Todellisia helmiä ja näihin jalokiviin liittyviä taikauskoja

Jalokivet helmet ja niihin liittyvät taikausot

Helmet ovat itämaiden suosituimpia jalokiviä. Japanilaiset ovat uskoneet vuosisatojen ajan, että heillä on kyky palauttaa nuoruuden. Näillä koruilla on kuitenkin myös huonot puolensa. Japanilaiset uskovat, että helmenomistaja voi menettää toiveensa ja unelmansa. Syynä tähän on se, että helmet sisältävät kuun voiman ja tietyissä olosuhteissa se voi tulla pintaan.

Todellisia helmiä

todellinen helmi jalokivet vaikutus helmi kuori

Helmet antavat meille paljon voimaa jokapäiväiseen elämään. Niillä on myös viilentävä ja rauhoittava vaikutus. Tämä liittyy siihen, että se sisältää kolme tärkeintä elementtiä. Nämä ovat tuli, maa ja ilma.

Helmet – jokainen nainen toivoo

vastaava jalokivet horoskooppi helmi kaulakoru

On suositeltavaa, että helmet on päällystetty hopealla. Jos se on rengas, sitä tulee käyttää oikean käden keskisormessa. Muinaisina aikoina uskottiin jopa, että jos pidät helmiä suussa jonkin aikaa, se parantaa rakkaussairauden.

Korut aidoista helmistä

todellinen helmi jalokivi vaikutus helmi koruja

Helmijalokivet ovat lupaus rakkaudesta ja uskollisuudesta. Ne vahvistavat avioliittoa ja suojaavat taloa pahoilta energioilta. Toinen taikausko on, että jos henkilö, jolla on huonot aikomukset, käyttää helmiä, hän voi tummua.

Helmet voivat olla valkoisia, keltaisia, vaaleansinisiä, punaisia ​​ja mustia

todelliset helmet jalokivet vaikutus helmet

Helmet edustavat aragoniittikappaleita, jotka puolestaan ​​koostuvat kalsiumkarbonaatista. Helmet ovat väriltään valkoisia, keltaisia, vaaleansinisiä, punaisia ​​ja mustia. Siellä on helmiä merestä ja makean veden jokista.

Muinaisessa Egyptissä näitä helmiä arvostettiin erityisesti, koska ne olivat valkoisia ja vaaleanpunaisia ​​täpliä. Lisäksi helmiä, kulta- ja hopeakiviä, ihailtiin ja niitä, joissa kaikki sateenkaaren vivahteet virtaavat toisiinsa, arvostettiin erityisesti.

Tyylikäs kolmirivinen helminauha

todellinen helmi jalokivet vaikutus helmi morsiamen korut kaulakoru

Nykyään helmiä kasvatetaan enimmäkseen erikoistiloilla. On kuitenkin paikkoja ja maita, joissa niitä saadaan edelleen luonnollisesti. Tämä tapahtuu Iranissa, Intiassa ja Tahitissa.

Helmi rannekoru

todelliset helmet jalokivet vaikutus helmi rannekoru neljä riviä

Muinaiset egyptiläiset uskoivat, että helmet tuovat omistajilleen harmoniaa ja rauhaa. He antoivat heille myös vallan tehdä ihmisistä kauniimpia.

Euroopan keskiaikaisissa perinteissä tapahtuu, että helmiä annettiin nuorille morsiammille. Näin heidän uskollisuutensa oli taattu.

Morsiuskorut helmistä

todellinen helmi jalokivet vaikutus helmi morsiamen koruja

Entä horoskooppimerkit ja helmijalokivet? Ensinnäkin niiden on kuljettava Vesimiehen ja Kalan. Tämä pätee kuitenkin vain, jos ihmiset eivät työskentele lasten kanssa, eivät ole näyttelijöitä tai matkustavat liian usein.

Jalo korujen suunnittelu

todellinen helmi jalokivi vaikutus helmi rannekoru

Aitoista helmistä valmistettu kellon ranneke

todellinen helmi jalokivi vaikutus helmi rannekello

Löydät koko korusarjan tässä

todellinen helmi jalokivi vaikutus helmi korusetti

Kaksirivinen helminauha

todellinen helmi jalokivi vaikutus helmi kaulakoru

Korvakorut tyylitietoisille naisille

todellinen helmi jalokivi vaikutus helmi korvakorut

Helmi rengas

todellinen helmi jalokivi vaikutus helmi rengas