Saavuta onnellinen uusi vuosi 6 helpolla askeleella

            6 käytännön vinkkiä onnistuneeseen uuteen vuoteen

Kiinalaisten mukaan horoskooppi Vuosi 2017 on menestyvä uusi vuosi. Se kulkee punaisen tulikukon merkin alla ja osoittaa onnea ja menestystä. Mutta nämä saavutetaan vain kovalla työllä ja suurella vaivalla. Seuraavat 6 sääntöä voivat auttaa sinua tässä.

menestyksekäs uusi vuosi vinkkejä neuvoja menestykseen onnellisia vuoden 2017 tuottotavoitteita

Yhdistä tottumuksesi johonkin hyödylliseen

menestyksekäs uudenvuoden vinkit menestykseen onnellinen 2017

Päiväsi alkaa varmasti kahvia klo? Sitten voit lisätä tähän “rituaaliin” toisen halutun “toiminnan”, johon ei aina ole tarpeeksi aikaa – esimerkiksi kirjoittaminen tai lukeminen. Sen avulla voit tehdä jotain arvokasta vapaa -ajallasi.

Ole hyvä itsellesi

menestyksekäs uudenvuoden vinkit neuvot onnellinen 2017 tee resepti menestykseen

Meillä kaikilla on päiviä, jolloin mikään ei suju. Olemme ylikuormitettuja askareista, olemme kaikki sairaita kotona tai suunnitelmamme epäonnistuvat … Etsi tapa muuttaa tosiasioita. Hyväksy vain tilanne epämiellyttävänä kokemuksena ja mieti jotain hyvää, joka on tapahtumassa. Voit myös tehdä sen itse, jotta löydät aina kannustimen eteenpäin.

Tee tavoitteestasi välttämätön

onnistunut uusi vuosi vinkkejä neuvoja menestykseen onnellinen 2017 saavuttaa tavoitteet

Onnistumishalun ja siihen pyrkimyksen välillä on ero. Paras motivaatio on tehdä tavoitteestasi velvollisuus. Psykologi Steve Levinson esittää seuraavan esimerkin: mies on tarkoituksella jättänyt deodoranttinsa kuntosalille joka kerta, jotta hän esiintyy säännöllisesti harjoittelussa.

Yritä olla lykkäämättä pieniä tehtäviä

onnistunut uusi vuosi vinkkejä neuvoja menestykseen onnellinen 2017 toteuttaa tavoitteet tehtävät päiväaika rahaa

Tämä tapa on menestyksen ja tuottavuuden vihollinen. Tehtävät, jotka kestävät enintään minuutin, voidaan suorittaa välittömästi. Vastaa sähköpostiin, pese kahvimukisi tai korjaa työpöytäsi. Näin selviät ajan myötä vastuullisista ja vaikeista tehtävistä helposti.

Hyvää uutta vuotta – täytä tyhjä lasi merkityksellä

onnistunut uusi vuosi vinkkejä neuvoja menestykseen onnellinen 2017 toteuta tavoitteet tehtävät päivä arvioida

Useimmat meistä asettavat vuoden alussa uusia tavoitteita, joita emme aina saavuta vuoden lopussa. Ota tyhjä lasi ja heitä paperi joka ilta, jonka perusteella arvioit päiväsi. Se voi sisältää vain sanan, nimen tai jopa vain kuvan. Tavoitteena on ainakin yrittää parantaa itseäsi ja kykyjäsi. Näin yrität olla vieläkin menestyvämpi ja tuottavampi seuraavana päivänä. Vuoden lopussa tunnet positiivisen vaikutuksen.

Aseta vähintään kolme tavoitetta joka päivä

onnistunut uusi vuosi vinkkejä neuvoja menestykseen onnellinen toteuttamaan tavoitteet päivittäiset tehtävät

Aamulla suihkussa tai kahvia juotessasi voit ajatella kolmea tehtävää päivän aikana viidessä minuutissa. Aluksi nämä voivat olla yksinkertaisia, kuten ostoksia. Seuraavana aamuna tehtävistä voi tulla monimutkaisempia. Vaikka olisit esimerkiksi huono päivä, olisit tyytyväinen. Joten harjoittelet myös mielikuvitustasi. Tämä on myös mahdollisuus löytää itsellesi uusia taitoja, jotka ovat tähän asti olleet piilossa.

Toivon sinulle menestystä!