Tupakointi yrteillä – muinaista taidetta vai jotain muuta?

Mitä ajattelet, kun kuulet tupakoinnista? Tietyt tosiasiat tupakointia koskevista seremonioista tulevat varmasti muistista siitä, mitä kuulit historian tunnilla. Vai ajatteletko pientä tupakoitsijaa, joka on joka vuosi erottamaton osa joulukoristeitasi ja joka levittää huoneeseen miellyttävän tuoksun? Riippumatta siitä, miten sinun kanssasi on, meidän on rehellisesti sanottava: Kun on kyse yrttien tupakoinnista, useimmat ihmiset ovat hukkua. On olemassa kysymyksiä, kuten: Mitä sen pitäisi tarkoittaa ja mikä on tupakoinnin tarkoitus? Onko tupakointi enemmän henkistä taidetta, jonka vain harvat ovat hallinneet, vai voitko levittää tiettyjä tuoksuja myös kotona ja nauttia niistä täysin? Mutta miten aromit vaikuttavat ihmiskehoon, mieleen ja yleiseen hyvinvointiin?

Adventtikaudella söpöt tupakoitsijat levittivät miellyttäviä tuoksuja jokaiseen saksalaiseen kotiin.

Adventtiajan suitsukkeita

Näihin ja moniin muihin yrttien polttamiseen liittyviin kysymyksiin voidaan löytää vastauksia vain, jos aiheeseen todella perehdytään. Pelkästä uteliaisuudesta tutkimme ja löysimme paljon mielenkiintoista ja arvokasta tietoa tupakoinnista yleensä ja erityisesti yrteistä, hartseista ja puista.

Jos haluat tietää enemmän kostohistoriasta ja myös tiedustella tämän muinaisen taiteen merkityksestä ja menetelmistä, pidä siitä kiinni! Siitä tulee jopa jännittävää!

 Tupakointirituaaleilla oli selvästi uskonnollinen ja hengellinen luonne ihmiskunnan historiassa

Tupakoinnin rituaaleja

  • Katsaus yrttien polttamisen historiaan

Yrttien tupakointi ulottuu tuhansien vuosien historiaan. Itse asiassa se on yhtä vanha kuin tulen keksintö. Se on vakiinnuttanut asemansa osana ihmiskulttuuria vuosisatojen kuluessa. Monilla ihmisillä on tärkeä perinne, että jokapäiväistä elämää ei voi kuvitella ilman edes nykyaikaisia ​​ihmisiä.

Historioitsijat ehdottavat, että se alkoi enemmän vahingossa. Esivanhempamme istuivat takan ympärillä ja heittivät yrttejä, aromaattisia puita tai lihanpaloja liekkeihin. He havaitsivat, että eri tuoksuja tuli ulos, jotka olivat hyödyllisiä ja loivat erilaisia ​​tunnelmia. Vasta sitten aloitit yrttien, kasvien ja juurien valikoivan yhdistämisen niiden tuoksujen mukaan ja käyttämään niitä erilaisissa tupakointirituaaleissa. Esikristillisinä aikoina tupakointi oli välttämätön osa kultti-tekoja, joita tehtiin useaan otteeseen, esimerkiksi julkisilla festivaaleilla, syntymissä ja kuolemissa. Tupakointi oli erittäin tärkeää, koska sillä oli uskonnollisia, profeetallisia ja maagisia tarkoituksia. Kristinusko sitten otti käyttöön nämä tupakointirituaalit. Kiistaton todiste tästä on suitsukkeiden käyttö kirkoissa.

 Yrttien tupakointia on käytetty eri puolilla maailmaa monien vuosisatojen ajan

Tupakointi yrteillä

Vähitellen sen uskonnollisen arvon lisäksi on löydetty muita hyödyllisiä tupakoinnin näkökohtia. Muinaiset kreikkalaiset tunsivat muinaisina aikoina eri suitsukkeiden tuoksujen hyödylliset vaikutukset, ja he käyttivät tupakointia yrtteillä parantavana menetelmänä. Roomalaiset järjestivät uhrausseremonioita suitsukkeilla palvomaan jumaliaan. Amerikan alkuperäiskansat myös polttivat suitsukkeita usein harmoniassa luonnon kanssa. Siellä tupakointia kunnioitettiin myös tärkeänä osana hengellisiä kultteja. Kaukoidässä tupakointirituaaleja harjoitettiin myös uskonnollisiin tarkoituksiin, parantamiseksi ja osana ayverdistä lääketiedettä. Vähitellen ihmiset etääntyivät tupakoinnin uskonnollisesta luonteesta ja alkoivat arvostaa sen myönteisiä vaikutuksia kehoon ja sieluun korkeammalle.

 Tietenkin poltat eri tavoitteilla ja tarkoituksilla

Suitsuke hartsikukilla

  • Moderni tupakointi yrteillä ja sen monia käyttötarkoituksia

Nykyään yrttien tupakoinnin vanha perinne elää, mutta nyt sitä viljellään eri tavalla ja rikastetaan uudella merkityksellä. Aistille on puhdasta nautintoa, kun neljä seinäämme tuoksuu raikkaalta. Sisäilman parantaminen on tärkeä osa nykyaikaista elämäntapaa, koska vietämme paljon aikaa yhdessä huoneessa joka päivä. Siksi huoneiden tehokkaaseen desinfiointiin käytetään erilaisia ​​savustettuja tuotteita. Toinen käytännön näkökohta on korostettava: Tupakoimalla yrteillä voit puhdistaa ja virkistää huoneilmaa, mutta myös vaatekaappisi. Savu ajaa pois koit ja muut tuholaiset ja auttaa meitä torjumaan niitä menestyksekkäästi. Lisäksi vaatekaapissa on miellyttävä laventelin, jasmiinin tai bergamotin tuoksu, mutta joka tapauksessa mukava ja raikas!

 Paikalliset yrtit ovat suosituimpia tupakointirituaaleissa kotona

Kasviperäiset tupakointirituaalit kotona

Tämän puhtaasti käytännöllisen yrttien polttamisen lisäksi on myös terveellistä ja esteettistä. Monet ihmiset sytyttävät suitsukkeen, kun he haluavat rauhoittua tai etääntyä päivittäisestä stressistä. On tunnettua, että tuoksut vaikuttavat voimakkaasti psyykkiseen ja fyysiseen hyvinvointiimme. Niillä voi olla erittäin rauhoittava vaikutus meihin ja ne voivat auttaa meitä poistamaan psyykeemme huonoista energioista. Toiset voivat virkistää, jopa stimuloida ja saada meidät takaisin varpaillemme. Makut ovat niin erilaisia ​​ja niillä on usein hyvin yksilöllinen vaikutus. Lue lisää luonnon eteeristen öljyjen vaikutuksista täältä !

Tupakointi yrteillä vahvistaa aistituntumamme

Tupakointi yrteillä kotona

  • Tunne rauhallisuutta ja rentoutumista tupakalla yrttien kanssa

Jokaisella on omat henkilökohtaiset syynsä ja argumenttinsa yrttien tupakoinnin puolesta tai vastaan ​​kotona. Emme halua kiistää sitä, vaan korostamme vain sitä tosiasiaa, että tämä muinainen perinne on edelleen hyvin säilynyt. Vain tupakointimenetelmät ovat erilaisia, sanotaan pähkinänkuoressa – nykyaikaisemmat. Sinun tarvitsee vain sytyttää tuoksukynttilä illalla ja katsella liekkiä muutaman minuutin ajan. Vai käytätkö mieluummin suitsuketta tai kulhoa täynnä kuivattuja yrttejä? Sinun tarvitsee vain istua rauhallisesti ja hengittää syvään yrttien tuoksua. Tunnet helpotusta ja voit vähentää stressiä helpommin. Tunnet myös tarpeen rentoutumiseen ja pohdintaan. Kasviperäisten tuoksujen hyödyllisten vaikutusten alla voit luokitella ajatuksesi paremmin ja pohtia elämääsi. Tupakointi yrteillä vahvistaa aistituntumiamme ja voi vapauttaa mielen negatiivisista tunteista, ja jos yhdistät sen lämpimään kylpyammeeseen, hemmottele itseäsi puhtaalla rentoutuksella keholle ja sielulle!

Tupakointi yrteillä tuo vain lisäpisteitä dynaamiseen arkeemme. Haluatko sinäkin kokeilla sitä??

Tupakointi yrteillä tuo sinulle puhdasta rentoutumista

Tupakointi yrteillä Rentoudu

 Se vapauttaa mielen negatiivisista tunteista

Kuivat yrtit

 Tästä voi vain hyötyä.

Tupakointi yrtteillä hyödyttää

 Vanha perinne jatkuu tänään

Tupakointi yrteillä

 Suolat, öljyt ja kuivatut yrtit ovat aina hyödyllisiä

Tupakointi

 Vanhoja tupakointitekniikoita käytetään edelleen

Tupakointitekniikat

Kesällä sinun täytyy kerätä lääkekasveja, istuttaa siemeniä ja juuria …..

Tupakointi paikallisten kasvien kanssa

 … ja anna niiden kuivua

Lääkekasvien siemenet

 Tupakointi on ikivanha taide, jota kuka tahansa voi harjoittaa nykyään

Tupakointi yrteillä antiikin taidetta kaikille