Turvallisia vinkkejä valkoisempiin hampaisiin pienellä vaivalla

banaanin kuori saa valkoisemmat hampaat

Valkoisemmat hampaat ilman vaurioita

Hammaskiillen luonnollinen väri voi olla hyvin erilainen. Se voi olla valkoinen, mutta myös keltainen, ruskea ja joissakin jopa hieman sinertävä. Kaikki täällä on hyvin yksilöllistä, kuten kaikki muutkin kehon piirteet.

Siksi voidaan selvästi sanoa, että usko siihen, että terveet hampaat ovat aina vain valkoisia, on varmasti klisee.

Itse asiassa se on esteettinen mieltymys. Sillä on pitkä historia ja se on täynnä ennakkoluuloja. Mutta älkäämme filosofoiko ja spekuloikaa pitkään. Tosiasia on, että valkoiset hampaat ovat korkeiden standardien symboli. Tästä syystä monet ihmiset haluavat saada valkoiset hampaat, emmekä halua neuvoa niitä, myös sinua, olemaan valkoisia hampaita missään olosuhteissa. Pikemminkin haluamme jakaa kanssanne joitain menetelmiä, joilla voit saada hyvät valkoiset hampaat ja pysyä terveinä.

Koskaan ei ole liian aikaista asianmukaiseen hammashoitoon

Käytä hammaslankaa saadaksesi valkoisemmat hampaat

Tässä vaiheessa on myös huomattava, että riippumatta siitä, mikä väri sinulla on, se tummuu ajan myötä. Joten kannattaa tehdä jotain kirkastaa emalia välissä.

Vältä edellytyksiä

Katsotaan ensin syitä. Koska on muutamia asioita, joita voit tehdä estääksesi hampaidesi tummumisen. Ensinnäkin tupakoitsijat ovat erittäin alttiita tälle vaaralle. Koksi ja tupakka kertyvät ajan mittaan jättäen jälkeensä voimakkaita värimuutoksia ja pigmenttejä.

Ennen ja jälkeen

valkoisemmat hampaat kirkastavat luonnollisia keinoja

Kahvi, musta tee ja kola yhdessä muodostavat ryhmän, joka on mainittava toisella sijalla. Niiden pigmentit joutuvat mikrohuokosiin ja tahroja muodostuu prosessin aikana. Säännöllinen käyttö saa hampaat näyttämään melko ruskeilta.

Jos haluat valkoisempia hampaita, tämä on toinen syy syödä vähemmän makeisia. Aistit eivät ole iloisia makeasta, vaan myös kaikenlaiset bakteerit. Nämä odottavat kärsimättömästi suuontelossa.

Vältä sokerisia ja rasvaisia ​​ruokia

valkoisten hampaiden välttäminen välttää makeisia

Ikä

Riippumatta siitä, kuinka terveellisesti ja hyvin syöt, emali ohenee ajan myötä. Voit lykätä tätä ajoissa, mutta et voi välttää sitä.

Ratkaisut klinikoilla

Tämän vaihtoehdon hyvä puoli on, että saat diagnoosin. Tämä olisi muuten tehtävä tavalla tai toisella. Jos tummeneminen johtuu hyllyistä, on olemassa useita menetelmiä, jotka voivat auttaa sinua saamaan valkoisemmat hampaat. Mutta tämä kestää vuoden. Sitten sinun on toistettava kaikki.

Mutta jos huomaat hammaskiilteen ohenemista, tämä on todennäköisemmin haitallista. Sitten ratkaisua suositellaan sinulle klinikalla, joka on sidottu puoliin. Tällä muunnelmalla on pitkä kesto, ja siksi monet ihmiset suosivat sitä. Menettely on kallis, mutta terveydellisesti selvästi parempi.

Hymyile!

saada valkoisemmat hampaat ja harjata

Luonnolliset korjaustoimenpiteet

Mutta on olemassa korjaustoimenpiteitä, jotka voivat edistää upeita tuloksia monille ihmisille kotona. Monet eivät todellakaan ole haitallisia. Mutta sinun on oltava sinnikäs ja kärsivällinen.

Erikoishammastahnat eivät todellakaan kuulu tähän luokkaan. Ne tuovat todella hyviä tuloksia tahroja vastaan. Mutta ne vahingoittavat hampaita, eikä niitä saa koskaan käyttää pitkällä aikavälillä.

Tarjoa arvokas ja tasapainoinen ruokavalio

valkoisemmat hampaat saavat terveellistä ruokaa

Kaoliini, joka tunnetaan myös nimellä kiina -savi, voi mennä pitkälle. Tee siitä jauhe ja levitä se hampaillesi hammasharjan ja veden avulla. Voit jopa vaihtaa hampaiden pesun sillä kerran päivässä.

Sitruuna on myös luonnollinen lääke valkoisille hampaille. Tämä hedelmä ei ole lainkaan haitallinen. Se sisältää myös paljon vitamiineja ja muita hienoja aineita. Nämä parantavat merkittävästi suuhygieniaa. Voit hieroa hampaitasi kuoren sisäpuolella. Jopa vain mehu auttaa, koska sen sisältämä happo voi liuottaa monet tahrat.

Syö sitruunoita useammin

Saa valkoisemmat hampaat syömällä sitruunankuorta

Lisää ennaltaehkäisystä

Lopetetaan lopuksi joitakin ennaltaehkäiseviä muistiinpanoja. Nämä vinkit estävät värimuutoksia nopeammin, ja ne voivat myös auttaa sinua saamaan valkoiset hampaat uudestaan ​​ja uudestaan. Tupakointi on yksi niistä asioista, jotka sinun pitäisi vain lopettaa. Sinun on valittava. Sinun on myös vähennettävä tai vältettävä kahvin ja mustan teen juomista. Kokeile vihreää teetä!

Sinun tarvitsee vain juoda hiilihapotettuja juomia oljen kanssa. CO2 -vaikutus on siis heikentynyt vakavasti.

Sinun pitäisi myös napostella kuivat omenat ja porkkanat. Mitä useammin sen parempi.

Makeisten jälkeen sinun on välittömästi huuhdeltava suu.

Suositellaan nykyaikaisia ​​sähköhammasharjoja

sähköhammasharjat saavat valkoisemmat hampaat

Myös mansikoita suositellaan

valkoisemmat hampaat saavat tuoreita hedelmiä mansikoita

Tuorepuristettu omenamehu on ihanteellinen hampaidenpuhdistusaine

juuri puristettu omenamehu antaa valkoisemmat hampaat

Hiero banaanien sisäpuolta hampaisiisi

banaanin kuori saa valkoisemmat hampaat

Pidä aina täydellinen hymy mielessä ja pyri siihen

Valkoisemmat hampaat saavat hammashoitoa