Myrkyllinen suhde voidaan tunnistaa näistä 6 varoitusmerkistä

Ihmissuhteiden tulisi olla katkeamaton side kahden ihmisen välillä, täynnä rakkautta, intohimoa, myötätuntoa, ihailua, hyväksymistä, kunnioitusta, rehellisyyttä ja luottamusta toisiinsa. Aina kun jokin näistä ehdoista rikkoutuu, suhde muuttuu myrskytuuleksi. Siksi rajattomasta rakastamisesta myrkylliseen suhteeseen siirtyminen on yksi pahimmista asioista, joita pariskunnalle voi tapahtua. Usein myrkyllisen kumppanin oireet ja varoitusmerkit jätetään alun perin huomiotta tai aliarvioidaan, mutta ne ilmestyvät yhtäkkiä myöhemmin. Vuosien suhteen jälkeen erosta tulee erittäin tuskallista, varsinkin jos sinulla on jo lapsia. Oletko viime päivinä tai viikkoina toistuvasti kysynyt itseltäsi, onko rakkaussuhteessasi jotain vikaa? Myrkyllistä suhdetta on usein vaikea havaita. Seuraavilla riveillä kerromme siksi kanssasi 6 ilmeistä varoitusmerkkiä, joita et saa sivuuttaa ja antaa eskaloitua.

Myrkyllinen suhde ei ole aina ilmeinen

Myrkyllinen suhde voidaan tunnistaa näistä 6 varoitusmerkistä taistella ja surua pari

Huono viestintä

Pienet riidat ovat normaaleja ja väistämättömiä kaikissa suhteissa. Jos kuitenkin huomaat, että sinä ja kumppanisi riitelette melkein joka päivä, se on huono merkki. Jos sinulla on vaikeuksia keskustella kumppanisi kanssa mistä tahansa aiheesta ilman väittelyä, tämä on suuri varoitusmerkki myrkyllisestä suhteesta.

Sinun ja kumppanisi tulisi kommunikoida kohteliaasti kaikissa tilanteissa ja pystyä löytämään ratkaisu tai kompromissi mihin tahansa ongelmaan.

Myrkyllinen suhde = epäkunnioittava suhde

Jokaisen mielipide on tärkeä ja ansaitsee tulla kuulluksi. Jos kumppanisi ei kuitenkaan ole hyvä kuuntelija, keskeyttää tai yksinkertaisesti jättää sinut huomiotta keskustelussa, on vihdoin aika keskustella tästä asiasta yhdessä tai erota. Sinun pitäisi aina voida luottaa siihen, että kumppanisi kuuntelee sinua. Muista, että itsekeskeinen ja tunteeton käyttäytyminen johtaa usein heikkoon itsetuntoon Itsekontrollin puute on perusteltua.

Terveen suhteen ei pitäisi olla jatkuvaa taistelua vallasta

Myrkyllinen suhde voidaan tunnistaa näistä 6 varoitusmerkistä kaksintaistelussa valtakamppailukumppanin kanssa

Suhteenne vaikuttaa pelottavalta

Kukaan ei ole täydellinen, ja rakentava kritiikki voi olla erittäin hyödyllinen parisuhteessa, jotta voidaan selvittää persoonallisuus- tai käyttäytymisongelmat ja poistaa ne varhaisessa vaiheessa. Kuitenkin joku, joka kritisoi sinua jatkuvasti ja liikaa, saa sinut nopeasti tuntemaan, ettet voi tehdä mitään oikein. Jos mietit jatkuvasti, miten miellyttää kumppaniasi, olet ehdottomasti epäterveellisessä, myrkyllisessä suhteessa. Älä anna kenenkään pettää sinua! Kumppanisi pitäisi hyväksyä sinut sellaisena kuin olet, olla ylpeä saavutuksistasi ja kannustaa sinua saavuttamaan vieläkin suurempia saavutuksia.

Kumppanien tulee rohkaista toisiaan, ei lannistaa

Myrkyllinen suhde voidaan tunnistaa näistä 6 varoitusmerkistä, joita myrkylliset parit rakastavat

Kumppanisi on salaperäinen, mutta ei hyvällä tavalla

Luottamus ja rehellisyys ovat välttämättömiä terveen suhteen rakentamiseksi ja menestymiseksi. Jos kumppanisi pitää jatkuvasti salaisuuksia sinulta tai jopa valehtelee sinulle, tämä on suuri varoitusmerkki, jota ei pitäisi koskaan jättää huomiotta. Vaikka vaaraton valkoinen valhe ei välttämättä vastaa myrkyllistä suhdetta, usein tapaukset ovat ehdottomasti pohdittavia.

Salaperäiset kumppanit liittyvät myös läheisesti toiseen yhteiseen myrkyllisten suhteiden ongelmaan, nimittäin uskottomuuteen. Rakkauskumppanin pettäminen millään tavalla on ehdottomasti mahdotonta ja anteeksiantamatonta. Rakastajien ei pitäisi koskaan pitää salaisuuksia toisiltaan, ja sinun pitäisi tuntea olosi tarpeeksi turvalliseksi kumppanisi kanssa koko ajan kertoaksesi heille kaiken.

Kumppanisi pitäisi olla se henkilö, johon voit luottaa eniten

Nämä 6 varoitusmerkkiä osoittavat myrkyllistä suhdetta: vastuuviestintä

Kumppanisi ei voi ottaa vastuuta

Jos kumppanisi vihaa kompromisseja, ei koskaan pyydä anteeksi tai mieluummin väistää vastuuta ja syyttää sinua siitä sen sijaan, että puutuisi siihen, sinun pitäisi luultavasti erota heistä. Terveessä suhteessa molemmilla kumppaneilla ei pitäisi olla ongelmia myöntää, kun he tekivät jotain väärin. Kumpikaan osapuoli ei tietenkään saa yrittää pitää toista vastuussa omista virheistään.

Jokaisen pitäisi voida pyytää anteeksi virheitään

Nämä 6 varoitusmerkkiä osoittavat myrkyllistä suhdetta. Korjaa ongelmat ajoissa

Ohjausfriikki

Myrkyllisessä suhteessa toinen kumppani näkee usein itsensä vastuullisena ja yrittää ottaa toisen haltuunsa. Esimerkiksi hän haluaa tietää missä olet ja kenen kanssa olet aina. Hän voisi yrittää tarkistaa puhelimesi, seurata numeroita ja tutkia verkkokeskusteluja. Ohjausfriikki osoittaa äärimmäistä mustasukkaisuutta ystäviäsi, työtovereitasi ja jopa sukulaisiasi kohtaan. Tämä kumppani näkee lähes kaikki muut mahdollisena uhkana suhteellesi heidän kanssaan.

Tämä hallitseva käyttäytyminen on yksi yleisimmistä emotionaalisen hyväksikäytön tyypeistä. Se on myös johtava syy fyysiseen hyväksikäyttöön ja muihin vakaviin rikoksiin. Jos koet kumppanisi uhkaavan sinua tavalla tai toisella, sinun on välittömästi hankittava itsesi turvalliseen paikkaan, soitettava poliisille tai paikalliseen naisiin / miehiin kohdistuvan väkivallan vihjelinjaan. Kaikenlaista väärinkäyttöä ei saa koskaan suvaita, sivuuttaa, kyseenalaistaa tai aliarvioida.

Ohjausfriikkejä ei saa koskaan pitää vaarana

Nämä kuusi varoitusmerkkiä nukenukke tunnistavat myrkyllisen suhteen

Monissa tapauksissa myrkyllinen suhde voidaan korvata varhain viestinnän, romanttisen laatuajan tai ammattisuhdeneuvonnan avulla. Kun ongelmat kuitenkin laajenevat, ainoa tapa korjata ne on usein hajoaminen. Kaikki ihmiset eivät tule toimeen ja ehkä teitä ei vain ole luotu toisillenne.

Ammattilaisten neuvot voivat olla erittäin tehokkaita monissa tapauksissa

Nämä 6 varoitusmerkkiä tunnistavat myrkyllisten ihmissuhteiden neuvoja Ammattilaisten apu

Joskus ero on kuitenkin ainoa ratkaisu

Nämä 6 varoitusmerkkiä osoittavat myrkyllistä suhdetta. Erottaminen epäterveellisessä suhteessa

Myrkyllinen suhde voidaan tunnistaa näistä 6 varoitusmerkistä, jotka murtavat sydämen