa aurinkosuojatuotteista. UV-A-suojakerroimen tulisi olla noin kolmasosa UV-B-suojakerroimesta. 

Mitä aurinkovoiteita siellä on?

Markkinat tarjoavat optimaalisen aurinkosuojan kaikille ihotyypeille laaja valikoima aurinkovoiteita. Omien mieltymysten mukaan voit valita jonkin seuraavista tuotteista:

∴ Aurinkovoide – kerman korkea rasvapitoisuus tarjoaa erittäin tehokkaan aurinkosuojan

∴ Aurinkovoide – hoitaa ihoa erityisen hyvin

El Geeli – sisältää vähän rasvaa ja sopii siksi hyvin rasvaiselle iholle

∴ Suihke – voidaan levittää helposti iholle

Ole antelias levittäessäsi valittua aurinkovoidetta äläkä unohda levittää sitä uudelleen ja uudelleen

Mikä auttaa auringonpolttamista vastaan ​​Aurinkosuojatuotteet Aurinkosuojatesti

Älä unohda aurinkohattua!

Ilman aurinkohattua se voi olla vaarallista sinulle kesällä ja erityisesti rannalla. Olkihatulla olet jo hyvin aseistettu ja vielä paremmin suojattu UV -säteilyltä.

Varmista myös, että UV -säteily on haitallista paitsi iholle myös hiuksille. Sopivalla UV -suihkeella voit suojata hiuksesi auringolta ja suolaiselta merivedeltä.

Olkihattu päässäsi suojaa sinua auringolta 

Mikä auttaa auringonpolttamista vastaan ​​Älä unohda aurinkohattua

Aurinkolasit eivät ole vain tyylikäs muotiasuste

Aivan kuten ihosi ja hiuksesi, myös silmäsi tarvitsevat erityistä suojaa. Turhamaisuudella ei ole tässä roolia. Ryppyjen lisäksi UV -valo on erittäin haitallista silmiesi terveydelle.

Mitä isommat ja tummemmat linssit, sitä paremmin silmät ovat suojattuja

Mikä auttaa auringonpolttamista vastaan ​​Aurinkolasit UV -säteet suojaavat silmiä

Aurinkosuoja koko perheelle

Lapsilla ihon suojamekanismit eivät ole vielä täysin kehittyneet, minkä vuoksi lasten iho reagoi erityisen herkästi UV -säteilyyn. Lapset viettävät kuitenkin paljon enemmän aikaa auringossa kuin aikuiset, ja siksi he tarvitsevat erityistä aurinkosuojaa. Peitä herkkä lasten iho paksulla aurinkovoiteella, jolla on korkea aurinkosuojakerroin (SPF 50), joka suojaa myös UV-A-säteilyltä. Erityiset lasten voiteet ovat vedenpitäviä, kosteuttavia ja ilman hajusteita ja säilöntäaineita.

Vauvoja ja vuoden ikäisiä lapsia ei saa koskaan altistaa suoralle auringonvalolle. Suojaa lapsesi erityisellä UV -suojavaatetuksella ja jätä se auringolle vain lyhyeksi ajaksi, ei lounasaikaan!

Lapsuuden auringonpolttamat lisäävät ihosyövän riskiä myöhemmin

Mikä auttaa auringonpolttamista vastaan ​​Kesäloma aurinkosuoja lapset


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80