Tärkein asia Meghan Marklen vauvan suihkumatkalla New Yorkiin

Meghan Markle saapui New Yorkiin viime viikonloppuna. Siellä hän haluaa järjestää vauvan suihkunsa. Hän odottaa parhaillaan ensimmäistä lastaan ​​prinssi Harryltä. Hän on nyt raskauden kolmannella kolmanneksella. Ensimmäistä vauvaa odotetaan huhtikuussa.

Meghan täydellisessä valkoisessa asussa

valkoinen asu meghan markle

Mitä tiedämme Meghan Marklen vierailusta New Yorkissa?

Uskotaan, että Markle haluaa yhdistää vauvan suihkun viettämisen sukulaisten ja New Yorkin suosikkipaikkojen vierailuun. Tiedät varmasti, että hän on jo käynyt Ladurée -ravintolassa. Siellä hänet nähtiin lounaalla vanhojen ystävien seurassa.

Kolme erilaista vaatekappaletta Meghan Marklelta

kolme eri mekkoa meghan markle

Virkistävä kohtaaminen vanhojen ilojen kanssa

Meghan Marklen vauvasuihkua on suunniteltu useiden kuukausien ajan. Kaikki tärkeät ystävät ja tuttavat New Yorkista tulee kutsua. Koska he eivät todennäköisesti näe toisiaan Meghan Marklen kanssa pidempään uuden vauvan syntymän jälkeen. Tietenkin, nyt kun hänestä on tullut osa kuninkaallista perhettä, hänen elämänsä on paljon kiireisempi kuin ennen. Uuden vauvan kanssa se ei tietenkään ole helpompaa, se on vieläkin raskaampaa. Meghanille itselleen tämän vierailun New Yorkiin pitäisi ehdottomasti olla erittäin virkistävää ja miellyttävää. Hän palasi varmasti kotiin hyvillä fiiliksillä.

Aviopari Meghan Markle ja prinssi Harry

Meghan Markle säteilee Harryn kanssa

Vauvan suihku itsessään

Marklen stylisti ja ystävä Jessica Mulroney isännöi vauvan suihkua. Nämä kaksi ovat olleet erittäin läheisiä monien vuosien ajan. He olivat erityisen hyviä ystäviä Marklen Kanadassa oleskelun aikana, kun he nauhoittivat amerikkalaista Elokuva -sarja Suits. Meghan Markle on viime vuosina käynyt salaisilla matkoilla Torontoon käymään hyvän ystävänsä luona.

Meghan on onnellinen prinssi Harryn kanssa 

Meghan Markle yhdessä prinssi Harryn kanssa

Meghan Markle näyttää kauniilta raskaana!

kaksi mustaa mekkoa meghan markle

Meghan vieraili Ladurée -ravintolassa New Yorkissa

meghan markle loistava laduree -ravintola

Tämä on ystävä Jessica Mulroney, joka isännöi Marklen juhlia

meghan markle yhdessä ystävän kanssa


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80