Urheilukengät kestävällä muotoilulla – 9 merkkiä, jotka sinun pitäisi tietää

Yhdeksän upeaa tuotemerkkiä tarjoaa urheilujalkineita jokapäiväiseen elämään, jotka ovat osa kestävää muotia

Kengät jätetään usein huomiotta eettisestä muodista käytävissä keskusteluissa. the Urheilukengät vielä enemmän. Kun ihmiset puhuvat kestävästä muodista, he tarkoittavat lähinnä sandaaleja tai kenkiä, joissa on korkokengät.

Ei ole järkevää selitystä miksi näin on. Nyt on riittävästi kestäviä tuotemerkkejä Urheilukengät tarjota. Haluamme kiinnittää huomionne yhdeksään näistä tänään.

Urheilukengät kestävällä muotoilulla

Urheilukengät kestävällä muotoilulla

Mitkä ovat kestävästi tuotettujen urheilukenkien ominaisuudet ja edut?

Kestävä Urheilukengät naisille ja miehille ovat vegaanisia ja orgaanisia. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei loukkaantunut tai kuollut yhtään eläintä. Tällaisten urheilukenkien tuotanto on ekologista.

Tuskin mitään kemikaaleja käytetään. Tällä tavoin valmistajat eivät vaaranna työntekijöidensä tai houkuttelemiensa ihmisten terveyttä.

Kestävyys on kysyntää myös kenkäteollisuudessa

Eettiset urheilukengät kestävällä muotoilulla Urheilukengät naiset

Tässä on 9 tunnettua tuotemerkkiä, jotka tuovat markkinoille kestäviä kenkiä:

Kansanliike

Brändin nimi The People’s Movement puhuu yrityksen filosofian puolesta. Yhtiön perustaja neuvoo kuluttajia, että mukavuutemme voi olla tappava. Tapamme hitaasti itsemme ja planeettamme tuottamalla niin paljon roskaa, että meillä ei pian ole enää tilaa elää.

Tämän tuotemerkin painopiste on kestävässä tuotannossa, pitkäaikaisessa käytössä ja materiaalien uudelleenkäytön mahdollisuudessa.

Kansanliike

Kansanliikkeen urheilukengät kestävällä muotoilulla

VEJA

VEJA saa kestäviä materiaaleja tuotantoonsa yli 320 viljelijältä, jotka tuottavat luomupuuvillaa. Kaikki ovat sertifioituja reilua kauppaa varten, mikä tarkoittaa automaattisesti, että ihmisten hyväksikäyttö on suljettu heidän työhuoneissaan.

VEJA -urheilukengät – tyylikäs malli naisille

Veja naisten urheilukengät kestävällä muotoilulla

Moderni ja kestävä muotoilu

Veja -urheilukengät kestävällä muotoilulla

ElNaturalista

ElNaturalista käyttää korkealaatuisia karkeita materiaaleja. Niiden tarkka valmistelu johtaa parhaisiin mahdollisiin tuloksiin. Yhtiön työhallit sijaitsevat Marokossa ja Espanjassa. Nämä kaksi maata tunnetaan perinteisestä nahantuotannostaan, joka on ElNaturalistan kenkien päämateriaali.

Muun muassa on olemassa useita malleja, jotka sopivat allergikoille, koska ne eivät sisällä kromia.

ElNaturalista edustaa laatua ja kestävyyttä 

ElNaturalist Grosella Walky -urheilukengät kestävällä suunnittelulla Urheilujalkineet naiset

Indosolit

Tämän merkin naisten ja miesten urheilukenkien valmistuksessa vanhat renkaat kierrätetään. Ne on leikattu pohjan muotoon. Lisäksi valmistajat käyttävät ekomateriaaleja, kuten banaanilehtiä, luomutekstiilejä ja erilaisia ​​ruoholajeja.

Kengänpohjat, jotka on valmistettu kierrätetyistä autonrenkaista

Indosole -urheilukengät kestävällä muotoilulla

Pitää seuraa

Keep Company on vegaaninen brändi. He pitävät edelleen erittäin tärkeänä heidän hyväkseen työskentelevien ihmisten inhimillistä kohtelua. Lisäksi kulttuuriperinnön säilyttämisellä on tässä tärkeä rooli. Tämä urheilukenkäyritys toimii siten, että vanhoja käsityöperinteitä kehitetään menettämättä niiden aitoa luonnetta.

Pidä yrityksen vegaaniset kengät

Säilytä yrityksen urheilukengät kestävällä suunnittelulla

Alkuperäinen

Native myy vegaanisia urheilukenkiä naisille ja miehille, lapsille ja aikuisille. Valmistusprosessi on edelleen erittäin kestävä, koska se tuottaa hyvin vähän haitallisia päästöjä. Native -kenkämallit eivät myöskään sisällä suurinta osaa luonnolle haitallisista aineista.

Kaikilla ympäristöystävällisillä ja terveydellisillä eduilla kengät ovat myös erittäin korkealaatuisia. Ne ovat erittäin mukavia, iskunkestäviä, voidaan pestä nopeasti eikä jätä tahroja.

Native myy tyylikkäitä vegaanisia urheilukenkiä naisille ja miehille

Alkuperäiset apollo chukka -urheilukengät kestävällä muotoilulla

Noah

Saatat tuntea tämän merkin, jos rakastat kestäviä tyylikkäitä kenkiä. Brändillä on kuitenkin paljon tarjottavaa ihmisille, joilla on urheilullinen maku. Yritys on perustettu Italiassa vuonna 2009, ja sillä oli alusta asti ajatus valmistaa vegaanisia kenkiä kestävän muodin sääntöjen mukaisesti.

Tunnetko italialaisen tuotemerkin vegaaniset kengät Noah?

Noah tamara taupe urheilukengät kestävällä muotoilulla

Porvarillinen boheemi

Bourgeois Bohème on toinen merkki, joka on tullut tunnetuksi erittäin tyylikkäistä malleistaan. Sieltä löydät kuitenkin myös urheilujalkineita miehille. Ne on valmistettu vegaanisesta nahasta, joka on peräisin Italiasta. Tuotanto tapahtuu kohtuullisissa työoloissa Portugalissa, ja siinä käytetään joitakin perinteisiä käsityömenetelmiä.

Bourgeois Bohème tarjoaa markkinoille tyylikkäitä urheilukenkiä miehille

Bourgeois Bohème -urheilukengät kestävällä muotoilulla

Eettinen

Tämä on kestävä versio tavallisista juoksukengistä. Ne valmistetaan Pakistanin reilun kaupan olosuhteissa. Niiden valmistuksessa käytetään luomupuuvillaa.

Eettisiä urheilujalkineita valmistetaan Pakistanissa reilun kaupan ehdoilla

eettisen messun kouluttajan urheilukengät, joissa on kestävä muotoilu

Katso näiden merkkien uudet mallit! Ne ovat usein alkuperäisempiä ja kauniimpia kuin monet muut markkinoilla olevat urheilukengät. Hinta kannattaa, lähinnä parantamalla terveyttäsi ja ympäristönsuojelua.

Yhä useammat kenkäbrändit pyrkivät luomaan kestävää muotia

Adidas -urheilukengät kestävällä muotoilulla