Nina Dobrev – Vampyyripäiväkirjoja ja muita nuoren näyttelijän elokuvia

Nina Dobrev, Vampyyripäiväkirjat ja mielenkiintoisia faktoja nuorista kyvyistä

Pidätkö elokuvista Nina Dobrevin kanssa? Oletko jo katsonut suurimman osan elokuvistasi? Seuraatko hänen nimeensä liittyviä viestejä? Silloin olet varmasti ajan tasalla uusimmista uutisista ympärilläsi. Lupaamme kuitenkin, että tässä artikkelissa opit paljon uutisia, jotka täydentävät kuvaasi suositusta näyttelijästä.

Seksikäs Nina Dobrev ja hänen elokuvansa

Näyttelijä Nina Dobrev Pictures

Nina Dobrev syntyi Bulgariassa ja hänen perheensä muutti Kanadaan, kun Nina oli kaksivuotias. Hänen isoäitinsä asuu edelleen kotikaupungissaan Sofiassa, mikä tarkoittaa, että näyttelijä ei menetä yhteyttä kotikaupunkiinsa. Hyvin nuorena hän harjoittelee rytmistä voimistelua, joka on erittäin suosittu kotimaassaan.

Hieman aikuisena hän osoittaa vahvaa näyttelijätaitoa.

Nina Dobrev Elokuvat ja elämäntapa

vampyyripäiväkirjat näyttelijä Nina Dobrev -elokuvat

Näyttelijä Nina Dobrev – nuori, seksikäs ja kuuluisa maailmanlaajuisesti

Näyttelijä Nina Dobrev seksikkäitä kuviaNäyttelijä Nina Dobrev kuvaa kuvia

Nina aloittaa ammatillisen koulutuksensa tällä alalla Armstrong Acting Studiosissa Kanadassa. Yksi hänen ensimmäisistä elokuvistaan ​​on nimeltään Away From Her. Tämä on näyttelijän ensimmäinen merkittävä rooli. Mutta hänet todella tunnetaan toisen kautta, nimittäin tämän Kanadan jaksoissa “Degrassi: The Next Generation”.

Nina Dobrevin elokuva -ura

Näyttelijä Nina Dobrev kuvagalleria

Vampyyripäiväkirjat

Degrassi -jaksojen menestyksen jälkeen Nina Dobrev muuttaa Los Angelesiin hakemaan elokuvatuottajilta tärkeitä rooleja. Hän on menestynyt ja saa pelata kuuluisassa fantasiasarjassa Vampire Diaries. Elokuva perustuu kirjasarjaan, joka koostuu neljästä pääosasta ja kuudesta lisäosasta. Toinen elokuvasovitus perustuu samaan sarjaan.

Näyttelijä on kiitollinen TV -sarjasta “Vampire Diaries ”tuli tunnetuksi maailmanlaajuisesti

TV -sarjan vampyyripäiväkirjat Nina Dobrev -elokuvat

Paul Wesleyn ja Ian Somerhalderin kanssa

Ian Paul Nina vampyyripäiväkirjat Nina Dobrev Films

Vampyyripäiväkirjoissa Nina Dobrev esittää Elenaa, Katherinea ja Amaraa. Nämä ovat yhden ja saman henkilön kaksoiskappaleita, jotka esiintyvät eri vuosisatoilla. Elokuvassa Katherinen henkilö muuttui erityisesti Nina Dobrevin vuoksi. Kirjassa hän tulee Saksasta, mutta näyttelijän kansallisuuden vuoksi hän on elokuvassa bulgarialainen.

Vampyyripäiväkirjoissa Nina Dobrev esittää Elenaa, Katherinea ja Amaraa

vampyyripäiväkirjat Nina Dobrev FilmsNina Dobrev Elokuvat Vampyyripäiväkirjat Näyttelijä Nina Dobrev

Nina Dobrevin Harry Potter -asetukset ja muita mielenkiintoisia faktoja

Tiesitkö, että Nina Dobrev lukee Harry Potterin tarinoita? Emma Watson kertoo, että Nina Dobrev lähetti hänelle kerran Halloweenin aikana valokuvan, jossa hän on pukeutunut Hermione Grangeriksi.

Nina Dobrev puhuu kolmea kieltä- englantia, ranskaa ja bulgariaa. Yksi hänen viimeisistä elokuvistaan ​​on “The final girls”, joka ilmestyi Yhdysvalloissa vuonna 2015 ja sai erittäin myönteisiä arvosteluja.

Naamioitu Hermione Grangeriksi

Näyttelijä Nina Dobrev kuvaa Harry Potter -faneja

Suuri Harry Potter -fani

Nina Dobrev Harry Potter -fanikuvat

Muut elokuvat Nina Dobrevin kanssa

Haluaisimme mainita muutamia muita nimikkeitä muiden elokuvien joukossa Nina Dobrevin kanssa. Hän esitteli itsensä menestyksekkäästi elokuvassa “Fugitive Pieces”. Tämä on tarina pienestä lapsesta, joka pystyi pelastamaan itsensä natsilta pakenemalla Puolan, Kreikan ja Kanadan kautta. Silloinkin monet kriitikot ennustivat Nina Dobreville suurta tulevaisuutta. Muita hienoja elokuvia Nina Dobrevin kanssa, joita kukaan ei katuisi, ovat Never Cry Werewolf ja My Daughter’s Secret. Lisää uusia elokuvia nuoren lahjakkaan Nina Dobrevin kanssa odottaa.

Muiden näyttelijöiden kanssa elokuvasta “Fugitive Pieces”

Nina Dobrev elää pakokappaleita

 Älä koskaan itke ihmissusi

Nina Dobrev Films Never Cry Werewolf

Tyttäreni salaisuus

Näyttelijä Nina Dobrev kuvaa My Daughters Secret

Viimeiset tytöt

Nina Dobrev kuvaa Finaalin tytöt

Nina Dobrev harrastaa urheilua

Nina Dobrev loistava hahmo urheilussaNäyttelijä Nina Dobrev kuvaa pyöräilyä

Nina Dobrev ja Emma Watson 

Nina Dobrev Emma Watson Punainen matto Nina Dobrev kuvaa älykkäästi pukeutuneita elokuviaNäyttelijä Nina Dobrev seksikkäitä elokuvia