Särkynyt sydän ja rakkaussairaus – olet vahvempi kuin luulet!

särkyneen sydämen rakastavainen saa vinkkejä

Särkyneen sydämen oppitunteja

Särkynyt sydän ei ole vertauskuva. Se on todellinen fysiologinen prosessi. Tällaisten ihmisten adrenaliinitasot ovat yli 30 kertaa korkeammat kuin muilla. Stressihormonit ovat myrkyllisiä sydämelle, syke kiihtyy ja voi johtaa verisuonten romahtamiseen.

Liikunta tai mikään muu ei auta sinua tällaisessa tilanteessa. Voit vain ymmärtää, että kaikella on tarkoituksensa ja että tällaisista tilanteista on paljon opittavaa.

Särkynyt sydän

särkynyt sydän rakastaa vihjeitä

Ymmärrä särkynyt sydämesi

Mutta miten saavutat tämän suuren tehtävän päästä fyysisesti ulos tilanteesta? Itsetuntemus on tapa voittaa. Syy, miksi rakkaus pysyy kaukana meistä, on aina kanssasi. Analysoi olosuhteet ja yritä olla rehellinen niistä. Poistu mukavuusalueelta, katso miksi heidät hylättiin ja miksi heistä tuli. Itsekritiikki voi myös olla hyvä tässä tapauksessa, mutta yritä arvioida omaa tilannetta kaukaa. Voi olla, että sopivin henkilö ei ole vielä paikalla.

Ymmärtää ja voittaa rakkaussairaus

särkynyt sydän rakastaa sairautta ja surua

Ystävät, jotka ymmärtävät sinua

Vanhat tai uudet ystävät – sillä ei ole väliä! Pääasia, että tunnet itsesi ymmärretyksi. Koska vain se auttaa tällä hetkellä. Ei ole järkevää jakaa kaikkea ihmisten edessä, jotka eivät silti halua kuulla siitä. Älä myöskään valitse niitä, joiden tiedät kokemuksesta olevan hillittömiä ja kertovat sitten tarinan.

Hae tukea parhaalta ystävältäsi

särkynyt sydän rakastaa ystävien tukea

Sinun ei myöskään tarvitse puhua siitä. Ehkä riittää, että tunnet olosi turvalliseksi ja vapaaksi tuntemiesi ihmisten keskuudessa. Mene ulos, tapaa uusia hienoja ihmisiä tai nauti. Ehkä sinun pitäisi matkustaa yksin ja mennä syömään jonnekin.

Käytä niin paljon aikaa kuin tarvitset

särkynyt sydän rakastaa sairautta ja yksinäisyyttä

Rakkautta, jota ei jaeta

Erityisesti siksi olemme kiinnostuneita ihmisistä, jotka eivät pidä meistä. Psykologien mukaan tämä tarkoittaa sitä, ettemme sisällä usko, että ansaitsemme rakkautta. Lapsuudessa tällaiset ihmiset saivat vähän rakkautta tai vanhemmat eivät tulleet hyvin kumppaneiksi. Oli miten oli, miksi sydämesi särkyi silloin, asiat ovat nyt toisin. Usko itsellesi, että ansaitset rakkauden ja se tulee sinulle.

Käännä negatiivinen energia positiivisiksi ajatuksiksi tai taiteeksi

särkyneen sydämen graffittitaide

Lopeta valvonta

Jakamattomaan rakkauteen liittyy paljon stressiä, koska ajattelemme jatkuvasti, miten ja milloin voimme tavata oikean henkilön. Tulee myös aika, jolloin on selvää, että on terveellistä etääntyä aiheesta. Jos et pysty tekemään näitä asioita pitkään aikaan, se on merkki vakavasta psykologisesta ongelmasta. Sinun on löydettävä tapa päästä sen yli etsimällä erikoisapua! Useimmiten tällainen patologinen pakkomielle tuo mukanaan monia perustavanlaatuisia oivalluksia, jotka voivat muuttaa elämäsi.

Anna olla!

särkynyt sydän voittaa rakkaussairauden

Suosikki tekemistä

Joskus emme huomaa, että olemme laiminlyöneet itsemme reitillä toisen henkilön vuoksi. Särkynyt sydän tarkoittaa sitä, että luulemme jonkun olevan tärkeämpi kuin me itse. Se ei ole terveellistä. Meidän täytyy tuntea itsemme tasa -arvoisiksi muiden ihmisten kanssa.

Etsi uusi rakkaus, rakkaus itseesi

särkynyt sydän rakastaa hyvästit

Palaa harrastuksiin ja pidä hauskaa elämässä

Oletko kenties luopunut harrastuksesta tai ammatista, koska se ei mennyt hyvin kumppanisuhteesi kanssa? Mutta mistä nautit, tarvitset nyt jälleen erittäin kiireellisesti.

Nyt sinulla on vihdoin aikaa harrastuksillesi 

särkynyt sydän rakastaa vinkkejä harrastus

Lue, tanssi, ui, tee luovia asioita itse. Tällaisissa tilanteissa syntyi niin paljon hienoja teoksia kaikilla aloilla!

Jätä vanha rakkaus menneisyyteen sinne, minne se kuuluu

särkynyt sydän rakastaa jakautumatonta rakkautta