Puutarhakalusteideoita – aseta puinen puutarhapöytä keskelle

pöytäkoriste puu puupöytä ruokapöytä tuolit puutarhakalusteet

Puinen puutarhapöytä ulkoalueella

Rakastan viihdyttää ystäviäni. Mutta ulkopuolella innostus vähenee hieman. Käytän monta vuotta peräkkäin samoja hurrikaanilyhtyjä ja vaihdan vain kynttilät niihin. Istuinasetusten osalta käytän yksinkertaisesti jokapäiväistä pöytäkannettamme.

Ainoa rajoittava tekijä on se, että suuret levyt eivät ehdottomasti sovellu pienille huonekaluille ulkona.

Sekkikirjani heijastaa varmasti säästävää lähestymistapaani. Mutta kannellani ulkona ei todellakaan ole suurta viihdettä. Siksi päätin tänä vuonna eri strategiasta. Peitän vuodenajasta riippuen.

Minulla on jo 8 ideaa, jotka haluan kokeilla tänä vuonna, ja tässä ne ovat!

Käytän monivuotista kasvirasiaa katseenvangitsijana. Se on täynnä orgaanisia elementtejä, jotka heijastavat ulkoalueen suunnittelua.

Nämä maaseudun kasvisäiliöt ovat täynnä mehikasveja ja ne ovat loistava vaihtoehto, mutta ne vaativat edelleen minimaalista kastelua. Voit myös jättää ne ulos kylminä kevätiltoina, eikä sinun tarvitse päivittää niitä välillä.

Upea juhlapöytä ulkona

puu puutarha pöytä ruokapöytä tuolit puutarhakalusteet

Syötävät voidaan yhdistää upeasti dramaattisiin, minimalistisiin, mustavalkoisiin pöytiin. Vintage-inspiroidut aukioasetukset ja yksinkertaiset ruokailuvälineet saavat tämän puisen puutarhapöydän näyttämään rennolta ja hienostuneelta samanaikaisesti.

Nämä upeat lautasliinarenkaat sopivat täydellisesti muistopäivän BBQ: lle. Tällä hetkellä lintujen laulu toimii luonnollisena ääniraidana.

Juhlapöydän koristeet kauniilla puutarhapöydällä

pöytäkoriste metallinen puutarhapöytä ruokapöytä tuolit puutarhakalusteet

Huomasitko myös, kuinka Spallina -sisätilat muuttivat tämän puutarhapöydän tekstuureja? Ruukki näyttää hyvältä taidokkaasti järjestettyjen myymäläkuorien ja syövytettyjen hillopurkkien vieressä.

Kun kesä on täynnä kukkia, haluan vaihtaa kasvisäiliön nopeasti kukkamaljakkoon. Tässä tapauksessa katson tätä kuvaa uudelleen mallina etukäteen. Järjestän kasvit kerroksittain pöydälleni. Pelaan myös heidän huippuillaan luodakseen rehevän ja yhtenäisen kuvan pöydälle. Se olisi ihanteellinen illalliselle.

Illallinen romanttisessa ilmapiirissä

pöytälevy puu puutarha pöytä ruokapöytä puiset tuolit puutarhakalusteet juoksija raita kuvio

Täältä näet pöydän, jossa on sisäänrakennettu takka. Täällä voit nauttia upeista illallisista romanttisilla valoilla. Se olisi myös tilaisuus pitää jälkiruoka valikossa.

Puutarhapöytä, jossa on sisäänrakennettu takka

puutarha pöytä ruokapöytä tuolit ulkokalusteet koristeellinen takka

Kaikilla ei ole tällaista puutarhapöytää. Silti voit luoda dramaattisen vaikutuksen, kun tulen kuoppa on pöydällä.

Rakastan ranta -tunnetta. Tämä voidaan saavuttaa myös tarjoamalla vain tuoretta kalaa grillistä. Innostuin tästä Hamptonin talosta. Näiden bambulyhtyjen väri herätti heti huomion, kun taas kesäiset turkoosit lautasliinat ja kynttilät kutsuvat vieraita pöytään.

Rantatunne omassa puutarhassa

pöytäkoristeet kynttilät rottinki puutarha pöytä ruokapöytä puiset tuolit puutarhakalusteet juoksija raita kuvio

Minusta on hienoa, kun vieraat auttavat itseään. Mutta mielestäni on myös hyvä, jos nimikylttejä käytetään osoittamaan ruokaa pöydällä.

Käytännöllinen ja värikkäästi peitetty

puu puutarha pöytä metallijalat ruokapöytä tuolit rottinki puutarhakalusteet

Tämä kuva inspiroi minua ripustamaan värillisiä lyhtyjä palvelualueen päälle ja käyttämään vanhoja myrskylamppuja salaattikulhoina kesäjuhlille.

Elementtien ja värien toistaminen saa pitkän pöydän näyttämään yhtenäiseltä. Pidän ajatuksesta käyttää orgaanisia materiaaleja, kuten hedelmiä ja kukkia, vuodenaikojen heijastamiseksi.

Puutarhapöytä massiivipuusta

maalaismainen pöytäkoriste puu puutarhapöytä ruokapöytä tuolit puutarhakalusteet

Näetkö, kuinka jokaista kulhoa omenoita täällä reunustaa kukkakimppu? Parittomien numeroiden käyttäminen auttaa luomaan tasapainoisen ulkonäön.

Miltä unelmiesi sisustus näyttää? Haluatko rikastuttaa maatilaasi kevääksi tai kesäksi yhdellä ideoistamme?