Syksyn kynnet: muutamia täydentäviä vivahteita trendeihin 2021!

Olemme jo julkaisseet artikkelin tulevista syksyn kynsien trendeistä. Pian tämän jälkeen keksimme muita uskomattoman tyylikkäitä ideoita. Emme voineet vastustaa kiusausta esitellä nämä teille. Miksi meidän pitäisi? Laajennamme näin yleiskatsausta kuumimpiin trendeihin muutamalla muulla vivahteella. Vieritä alas ja nauti erityisen taiteellisista kuvistamme aiheesta “Kauniit kynnet syksyllä”!

Nämä syksyn kynnet 2021 ovat niin värikkäitä ja tyylikkäitä samanaikaisesti

Syksyn kynnet tummat sävyt

Vihreä ja violetti

Kerroimme sinulle edellisessä artikkelissamme, että ikenen vaaleanpunaisen värin suosio kasvaa. Puhuttiin myös virkistävästä mintunvihreästä. Täydennä vaihtoehtojesi palettia tyylikkäillä mykistetyillä vihreillä ja lilailla. Jotkut tuotemerkit käyttävät niitä harmaiden ja beigen sävyinä uusissa kokoelmissaan.

Yllä olevassa kuvassa näet kaikkien näiden värien yhdistelmän ainutlaatuisen tyylikkään vaikutelman aikaansaamiseksi!

Tiesitkö, että harmaat kynnet voivat näyttää niin eläviltä??

Syksyn kynsien trendit kauden mukaan

Vielä syksyn kynnet harmaassa värissä

Tänä vuonna lumoavat syksyn kynnet osoittavat harmaan värin iloisen puolen. Pieni kiilto ja pariliitos juuri mainittujen vilkkaiden nykyisten sävyjen kanssa muuttavat hänen tumman hahmonsa melko nuorekkaaseksi. Harmaat kynnet ovat ihanteellinen valinta toimistoon syksyllä. Kotona ne vastaavat syksyn koristeitasi ja luovat siten vieläkin iloisemman tunnelman.

Harmaat, oranssit, mustat kuviot – tällainen taiteellinen yhdistelmä syksyn kynsillesi!

Syksyn kynnet kaksi eri väriä

Kynsien trendit 2021 – syksyn sävyt moderneilla kuvioilla

“Valaiseva keltainen” ja oranssi ovat tulevan syksyn kynsien trendien johtavia värejä. Ole luova muotoillessasi kynsiäsi näillä sävyillä. Ota inspiraatiota taiteellisesta esimerkistämme yllä olevassa kuvassa! Pohjana ovat oranssi ja alaston. Hienoja syksyisiä kuvioita on käytetty keltaisena ja mustana. Hienostunut, mutta niin tyylikäs ja tyylikäs, eikö olekin?

Merimaiset syksyn kynnet sinisellä ja purukumi vaaleanpunainen! Niin yllättävää ja niin onnistunutta!

Violetti sininen syksyn kynnet villa

Odottamattomia väriyhdistelmiä

Tässä on taas vaaleanpunainen ja sininen kumi. Yhdessä ne muodostavat hämmästyttävän kauniin näköisen merenkulun kynsien. Odottamattoman harmoninen, eikö niin? Huomaatko mitään yhteistä tämän ja edellisen esimerkin välillä? Mustat, hienovaraiset kuviot ovat silmiinpistäviä molemmissa. Tässä tapauksessa maalattiin pisteitä, jotka antavat manikyyrille tyylikkään luonteen.

Tyylikästä syksyn arkeen! Voit tehdä sen upeilla kynsimalleilla!

Violetit ideat putoavat kynsiin

Vähän lisää mustan värin roolista!

the musta väri jäimme jotenkin väliin. Tuntuuko sinusta samalta? Viime vuosina ihmiset ovat yrittäneet korvata mustan harmaalla, beigellä ja ruskealla. Syksyn kynnet 2021 tuovat tämän värin takaisin meille. Sillä on tasapainottava rooli monien värien yhdistelmissä. Joskus se tulee tyylikkäissä kontrasteissa, esimerkiksi syksyisen oranssin kanssa.

Musta on palannut tänä syksynä!

Kynnet syksyyn - trendejä

Syksyinen kuvio

Syksyn lehtiä ja muita kauden luonnollisia kuvioita käytetään jo tänä vuonna, mutta ne korostavat aksentteja. Yksinkertaiset mallit ilman monimutkaisia ​​koristeita hallitsevat. Kauniit syksyiset elementit korostavat hienovaraisesti tätä eleganssia. Käytä myös niitä asianmukaisesti, jotta kynsisi näyttää modernilta!

Aseta upeita syksyn kuvioita aksentiksi!

Kynsien trendit harmaa muotoilu

Tyylikkäät kiiltävät sävyt

Jotkut meistä tarvitsevat vain hieman enemmän tunteita ja hohtoa päästäkseen läpi syksyn. Kuulutko tähän ihmisryhmään? Glitteri ja metallit yhdessä kynsien trendien nykyisten värien kanssa sopivat sinulle hyvin. Alla olevasta kauniista kuvistamme näet, kuinka tyylikäs tällainen voi näyttää!

Varmasti sinulla on tarpeeksi inspiraatiota tyylikkäisiin syksyn kynsiin, eikö niin? Katsotaan, keksimmekö pian jotain hyvää kynsien suunnittelusta!

Vaihteleeko mieliala syksyllä? Viihdytä kiiltävillä kynsimalleilla!

Neutraalit värit syksyn kynsille

Eri alastonvivahteiden ja mykistettyjen kynsien värien yhdistelmät ovat mukana!

Kynsien trendit kultaiset värit

Koristeelliset oranssin ja mustan kontrastit olisivat ihanteellisia tänä syksynä!

Oranssi varjostus kynsien trendejä