Nämä rentoutumistekniikat vähentävät onnistuneesti stressiä

rentoutumistekniikoita meren rannalla rentouttava kävely

Rentoutustekniikat, jotka sinun pitäisi tehdä tapana

Mietitkö, mitkä rentoutumistekniikat sopivat sinulle? Tässä meillä on hyvä kriteeri: Nämä ovat sellaisia, joista voi tulla tapa pitkällä aikavälillä. Ne korvaavat hitaasti käyttäytymismallit, jotka sinänsä aiheuttavat sinulle paljon stressiä.

Luo rentouttava ilmapiiri

rentoutumistekniikat kynttilöiden sytyttäminen meditaatio rento ilmapiiri

Vähennä stressiä ja lepoa

rentoutumistekniikat meditaatio rentoudu kerzan romantiikkaa

Tällaiset rentoutumistekniikat eivät yleensä ole helppo tehtävä. Mutta kun olet hankkinut ne, rentoutumistekniikoista tulee jotain, jonka olet hyväksynyt ja joka aktivoituu automaattisesti sopivissa tilanteissa.

Nauti hetkestä!

rentoutumistekniikat nauttivat joka hetkestä

Yksinkertaisia ​​rentoutumistekniikoita

rentoutumistekniikat meditoivat meren rannalla rentoutua

Rentoudu vain …

Jos se olisi niin helppoa, kerrot itsellesi … Kyllä, rentoutumistekniikka on vain vakuuttamaan tietoinen mielesi siitä, että se ei todellakaan ole niin monimutkaista. Yritä olla järkevä ja muista seuraavat asiat: Stressi ei millään tavalla auta ratkaisemaan ongelmia. Päinvastoin: voit nousta tai laihtua (mitä et yleensä halua), et näytä hyvältä ja nukut huonosti. Jos sinulla on töissä joku, joka odottaa sinun osallistuvan johonkin erityisesti, keskustele hänen kanssaan. Selitä heille, että jos olet rauhallinen, olet tehokkaampi. Tällaisten keskustelujen käyminen ilman konflikteja on toinen hyvä rentoutumistekniikka. Sinun tulisi myös kokeilla sitä perheen ja ystävien kanssa tarvittaessa.

Varaa aikaa vain itsellesi!

rentoutumistekniikat rentoutuminen sohvalla

 Kuuntele musiikkia ja unohda ongelmat

rentoutumistekniikat ajatukset hiljaisen musiikin kuuntelu

Hallitse malttisi

Emme missään tapauksessa tarkoita temperamenttisi tukahduttamista. Jos teit niin, se tulee takaisin pintaan jossakin äärimmäisessä muodossa. Tässä tapauksessa tehokkaat rentoutumistekniikat liittyvät enemmän oman psyyken syvään ymmärtämiseen. Peruuta, tarkkaile tunteita ja yritä analysoida niitä ikään kuin ne kuuluisivat jollekin muulle kuin sinulle. Löydä oma syvä syy liikkeesi tähän. Analysoi kiukun seuraukset ja selvitä, kuinka järjetön se oli, erityisesti sinulle. Etsi tilanteeseen ratkaisu, joka tekee sinusta voittajan mahdollisimman monella tavalla.

 Harjoittele?

rentoutumistekniikoita, jotka harjoittavat joogaa meren rannalla

 Ehkä sinun pitäisi käydä joogatunnilla

osallistua rentoutumistekniikoiden joogatuntiin

Rentoutustekniikat hengitystä varten

Kun olet oppinut hengittämään kunnolla uudelleen, tiedät, mitä eroa sillä on. Vauvana hengitimme koko kehollamme. Aikuisina emme hengitä syvään ja pysäytämme alitajuisesti hengityksemme jopa 100 kertaa päivässä.

Hengitä oikein – opi holotrooppisen hengityksen hengitystekniikka

rentoutumistekniikat nauttivat jokaisesta hengityshetkestä

Rentoutustekniikat hengityksen kanssa ovat siksi erittäin tärkeitä. Ne tuovat meidät luonnolliseen tilaamme, joka on täysin rauhallinen ja harmoninen. Istu mukavasti tuolilla viisi minuuttia äläkä tee muuta kuin hengitä todella syvään.

Hengitä syvään sisään ja ulos

rentoutumistekniikat meditaatio rentouttava jooga

Itsehieronnan rentoutustekniikat

Hieromme automaattisesti niitä loukkaantuneita kehon osia. Jos teet tämän joka päivä odottamatta akuutteja oireita, rentoutat mieleesi ja kehoasi paljon. Pese myös kasvot ja kädet säännöllisesti viileällä vedellä.

Hemmottele itseäsi hieronnalla

rentoutumistekniikat selkähieronta rentoudu vapaa

 Anna itsesi hemmotella!

rentoutumistekniikat ottavat rentouttavan kylvyn

Rentoutustekniikat pahoille ajatuksille

Istu tuolilla selkä suorana, mutta erittäin rento. Myös pään on oltava suora, mutta ilman jännitystä. Kädet tulee asettaa polvilleen kämmenet ylöspäin. Odota neutraalia kohtaa. Muista mielessäsi kaikki tämän päivän ongelmat ja sano hyvästit heille erittäin myönteisellä asenteella. Muuten, tämä rentoutumistekniikka auttaa myös nukahtamaan erittäin helposti.

Neutraloi negatiiviset ajatukset

rentoutumistekniikat ajattelivat rauhallista rentoutumista

Juo lasillinen punaviiniä illalla

rentoutumistekniikat juo lasillinen viiniä illalla