Seikkailumatka – 5 mahdollista matkaa, jotka tarjoavat suuria tunteita

Kahdessa artikkelissa, peräkkäin, tarjoamme mahtavia matkoja kaikille matkailuharrastajille, jotka haluavat tutustua maailmaan itse. Nyt on aika poistua arjesta ja saada unohtumattomia kokemuksia! Riippumatta siitä, onko kyseessä klassinen matkakohde vai paikka, joka on hieman syrjässä, tässä on ehdotuksia mahdollisista matkoista, jotka lupaavat suuria tunteita ja tuovat vaellushalusi huippuun! Voit ihailla Islannin tai Norjan revontulien ainutlaatuista luonnon kauneutta, kävellä Kiinan muuria pitkin tai ehkä kuvata lukuisia villieläimiä safarilla Etelä -Afrikassa. Pidätkö seikkailumatkoista? Haluatko tutustua uusiin maailmoihin ja tutustua niihin läheltä? Kauniit paikat ja henkeäsalpaavat maisemat ympäri maailmaa odottavat lumoaa sinut ja myös sinut löydetään! Pakkaa matkalaukkusi ja reppusi yhteen, koska olemme alkamassa!

 Tutustu seikkailumatkojen viehätykseen!

Seikkailumatka

Nyt valoshow voi alkaa!

Seikkailumatkat Pohjois -Euroopassa

  • Seikkailumatka Pohjois -Euroopassa, jossa voit katsella revontulia

Pohjois -Eurooppaa ei ole vielä tutkittu tarpeeksi, vaikka se piilottaa ainutlaatuisia luonnonkauneuksia. Oletko esimerkiksi nähnyt revontulia Norjassa tai Islannissa? Jos olet uusi luonnon ainutlaatuisessa valoshow’ssa, on aika matkustaa pohjoiseen. Paras aika tehdä tämä olisi lokakuun ja maaliskuun välillä. On monia uskomattomia kohteita katsomaan revontulien lumoavia värejä. Pohjoisen hiljaisuudessa ja pimeydessä taivas muuttuu valtavaksi kankaalle luonnon värikkäitä esityksiä varten. Revontulet ovat kuin ilotulitus pimeällä taivaalla ja lumoavat seikkailunhakijoita kaikkialta maailmasta ainutlaatuisilla muodoillaan ja väreillään. Viimeiset vaihtelevat vihreästä keltaiseen purppuraan ja punaiseen. Upeaa näkymää täydentävät maagiset näkymät hiljaisiin maisemiin ja karkeisiin rannikkoalueisiin.

Jokainen, joka etsii seikkailua, haluaa ehdottomasti viettää muutaman päivän Islannissa ja ihailla revontulia kuumasta altaasta.

Seikkailumatka Islanti Revontulet

Älä välitä siitä, että olet hieman kaukana suurkaupungin elämästä. Tämä seikkailumatka on tapahtumarikas, joten voit jopa unohtaa jokapäiväisen stressisi ja mahdolliset työongelmat. Matkakohteesi syrjäisyydestä huolimatta löydät kodikkaita yöpymispaikkoja Norjasta tai Islannista. Puutalot matkailijoille näyttävät karkeilta ulkopuolelta, mutta kirjoittavat itsensä täydellisesti pohjoiseen maisemaan. Lisäksi ne ovat viihtyisiä ja jopa mukavasti sisustettuja sisältä. Jokainen voi nauttia upeasta valoesityksestä yöllä sen laajoista panoraamaikkunoista. Oikeastaan ​​sinäkin!

 Yöllä voit nauttia tästä upeasta valoshow’sta.

Norja Islanti

 Tai mene seikkailumatkalle Kiinaan?

Seikkailumatka Kiinan muuri suuri rakenne

– Kaukoidän seikkailumatka: Kävele Kiinan muuria!

Seuraava vinkkimme seikkailumatkoille on kaukana idässä. Vieraile Kiinassa ja kävele yhdellä maailman vaikuttavimmista arkkitehtonisista mestariteoksista – Kiinan muurista. Kiinalaiset itse kutsuvat tätä arkkitehtonista ihmettä pitkäksi muuriksi, koska sen kokonaispituus on noin 6700 km. Rakennus alkoi 700 -luvulla eKr. Alkoi 8. vuosisadalla eKr. Ja sisältää näkemisen arvoisia esineitä ja lumoavia paikkoja.

Kiinan muuri on yksi maailman suurimmista nähtävyyksistä, se on myös Unescon maailmanperintöluettelossa.

Seikkailumatka Kiinan muuri

Missä yöpyä Pekingissä Nauti Kiinan historiallisesta pääkaupungista omasta huoneistostasi lähellä vanhankaupungin itäporttia. Se ei maksa paljon rahaa, mutta on erittäin kätevällä paikalla. Sieltä on helppo pääsy Kiinan metropolin moniin nähtävyyksiin. Pekingin keskusta on täydellinen tukikohta matkallesi läheiselle Kiinan muurille.

 Kuinka kauan pullistut kattamaan pitkän matkan?

Maailman suurin maamerkki Kiinan muuri Seikkailumatka

Seikkailumatkoilla tutustut vieraisiin maihin ja uusiin kulttuureihin.

Seikkailumatka ulkomaille löytää uusia kulttuureja Balilla

– Paratiisi maan päällä – vieraile Balin saarella!

Ainutlaatuisen kulttuurinsa, henkeäsalpaavien maisemiensa ja monenlaisten aktiviteettiensa ansiosta ei ole yllätys, että Bali on valittu vuoden 2017 parhaaksi matkakohteeksi. Joillekin Indonesian suosituin lomasaari saattaa tuntua liian täynnä, mutta tässä maanpäällisessä paratiisissa on myös hiljaisia ​​ja yksinäisiä paikkoja, joissa voisi viettää unohtumattoman loman. Esimerkiksi moderni huvila trendikkäässä Seminyakissa olisi täydellinen majoitus unelmiesi lomalle! Harrastatko vesiurheilua tai laiskottele rannalla? Sinä päätät! Joka tapauksessa nautit saaren uskomattomasta säästä. Seikkailunhaluisemmille rantahuvila olisi ihanteellinen tukikohta rantojen ja läheisten riisipeltojen tutkimiseen tai varhain aamulla vaelluksen suunnitteluun.

Balin saari voi paljastaa matkailijoille monia luonnonkauneuksia.

Seikkailumatka Balin saarella monia luonnonkauneuksia

 Harrastatko vesiurheilua tai laiskottele rannalla? Sinä päätät!

Seikkailumatkoja, vesiurheilua, rannalla oleskelua

  • Seikkailumatka Etelä -Afrikkaan – mene safarikierrokselle!

Oletko aina halunnut nähdä leijonan luonnossa? Entäs sarvikuono? Jos jotkut Big 5: stä (leijonat, leopardit, sarvikuonot, norsut ja puhvelit) ovat toivelistallasi, pakkaa laukkusi Etelä -Afrikan safarille pysyäksesi lähellä Krugerin kansallispuistoa! Tämä on Afrikan suosituin kansallispuisto ja mantereen eteläosan suurin riistansuojelualue. Siellä vallitsee trooppinen ilmasto, ja sinun on selvitettävä siitä lisää ennen kuin lähdet seikkailumatkalle Etelä -Afrikkaan..

Upeita valokuvia voidaan ottaa seikkailumatkalle Etelä -Afrikkaan.

Seikkailumatka Etelä -Afrikka Krugerin kansallispuisto valokuvaamassa eläimiä

 Täydellinen laukaus leijonaperheestä!

Seikkailumatka Etelä -Afrikkaan

  • Seikkailumatka Australiassa: tutustu vedenalaiseen maailmaan suurimmalla koralliriutalla

Ei ole epäilystäkään siitä, että vedenalaisen maailman tutkiminen on monien seikkailumatkojen ykkösprioriteetti. Monille lomanviettäjille ja erityisesti niille, jotka rakastavat matkustaa, Australian Great Barrier Reef on perimmäinen kohde! Tutustu tähän vaikuttavaan veden ihmeeseen, koska se on todella sen arvoista! Maailman suurin koralliriutta sijaitsee viidennen maanosan itärannikolla, ja brittiläinen navigaattori James Cook löysi sen vuonna 1770. Nykyään se on Unescon maailmanperintöluettelossa, ja siellä vierailee vuosittain tuhannet vedenalaisen urheilun ystävät.

 Australialla on paljon tarjottavaa seikkailunhaluiselle.

Seikkailumatka Australia vesiurheilun suurin koralliriutta

Voit yöpyä vain 300 metrin päässä kuuluisalta Four Mile Beachiltä modernissa 3 makuuhuoneen huvilassa Port Douglasissa. Se tarjoaa vieraille paljon yksityisyyttä ja hauskoja vaihtoehtoja, kuten ulkouima -altaan, vehreän puutarhan ja ruokailun ulkona. Huvila sijaitsee rauhallisella Port Douglasin asuinalueella ja on täydellinen tukikohta lomanviettäjille, jotka haluavat tutustua uskomattomaan vedenalaiseen maailmaan Suurella Valliriutalla.

Jos tarvitset lisää vinkkejä seikkailuun ja matkustamiseen, tutustu seuraavaan artikkeliin aiheesta.

Freshideenin toimittaja toivottaa hyvää matkaa ja hauskaa matkalla!

 Tutustu meren elämään Suurella Valliriutalla Australiassa!

Seikkailumatka Australiaan tutkimaan Suuren Valliriutan meren elämää

 Seikkailumatka Australiaan tutkimaan Suuren Valliriutan meren elämää

 Suuri Valliriutta

 Yhdistä suuret seikkailut unelmalomaan Australiassa!

Seikkailu matka unelma loma Australia

Tai haluatko mennä safarikierrokselle?

 Maailmassa on monia henkeäsalpaavia paikkoja, joita emme vielä tiedä!

Seikkailumatka tutki maailmaa ja löydä henkeäsalpaavia paikkoja

 Ja monet ainutlaatuiset kokemukset odottavat, että ne, jotka rakastavat matkustaa, löytävät ne.

Adventure Travel Elephant Ride Tiedustele maailman safarikierrosta

 Mihin seuraava seikkailumatkasi on menossa??

Seikkailumatkakohteet