Tarvitsetko aikalisää? Tarvitset ehdottomasti yhden näistä viidestä hahmosta!

Me kaikki elämme hyvin dynaamisesti. Joskus asetamme itse rauhallisen tahdin, emmekä voi edes vaihtaa vaihetta alas. Valitettavasti! Aikataulumme on aina täynnä, ostoslista ei ole vielä valmis ja meidän on vielä tehtävä ruokaa tänä iltana. Huomenna on myös suunniteltu vauvan suihku, jota et voi peruuttaa. Ja kotona on aina paljon työtä, joka on tehtävä: pesu, siivous ja perheen lämpimän ja maukkaan valmistaminen joka päivä. Kyllä, elämämme on täynnä vastuuta ja…. Stressi! Ja oletko kysynyt itseltäsi, miksi olet hyvin stressaantunut? Tiedämme vastauksen: koska pidät aina määräaikasi, eikö? Sitten elät jatkuvan paineen alla etkä enää tiedä, miten päästä ulos tästä noidankehästä. Tarvitset varmasti tauon. Näytämme sinulle viisi uupumuksen merkkiä, jotka vaativat henkistä taukoa.

 Liika työ aiheuttaa myös paljon stressiä.

Vapaa -aika vie liikaa työtä ja aiheuttaa stressiä

On monia tapoja vähentää stressiä. Uskomme kuitenkin, että sitoumusten huomiotta jättäminen ei ole hyvä ratkaisu. Henkinen tauko, vain sinä itse, voi olla juuri sitä mitä tarvitset. Hyväksy se tosiasia, että kaikkien on ladattava akkujaan ja usein heidän on ladattava paristot.

  Emme ole robotteja. Tällaiset ajatukset mielessä kirjoitimme tämän artikkelin. Sen tarkoitus on auttaa kaikkia ylikuormitettuja ja väsyneitä ihmisiä. Koska he työskentelevät paljon ja todella ansaitsevat stressittömän elämän. Jos huomaat jonkin seuraavista viidestä merkistä, on aika henkiselle levolle. Hemmottele itseäsi tauolla, jossa voit antaa ajatustesi levätä ja luokitella ne paremmin. Vain silloin voit luottaa enemmän tulevaisuuteen.

 Löydä oma tapa lievittää stressiä.

Stressin lievittämiseen tarvittava aikakatkaisu löytää oma tapa joogameditaatioon

  1. Jos olet usein sairas, tarvitset tauon!

Onko sinulla ollut vaikeuksia viimeisen kuukauden aikana? Oletko ollut usein sairas, flunssa, yskä ja vuotava nenä? Ehkä sinulla oli myös korkea kuume illalla? Ja tämä kaikki juuri silloin, kun sinulla oli liikaa työtä toimistossa? Ehkä sinulla on edelleen se kamala yskä, joka ei häviä. Tämä on selvä merkki siitä, että immuunijärjestelmäsi on heikentynyt. Ja koska et voi hallita immuunijärjestelmääsi, ei ole sattumaa, että sairastut epämukavimpina aikoina. Miksi? Koska ratkaisevat elämäntapahtumat aiheuttavat paljon stressiä, joka yleensä rasittaa kehoamme. Välttääksesi tämän dominoefektin, käytä aikaa ja valmistaudu tuleviin kiireisiin viikkoihin. Olisi parasta, jos noudatat hyvin harkittua aikataulua. Tämän tarkoituksena on antaa sinulle mahdollisuus nauttia terveestä unesta ja terveellisestä ruokavaliosta, jotta voisit tuntea olosi paremmaksi ja tehdä parhaasi työssä.

 Hakeudu lääkäriin, jos tunnet olosi huonoksi.

Pidä tauko pahoinvoinnista, jos tunnet olosi huonoksi, hakeudu lääkärin hoitoon

Kuva 2: Älä hauta menneisyyttä, se saa sinut sairaaksi!

Menneisyyden hautominen vaatii sairaslomaa

  1. Oletko stressaantunut menneisyydestä ja keskittynyt nykyhetkeen? Sitten tarvitset tauon!

Työpäivän aikana ajattelet luultavasti jatkuvasti sitä, miten laskit väärin viimeisimmässä raportissasi etkä käynyt kuntosalilla kahden viime viikon aikana. Ajatuksesi pyörivät lakkaamatta päässäsi ja tunnet olosi repeytyneeksi tekosyiden ja moitteiden välillä.

Tämä ehto perustuu liialliseen ja liian tiukkaan tarttumiseen stressiin. Antamalla itsellesi aikaa, annat mielellesi mahdollisuuden rentoutua. Tällä tavoin annat myös ajatuksillesi tarpeeksi aikaa selvitäksesi.

 Älä anna pään pudota!

Ongelmat stressin aikakatkaisun ei tarvitse ripustaa päätäsi

 Ottaa taukoja!

Liian pitkä työstressivapaa vaatii taukoja

  1. Jos unohdat itsesi …

Kun aikataulusi on täynnä ja juokset jatkuvasti tehtävästä toiseen, usein tapahtuu, että unohdat kaikki mahdolliset vaihtoehdot elämässäsi. Meidän neuvomme on ottaa askel taaksepäin ja hidastaa vauhtia. Vaikka työsi on tärkeää ja sinulla on paljon vastuuta, terveytesi on henkilökohtainen velvollisuutesi. Jos et huolehdi itsestäsi, olet enemmän stressaantunut kuin luulet. Sinun on jatkuvasti rentoutettava kehosi ja otettava aikaa. Jokainen henkinen tauko on loistava tilaisuus luoda uusi ja tehokkaampi aikataulu. Tämän on tarkoitus estää sinua välittämästä terveydestäsi. Ja lopulta saatat sinut kohti korkeampaa elämänlaatua.

  Hemmottele itseäsi tauolla, jonka ansaitset!

Ansaittu henkinen tauko Aikaa stressittömästi. Löydä rauha luonnosta

 Hanki raitista ilmaa ja anna mielen vaeltaa!

Pidä tauko raikkaassa ilmassa

Jos et saa unta yöllä ….

Yön unettomuus saattaa vaatia tauon

… .. anna perheesi lääkärin neuvoa sinua.

Hyvin nukutut yöunet vaativat lääkärin neuvoja ja vapaa -aikaa

  1. Kun olet väsynyt, mutta et silti saa unta

Hyvät yöunet ovat erityisen tärkeitä meille kaikille tässä dynaamisessa maailmassa. Miksi se on joskus niin turhauttavaa, kun et voi nukkua kunnolla? Tiedätkö tilanteen? Menet nukkumaan illalla, mutta makaat siellä tuntikausia ilman nukahtamista. Kun mielessäsi on loputtomia ajatuksia ja niihin liittyvää pelkoa, on vain ymmärrettävää, että sinun pitäisi edelleen tuntea olosi stressaantuneeksi ja voimattomaksi. Joten hetki aikaa tuo sinulle tarvitsemasi raikkaan ilman ja ansaitsemasi unen.

 Pidä tauko ja vapauta mielesi negatiivisista ajatuksista ja masentavista tunteista.

Hemmottele itseäsi vapauttaaksesi mielesi negatiivisista ajatuksista ja masentavista tunteista

  1. Jos olet aina surullinen …..

Joskus tunteemme tulevat ylivoimaisiksi. Vaikka on hyvä nähdä, mitä tunnet, siitä tulee huolestuttavaa, kun koet vain surullisia ja motivoimattomia tunteita. Todennäköisesti negatiiviset ajatukset ja tunteet saavat sinut tuntemaan itsesi hylätyksi toiminnasta. Tässä tapauksessa tarvitset henkistä taukoa vahvistuaksesi uudelleen.

Negatiiviset ajatukset vaikuttavat terveyteemme.

Terveyteen vaikuttavat negatiiviset ajatukset tarvitsevat aikaa

Kaikki tämä on siis inhimillistä. Ja monet vaikeat ongelmat voidaan ratkaista helposti. Joten älä anna kupin vahvaa espressoa olla tekosyy unettomuudelle. Tunnista uupumus ajoissa ja toimi päättäväisesti sitä vastaan! Toivottavasti voit tehdä seuraavan lainauksen elämäsi päämotivaatiksi! Pidetään peukkuja!

Lainaus elämän motto ajatella optimistisesti poistaa stressin

 Stressin alla työskenteleminen ei ole hyväksi.

Työskentely stressaavassa tilanteessa vaatii vapaa -aikaa

 Se, että ei voi nukkua yöllä, on pahempaa.

Ei nukkuminen yöllä voi olla paljon stressiä negatiivinen ajatus haittaa terveydelle

Väittely ystävän tai kollegan kanssa voi johtaa masennukseen.

Vapaan ottaminen Väittely ystävän kanssa Kollega johtaa masennukseen

 Silloin tunnet itsesi yksinäiseksi ja kaikkien hylätyksi!

Yksinäinen ja hylätty olo

 Perhe -riidoilla on erittäin negatiivinen vaikutus lasten tunteisiin.

Riita perheessä hyvin negatiiviset pienet lapset käyttävät aikaa akkujensa lataamiseen