Upeat perhoset koristavat viittoja ja viittoja

Perhosia, taidetta ja muotia

“El Costurero Real” englanniksi “Tailor of the King” on erään merkittävän espanjalaisen taiteilijan blogin nimi. Olimme eniten ihastuneita heidän perhosistaan. Mitä tekemistä taiteella on vaatteiden ja perhosten kanssa? No, paljon tässä tapauksessa. Alassie, joka on syntynyt kauniissa Granadan kaupungissa, oli jo varhaisesta iästä lähtien vaikuttunut Al-Andaluksen legendoista, keskiaikaisista linnoista ja viehättävistä maisemista. Ja tämä viehätys vahvistui ja vahvistui ajan myötä. Hän myöntää jopa avoimesti, että uskoo edelleen keijuihin. Voit myös kertoa heidän upeista luomuksistaan. Tietysti siinä on myös melko paljon taitoa ja asiantuntemusta. Alassie opiskeli muotisuunnittelua Granadassa ja myöhemmin valmistui myös maisteriksi pukusuunnittelusta teatteriin, elokuvaan ja oopperaan Barcelonassa. Tämän seurauksena hän oppi räätälöinnin ja tekstiilimaalauksen hienovaraisuudet samanaikaisesti ja sovelsi niitä luovasti ja menestyksekkäästi työssään.

Pidät myös perhosista?

perhoset-viitta-käsinmaalatut-viitta-mekko-naisten vaatteet

Muotisuunnittelija loi bloginsa vuonna 2008. Ja hänestä tuli erittäin suosittu hetkessä. Pian se alkoi hänen kauttaan verkkokauppa myydä upeita, käsinmaalattuja viittoja ja huiveja monille kiinnostuneille asiakkaille. Vuonna 2011 hän tapasi steampunk -taiteilijan Felixin, ja tämä johti vankalle, hedelmälliselle ystävyydelle ja yhteistyölle.

Joten he kaksi yhdessä luovat paljon malleja, jotka ovat erittäin suosittuja ja suosittuja useimpien asiakkaiden ja fanien keskuudessa.

Ammattimainen räätälöinti ja huomiota yksityiskohtiin

perhoset-viitta-viitta-käsinmaalattu-taide

Alassielta ei siis voi tilata vain näitä maagisia perhosia, vaan myös laaja valikoima erilaisia ​​vaatteita ja asusteita. Voit tuntea intohimon, lahjakkuuden ja tinkimättömän ammattitaidon kaikissa yksityiskohdissa. Tämä tietysti selittää asiakkaiden kasvavan kysynnän, jotka toisaalta haluavat muuttaa itsensä satuhahmoksi, toisaalta haluavat vain uppoutua kuvitteelliseen, kauniimpaan maailmaan, ainakin lyhyeksi ajaksi.

Haluaisitko sinäkin osallistua? Entä tällainen upea viitta, johon on maalattu herkkiä perhosia? Tai oletko enemmän kiinnostunut steampunk -luomuksista?

Uppoudu Alassien upeaan maailmaan!

perhoset-viitta-käsinmaalattu-taide-viitta-keskiaikainen

perhoset-viitta-käsintehty-tekstiilimaalitaide

perhoset-viitta-käsinmaalatut-huivit-viitat

perhoset-viitta-käsinmaalatut-kankaat-violetti-viitta

Perhoset-viitta-käsinmaalattu-tekstiiliviitta-metsä-

perhoset-viitta-viitta-sininen-käsinmaalattu

perhoset-viitta-viitta-dyyni-kankaat, käsinmaalatut

perhoset-viitta-viitta-käsinmaalattu-tekstiilitaide

perhoset-viitta-viitta-tekstiiliväriset-käsinmaalatut huivit

perhoset-käsinmaalatut-viitta-viitta-ja tehty

perhoset-taide-naisten-muoti-käsinmaalatut tekstiilit

perhoset-viitat-viitat-käsinmaalatut-kusnt