Naisten muoti kuntosalilla: Et saa käyttää sitä

Naisten muoti: Et saa käyttää tätä kuntosalilla

Hyvännäköinen ja samanlainen olo on tärkeä meille kaikille. Kuntosalilla keskitytään paljon fyysiseen ulkonäköön. Meidän on korostettava lihaksiamme ja hyvin muotoiltuja ruumiinosia. Jotkut ihmiset kuitenkin menevät liian pitkälle ja saattavat olla naurettavia tai yksinkertaisesti sopimattomia.

Sopivat vaatteet kuntoiluun

Naisten muoti ei käy kuntosalilla

Miten saamme selville, mitkä ovat tyypillisiä muotivirheitä kuntosalilla? Haluatko tehdä hyvän vaikutelman siellä, eikö niin? Lisäksi on joitain vaatteita, jotka eivät yksinkertaisesti ole terveellisiä tai sopivia hikoilun vuoksi.

Tarkista, ettet usein ota jotain tarkistuslistaltamme mukaasi kuntoharjoitteluun.

Naisten urheiluvaatteet 

Naisten muoti urheiluvaatteet kuntosali

100% puuvillaa

Vältä vaatteita, jotka on valmistettu 100% puuvillasta. Ensi silmäyksellä ne näyttävät erittäin hyvältä vaihtoehdolta, mutta se on melko harhaanjohtavaa. Jos hikoilet harjoittelun aikana, saatat nähdä sen ja myös puuvillavaatteet kuivuvat hyvin hitaasti.

Löydä oikea urheiluvaatetus 

Naisten muoti urheiluvaatteet kuntosalitarvikkeet

Naisten muoti urheiluvaatteet kuntosali urheiluasu

Hyvin kuluneet kengät

Hyvin kuluneet kengät eivät ole vain muotivika. Ne ovat epäterveellisiä ja erittäin vaarallisia. Älä aliarvioi liukastumis- ja loukkaantumisriskiä kuntosalilla!

Osta ensiluokkaisia ​​urheilujalkineita 

Naisten muoti urheiluvaatteet kuntosali tyylikkäät urheilukengät

Liian näyttäviä koruja

Viime aikoina on vahva suuntaus, että kuntosalilla halutaan näyttää modernilta ja houkuttelevalta. Siksi monet päivittäiset muotiasusteet ovat osa kuntosalia. Liian räikeät korut ovat kuitenkin kuntosalivirhe. Se on sopimatonta siellä ja voi myös aiheuttaa vammoja.

Sopivat ja huomaamattomat korut

Naisten urheiluvaatteet kuntosalitarvikkeet

Kuulokkeet liian kovaa

Jos haluat kuunnella musiikkia kuulokkeilla, valitse malleja, joiden kanssa et häiritse muita. Monet ihmiset tulevat kuntosalille paitsi laihduttamaan myös rentoutumaan. Jos saat heidät vahingossa kuuntelemaan musiikkiasi, sinusta tulee nopeasti epäsuosittu muiden urheilijoiden kanssa. Kuntosali on loistava paikka saada uusia ystäviä!

Oikeat kuulokkeet ja oikea äänenvoimakkuus ovat tärkeitä

Naisten urheiluvaatteet kuntosalitarvikkeet kuulokkeet

Liian tiukat vaatteet

Tiukat vaatteet korostavat hyvin koulutettua vartaloa. Mutta on vain muutamia malleja, jotka tekevät tämän oikealla tavalla. Sopivat mekot korostavat muotojen kauneutta ja piilottavat haitat. Tiukat urheiluvaatteet eivät ole itsessään houkuttelevia, ja ne voivat myös johtaa kiusallisiin tilanteisiin. Katso ympärillesi peiliin useita kertoja ja kysy muutamalta ystävältä mielipiteitä, ennen kuin käytät jotain sopimatonta.

Myös oikean kokoinen mekko!

Naisten muoti urheiluvaatteet kuntosali collegehousut

Vältä raskaita tuoksuja

Raskaat tuoksut hajuveden ja voiteen muodossa eivät myöskään ole hyvä idea. Aromisi muuttuu hikoillessa ja tämä voi olla erittäin epämiellyttävää. Lisäksi eri ihmisillä on erilainen maku tuoksujen suhteen, eikä sinun pitäisi pakottaa mieltymyksiäsi kenellekään.

Kevyitä tuoksuja suositellaan

Naisten urheiluvaatteiden kuntosalin tuoksu

Joogatunnilla

Naisten muoti urheiluvaatteet kuntosali mukavat urheiluvaatteetNaisten muoti urheiluvaatteet kuntosalivinkitNaisten muoti urheiluvaatteet kuntosali urheiluliivit Naisten muoti urheiluvaatteet kuntosali urheilullinen asuNaisten muoti urheiluvaatteet kuntosali piilotettu tasku Naisten urheiluvaatteet kuntosalijoogavaatteet