Ruokavalion ansoja – miksi en voi laihtua?

Varsinkin nyt kesällä monet ihmiset ovat asettaneet tavoitteekseen pudottaa muutaman kilon. Hyvällä säällä emme halua jäädä kotiin; vietämme pitkiä aikoja ulkona, lenkkeilemme, pelaamme tennistä ja uimme. Hedelmä- ja vihanneskaupoissa on myös paljon tuoreita, vähäkalorisia tuotteita. He ajattelevat, että sinulla on terveellinen ruokavalio ja liikunta. Silti et silti pysty laihduttamaan ylipainoa. Tämä tarkoittaa, että rasvakertymät pysyvät paikoillaan, kidutat itseäsi ruokavalioilla etkä vieläkään menesty. Myös itsetuntosi kärsii ja tunnet usein masennusta. Kaikki on kuin noidankehä, jota et voi paeta. Olet ilmeisesti joutunut yhteen tai useampaan ruokavalionloukkuun! Mutta voimme auttaa sinua, koska on olemassa tie ulos. Sinun tarvitsee vain välttää tiettyjä virheitä ruokavaliossa ja miettiä koko elämäntyyliäsi. Seuraavassa haluamme käsitellä tarkemmin ruokavalion ansoja.

Niin sanotut ruokavalionloukut johtuvat ruokavalion virheistä.

Ruokavalio vangitsee nuoren naisen, joka epäilee salaattia tai maukasta Vika ruokavaliossa

Tyypillisiä ruokavalion ansoja, jotka perustuvat huonoihin ruokailutottumuksiin

Huonot ruokailutottumukset ovat enimmäkseen syy siihen, ettet pudota kiloa, vaikka todella haluat laihtua. Meidän neuvomme on olla varovainen, mitä syöt.

Terveellinen syöminen ei aina tarkoita vähäkalorisia ruokia. Voit hemmotella itseäsi jollakin runsaalla, joka todella tyydyttää mielihalusi, mutta myös tehostaa aineenvaihduntaa. Älä syö sen kanssa valkoista leipää, suolaleipiä ja vastaavia, vaan vähennä myös perunasalaattien ja riisin lisukkeiden kulutusta. Keskity paremmin tuoreisiin vihanneksiin! Erityisesti välipalojen tulisi olla kokonaan pois ravitsemussuunnitelmasta. Lisäksi ihmiset, jotka ovat kehittäneet rakkauden pizzaan, eivät voi menettää kiloa. Kyllä, me kaikki tiedämme, että kaikki maistuu ja tuoksuu viettelevästi hyvältä italialaisissa, mutta pasta ja pasta laskeutuvat yleensä rasvaksi lantiolle ja vatsaan. Siksi sinun on tehtävä ilman sitä.

Pikaruoka ja liian paljon maukasta ruokaa on poistettava valikosta.

Ruokavalio vangitsee pikaruokaa paljon herkkuja liikaa kaloreita ylittääkseen valikon

Ruokavalion pitäminen ja ruokavalion ansoihin joutuminen – miksi näin??

Monet ihmiset saavat ruokahalua, kun he noudattavat tiukkaa ruokavaliota. Toisaalta kaikki ruokavaliot ovat tylsiä ja hyvin yksipuolisia. Joten haluat katkaista sen jollakin makealla. Esimerkiksi, jos sinulla on ruokahalu jotain ruokahalua ruokavalion aikana, laihtuminen on ohi. Olet jälleen ilkeässä ruokavalionloukussa! Mikä näyttää melko vaarattomalta, esimerkiksi kuppi kahvia, jossa on kaksi lusikallista valkoista sokeria, pilaa minkä tahansa ruokavalion! Vinkkimme: unohda keinotekoiset makeutusaineet ja käytä ruokosokeria, vaahterasiirappia, hunajaa tai agaavisiirappia. Nämä luonnolliset makeutusaineet maistuvat myös hyviltä ja elimistö käsittelevät ne nopeasti.

Syöminen tietokoneen edessä – tämä on yksi pahimmista ruokavalion ansoista!

Ruokavalio ansa syö pizzaa tietokoneen edessä töissä huono tapa kotitoimistossa

Suurin osa ruokavalion ihmisistä uskoo, että hedelmät ovat terveellisiä ja voit syödä niitä paljon! Valitettavasti tämä ei ole totta. Ravitsemusasiantuntijoiden uusimmat tutkimukset osoittavat, että liiallinen hedelmien syöminen ei johda haluttuun laihtumiseen. Ne, jotka pitävät siitä hedelmäisestä ja valmistavat smoothieita aamulla, voivat helposti pudota ruokavalion ansoihin. Tuorepuristetut mehut eivät voi korvata ateriaa. Sen sisältämä fruktoosi johtaa voimakkaaseen insuliinin vapautumiseen. Sen jälkeen verensokeri laskee nopeasti ja tunnet raivoisan nälkähyökkäyksen.

Hedelmäsalaatti täyttää himoa, mutta ei voi korvata ateriaa.

Diet Traps Hedelmäsalaatti Terveellinen ruoka tyydyttää halun, mutta ei ole oikea ateria

 

Tämä tapahtuu usein päivää edeltävinä päivinä. Sitten hormonit menevät hulluksi, juuri ennen ja sen aikana veren serotoniinipitoisuus on hyvin alhainen. Siksi naiset tuntevat itsensä masentuneiksi. Monet ihmiset yrittävät parantaa tämän syvän sielun suklaapatukalla. Tämä auttaa jossain määrin, koska suklaa antaa keholle paljon tryptofaania, mikä puolestaan ​​johtaa kehon omien onnellisuushormonien vapautumiseen. Ilmeisesti tämä on todellinen ruokavalionloukku, niin hyvä sielulle, mutta huono figuurille! Päästäksesi eroon tällaisista psykologisista ja ruokavalion ansoista voit syödä kuivattuja hedelmiä, esimerkiksi viikunoita, aprikooseja ja luumuja. Nämä auttavat paljon enemmän kuin suklaa tällaisissa tapauksissa!

Kuukautisia edeltävinä päivinä naisten hormonit menevät hulluksi. Päänsärky ja masennuksen tunne ovat silloin tyypillisiä.

Ruokavalio vangitsee nuoren naisen päivää ennen kuukautisiaan päänsärky ja masennuksen tunteet

Mitä sinun pitäisi muuttaa päivittäisessä rutiinissasi välttääksesi ruokavalion ansoja??

Mieti koko elämäsi uudelleen! Löydät varmasti tiettyjä virheitä, jotka toimivat kompastuskiveinä ja estävät sinua laihduttamisessa. Esimerkiksi me kaikki kohtaamme yleensä paljon stressiä jokapäiväisessä elämässä. Usein kiirehdit tapaamisesta toiseen koko päivän. Tämä lisää stressitasoa ja elimistö vapauttaa paljon kortisolia. Tämä hormoni nostaa verensokeritasoa ja saat suklaata tai hampurilaista. Tämä on epäilemättä haitallista sinulle ja terveydellesi. Olisi parasta, jos voit lievittää arjen stressiä liikunnalla tai meditaatiolla. Kirjojen lukeminen ja musiikin kuuntelu voivat myös auttaa sinua pääsemään eroon näistä ruokavalion ansoista.

Stressi pilaa hermosi! Parempi vaihtaa vaihde alas ja pysyä rauhallisena jokapäiväisessä elämässä!

Ruokavalio vangitsee nuoren miehen toimistossa stressaavien puheluiden alla, paljon työtä mieluummin sammuttaa hermot

Harrasta urheilua vapaa -ajallasi – se on hyväksi kehollesi ja sielullesi!

Ruokavalio vangitsee nuoren naisen harjoittavan urheilun, joka on hyväksi keholle ja sielulle

Ja vielä yksi tärkeä asia: Hemmottele itseäsi riittävästi terveellisiä yöunia. Ne, jotka nukkuvat vähän öisin, tuntevat jatkuvasti nälkää päivällä ja syövät usein epäterveellistä ruokaa. Älä napista television edessä, koska tämä on edelleen huono tapa tai puhdas ruokavalionloukku! Olisi parasta, jos sinä ja poikaystäväsi, aviomiehesi tai kumppanisi tekisitte kaiken yhdessä ja tukisitte toisianne. Tuki ruokavalion aikana on tärkeää, koska se auttaa välttämään mahdollisia ruokavalion ansoja. Tiedetään myös, että kaikki toimii paremmin ja helpommin kahden ihmisen kanssa!

Nyt tiedät, mitä ruokavalio -ansoja kannattaa välttää?

Toivomme sinulle kestävyyttä laihdutuksessa ja pysy terveenä!

Älä koskaan syö sohvalla television edessä!

Ruokavalio putoaa nuori nainen makaa sohvalla katsellen televisiota syö pizzaa huono tapa

 Syö tuoreita hedelmiä, mutta ilman sokeria!

Ruokavalio ansaa syömällä tuoreita hedelmiä ilman sokeria ja vadelmia sokeripinoon maukasta mutta epäterveellistä

Suklaa pähkinöillä maistuu hyvältä, mutta tekee meistä lihavia! Varo, tämä on puhdas ruokavalion ansa!

Laihdutusloukut Suklaa pähkinöillä maistuu herkulliselta, mutta on epäterveellistä, mutta tekee lihavasta

Matka haluamaasi painoon voi olla vaikea ja vaivalloinen! Mutta älä luovuta!

Ruokavalio vangitsee nuoren naisen epätoivoisesti harjoitellen halutun painon saavuttamista