“Pidä tauko” -periaate ja muut rentoutumistekniikat

tauko-rentoutumistekniikat-vapaa-ajan-luonteeltaan

“Pidä tauko” -periaate tai hienoja temppuja rentoutumiseen jokapäiväisessä elämässä

Jos kaikki on erittäin kiireellistä eikä ulospääsyä ole, pidä tauko … Stressaavina hetkinä se kuulostaa absurdilta monille ihmisille. Mutta jos olet kokeillut sitä vain menetelmänä, tiedät kuinka tehokas tällaisen strategian vaikutus on.

Koska näin saat ajatuksesi yhteen ja voit löytää paljon järkevämmän ratkaisun työhön ja itsesi järjestämiseen kuin jos ajaisit sellaisen tavoitteen perässä, jota et ilmeisesti voi saavuttaa.

Rentoutumistekniikat – kesäloma meren rannalla

tauko-rentoutumistekniikat-kesäloma

Itse asiassa, jotta et joutuisi tällaisiin stressaaviin tilanteisiin, sinun on käytettävä “pidä tauko” -periaatetta ennaltaehkäisevästi. Suurten taukojen nauttia elämästä pitäisi olla sinulle yhtä tärkeitä kuin itse työ, itse asiassa niiden pitäisi olla ensisijainen huolenaiheesi.

Rentoudu takan edessä talvella

tauko-rentoutumistekniikat-talvella-takan edessä

Yhdistä ”pidä tauko” -periaate kauniiseen musiikkiin

Itse asiassa voit kuulla muutakin kuin musiikkia. Hiljaisuus auttaa myös. Istu alas, rentoudu, meditoi, tee joogaa. Jopa viidestä kymmeneen minuuttia päivässä voi olla uskomattoman hyödyllistä.

Musiikkiterapia

tauko-rentoutus-tekniikat-musiikin kuuntelu

Hyvää ruokaa

Tee tavoite tehdä itsestäsi loistava lounaalle. Tämä auttaa parantamaan hyvinvointiasi paljon enemmän. Jopa pienet ateriat voivat olla todella hauskoja. Syö loistava sekoitus pähkinöitä ja hedelmiä, jotka todella virkistävät ja piristävät sinua. Jos pidät tällaisen tauon, työsi paranee myöhemmin. Sinulla on paljon enemmän energiaa kehossasi.

Syödä terveellistä ruokaa

tauko-rentoutus-tekniikat-terveellinen syöminen

Pidä tauko kofeiinista ja alkoholista

“Pidä tauko” -periaate voidaan ymmärtää myös tällä tavalla. Nämä ovat aktivoijia, joilla on tällä hetkellä hyvä vaikutus. Lopulta se kuitenkin saa sinut tuntemaan olosi uupuneemmaksi kuin stimuloiduksi. Lisäksi jos juot alkoholia tai kahvia, sen tulee olla hyvin mitattuja määriä ja parasta laatua. Kun hemmottelu muuttuu tapana, muista pitää tauko siitä.

Sisäinen voima meditaation kautta

ota-tauko-rentoutumistekniikat-harjoitus-jooga-meditoiUrheilu taukona

Jos jokapäiväiseen työhösi kuuluu paljon istumista, on parasta yhdistää tauko ja paljon liikuntaa. Joten voit tehdä tehtävänsä paljon paremmin ja nopeammin jälkeenpäin. Lisääntynyt itseluottamus tekee kaikesta vain hauskempaa.

urheilla

ota-a-break-rentoutumistekniikat-do-sport

Hengitä syvään sisään ja ulos

Meillä on niin kiire jokapäiväisessä elämässämme, että unohdamme hengittää kunnolla. Siksi myös tauon periaate voidaan noudattaa upeasti tällä tavalla. Ota muutama minuutti ja hengitä syvään sisään ja ulos useita kertoja.

Hengitystekniikat

ota tauko-opi-rentoudu-tekniikat-hengitystekniikat

Laske 10 tai enemmän …

Olet yleensä liian spontaani. Laske aina kymmeneen, ennen kuin vastaat spontaanisti tai ryhdyt toimiin. Joillekin ihmisille määrä olisi jopa nostettava 20: een ja enemmän. Tarkkaile vaikutusta ja päätä, mikä on oikea taso sinun tapauksessasi.

Laske hitaasti 10: een

tauko-rentoutumistekniikat-laskeminen jopa 10

Kärsivällisyyttä, kärsivällisyyttä, kärsivällisyyttä

Pidä tauko pyrkimyksestä saada kaikki valmiiksi heti. Huomaa, että vaikka noudatat kaikkia näitä sääntöjä, sinulla on jopa kahdeksan viikkoa aikaa tuntea “pidä tauko” -vaikutuksen positiiviset vaikutukset.

Älä menetä kärsivällisyyttäsi!

ota-tauko-rentoutumistekniikat-ole kärsivällinen

Ota rentouttava kylpy ja nauti hetkestä

  tauko-rentoutus-tekniikat-ota-rentouttava-kylpy

Luo romanttinen ilmapiiri

ota-tauko-rentoutumistekniikat-rentoutumiskulma-design-keinutuoli