Piknik kauniissa paikassa? Kyllä, mutta missä?

Kesä on ihana aika vuodesta, kun lähdemme pitkille seikkailumatkoille, tutkimme uusia paikkoja ympäri maailmaa ja otamme valokuvia kaikkialla. Sitten haluamme varmistaa, että myös Facebook -ryhmämme tai Instagram -ystävämme tietävät nämä paikat. Mutta mitä tehdä, jos lomasi on liian lyhyt pitkille matkoille? Kaikki eivät voi pysyä poissa toimistopöydältä kesällä. Näille ihmisille on kuitenkin loistava tapa viettää kodikkaita tunteja ulkona ystävien ja perheen kanssa. Tässä tapauksessa lauantain piknik on viehättävällä paikalla alueella! Aurinko, ruoho ja hyvä ruoka – nämä voivat olla lähin asia unelmalomalle. Mutta niille, jotka haluavat paeta kotimetropolinsa nopeasta tahdista, tarjoamme yleiskatsauksen maailman kauneimmista piknikpaikoista. Koska siellä voit rentoutua piknikillä ja todella helpottaa arjen stressiä. Lisäksi kokeile paikallisia ruokia ja juomia. Hieno oikein?

Esittelemme kaikille matkailuharrastajille kauneimmat paikat piknikille. Tässä kuvassa näkyy Hampstead Heath, Lontoo.

Kauneimmat piknikpaikat ympäri maailmaa Hampstead Heath London

  • Euroopan kauneimmat piknikpaikat

Vihreät metsät ja niityt, Hampstead Heath, London muodostaa miellyttävän villin kontrastin Englannin pääkaupungin hoidetuille puutarhoille. Tämä valtava ruohokaistale ulottuu Hampsteadista Highgateen ja kattaa 320 hehtaaria. Piknikillä on myös kauniita leikkikenttiä, pieniä järviä ja monipuolista kasvistoa.

Tämä valtava puisto on kuitenkin asuttu erilaisilla villieläimillä, mikä tekee siitä vieläkin houkuttelevamman. Kuumina kesäpäivinä upota jalkasi pienten puutarhalammien lämpimään veteen ennen kuin lähdet Parliament Hillille nauttimaan hienoja brittiläisiä herkkuja, kun näet kaupungin horisontin edessäsi. Joka tapauksessa sinun pitäisi nauttia tästä lumoavasta näkymästä!

 Parlamenttikukkulalta Hampstead Heathissa matkailijat voivat ihailla Ison -Britannian pääkaupungin siluettia piknikillä.

Piknik Hampstead Heath London Cityn horisontissa Parliament Hillin turistilta etualalla

Kööpenhamina. Louisiana Museum of Modern Art

Louisiana Museum of Modern Art Kööpenhamina Tanska maailman kauneimpia piknikpaikkoja

Vaikka useimmat matkustajat vierailevat Kööpenhaminan Louisiana -modernin taiteen museossa saadakseen esillä olevia nykyajan mestariteoksia, piknik -ystävät ovat lähes varmasti kiehtoneet sen veistospuutarhasta takaosassa. Koska täällä on ainutlaatuinen vuorovaikutus maiseman, taiteen ja arkkitehtuurin välillä. Alexander Calderin teokset ovat hajallaan museon pihapiirissä, kun taas puutarhan kalteva ruohokaistale laskeutuu alas ja tarjoaa vieraille laajan näkymän Öresund -kadulle. Joten etsi syrjäinen paikka sinulle ja kumppanillesi tai piknik -ystävillesi, laita smørrebrød ja leivonnaiset taskuusi ja löydä rauha ja hiljaisuus tässä kauniissa puistossa Tanskan taivaan alla. Ja jos sää tekee yhteistyötä, pakkaa uimapuku: siellä on suojaisa ranta, jossa turistit voivat uida.

Pidätkö piknikin luonnon keskellä? Kyllä, Bobolin puutarhassa, Firenzessä

Kauneimmat piknikpaikat luonnon keskellä Boboli Gardens Firenze

Jokainen, joka on jo käynyt Firenzessä, tietää tarkalleen, mitä tämä italialainen kaupunki tarjoaa lukuisille vierailleen. Vaikka Firenzen tärkeimmät nähtävyydet, mukaan lukien Uffizi -galleria, monet taidegalleriat ja museot, sijaitsevat Arno -joen toisella puolella, Bobolin puutarhat ovat näkemisen arvoisia, ja jokaisen matkailijan on suunniteltava riittävästi aikaa tähän vihreään paratiisiin. Bobolin puutarhat edustavat kaupungin kasvitieteellistä perintöä, joka juontaa juurensa 1500 -luvulle ja on nyt kulttuurikeskus itsessään. Puutarhoissa on roomalaisia ​​antiikkia ja renessanssiveistoksia, jotka vievät hengityksen.

Tyyliä ja ylellistä maisemasuunnittelua Bobolin puutarhassa, Firenzessä

Kauneimmat piknikpaikat ympäri maailmaa Firenzen Boboli Gardens

Ja yksi maailman parhaista ulkoilmamuseoista, tämä italialainen puisto on ihanteellinen niille, jotka haluavat yhdistää stressittömän nähtävyyksien katselun ulkosalla. Toisin sanoen, suuri määrä varjostettuja alueita antaa sinun paeta paahtavaa italialaista aurinkoa ja ottaa nopeasti nokoset. Jotta laiskottelu olisi vieläkin miellyttävämpää, ruusupuut ja lehtien rauhoittavat värit lisäävät maisemallisia yksityiskohtia koko maisemaan ja luovat idyllisen tunnelman.

Tuntematon kutsuu. Bobolin puutarhat, Firenze

Kauneimmat piknikpaikat ympäri maailmaa Firenzen Boboli Gardens

 Näkymä Citadelille ja Muhammad Ali -moskeijalle Al-Azhar-puistosta, Kairosta

Näkymä Citadelille ja Muhammad Ali -moskeijalle Al-Azhar Park Kairon kauneimmista piknikpaikoista maailmassa

  • Voit myös pitää piknikin muissa kauniissa paikoissa ympäri maailmaa

Piknik ei todellakaan ole piknik ilman upeaa ulkoasua, mikä tekee siitä visuaalisen juhlan, vai mitä? Useimmat Kairon asukkaat väittävät varmasti, että Al-Azhar-puisto tyydyttää lukuisten kävijöidensä kiinnostuksen ja uteliaisuuden. Aga Khanin kulttuurirahasto avasi vuonna 2005, ja roskakaasuna käytetty sivusto on muutettu Egyptin pääkaupungin ensimmäiseksi suureksi puistoksi. Vaikuttavat näkymät Salah El-Dinin linnoitukselle ja sulttaani Hassanin moskeijalle herättävät mielikuvituksesi. Lukuisat nähtävyydet, kuten El Genainan ulkoilmateatteri ja bijou-kahvilat, odottavat matkailijoita täällä. Myös Darb al-Ahmarin alue on näkemisen arvoinen, sillä löydät Ayyubidin muurien käynnissä olevat kaivaukset täältä. Nämä ovat ehdottomasti nähtävyys arkkitehtuurin ystäville.

 Al-Azhar Park, Kairo tarjoaa paljon tarjottavaa lukuisille matkailijoille ja piknik-ystäville.

Al-Azhar Park Kairon kauneimmat paikat piknik-ystäville ja turisteille

Singaporen kasvitieteellinen puutarha on ehdottomasti yksi maailman kauneimmista piknikpaikoista.

Singaporen kasvitieteellinen puutarha kauneimpia piknikpaikkoja ympäri maailmaa

Nyt virtuaalimatkamme kulkee Kaukoidään, Singaporeen. Ehdoton kohokohta tällä matkalla on kasvitieteellinen puutarha, joka kiinnostaa suuresti kaikkia luonnon, kukkien ja kasvien ystäviä. Tämä Orchard Road -ostoskadun reunalla sijaitseva 158-vuotias trooppinen sademetsä on urbaani utopia, joka tarjoaa hengähdystauon Singaporen keskustan toiminnasta. Yksi tämän luonnonpuiston vierailun kohokohdista on National Orchid Garden. Täältä löydät kokoelman tuhat lajia ja 2000 hybridiä kauneimmista kukista. Siellä on myös järvi, jossa kävijät voivat ruokkia mustia australialaisia ​​joutsenia. Voit sitten pitää rauhallisen piknikin Palm Valleyn vihreällä ruoholla. Paitsi että valtava niitty on valtavien puiden ympäröimä kaikilta puolilta, myös loivasti rinteessä sijaitsevan juuren juurella voit usein kuulla Singapore Cityn sinfoniaorkesterin tervehtivän kävijöitä pehmeillä melodioilla.

Kauniit kukkivat japanilaiset kirsikkapuut houkuttelevat kaikkien huomion Rikugien Parkissa, Tokiossa.

Näyttää Rikugien Parkissa, Tokiossa

Seuraava pysäkki on Japanin vilkas pääkaupunki. Tokiossa on usein vaikeaa löytää paikka, jossa voit paeta kaaosta ja löytää rauhan. Tokion asukkaiden onneksi kotimaassaan on runsaasti zen-kaltaisia ​​ulkotiloja, jotka huokuvat rauhaa. Ensiluokkaista piknikpaikkaa Rikugienia pidetään kaupungin kauneimpana taustana. Tämä on itse asiassa 300 vuotta vanha puutarha, joka luo 88 kohtausta kuuluisasta Waka -runosta. Rikugien on luonnonkaunis paikka rentoutua vesivirtojen, pienien kukkuloiden ja kivisiltojen yli kulkevien kulkutien, japanilaisen kirsikankukan metsäisten alueiden ympäröimän lammen ja polkuverkoston ansiosta. Vietä iltapäivä kaukana todellisesta maailmasta menemällä johonkin puutarhan teehuoneista ja nauttimalla kuppi matcha -teetä, kuumaa juomaa, joka lämmittää kehoa ja piristää mielialaa.

Kuvagalleriamme avulla voit ihailla muita kauniita piknikalueita ympäri maailmaa. Oletko jo valinnut seuraavan matkakohteesi??

Louis Valentino, Jr. Park ja Pier, New York City, seisoo kaukana Amerikan metropolin tavallisista turistiparista.

Wendyn salainen puutarha Sydneyssä

Wendyn salainen puutarha Sydneyssä on visuaalinen sinfonia luonnollisista muodoista ja väreistä

Louis Valentino, Jr. Park ja Pier

Uteliaiset piknik -ystävät voivat täysin unohtaa arjen stressin täällä tutustumalla tuhansiin mutkaisiin polkuihin Parc des Buttes Chaumontissa, Pariisissa.

Uteliaiset piknik -ystävät

Kööpenhamina, nykytaiteen museo.

Kööpenhamina

Parc des Buttes Chaumont, Pariisi – paljon eksoottisuutta Ranskan pääkaupungin sydämessä.

 Parc des Buttes Chaumont, Pariisi

Vihreä maisema piknikille Ali-Azhar Park Kairossa

Vihreän maiseman piknikpaikka Ali-Azhar Park Kairo

Piknik -fanit ansaitsevat rahansa Hampstead Heath Parkissa Lontoossa.

Hampstead Heath Park Lontoon kauneimmat piknikpaikat ympäri maailmaa

Puutarhatalo Singaporen kasvitieteellisessä puutarhassa kutsuu sinut piknikille.

Puutarhatalo Singaporen kasvitieteellisessä puutarhassa vihreä maisema

Trooppiset kasvit yllättävät muodoltaan ja väreiltään kasvitieteellisessä puutarhassa Singaporessa.

Singaporen kasvitieteellisen puutarhan trooppinen kasvi kaaren muotoisena puutarhapoluna