Vähäkalorinen ruoka jouluksi – terveellinen syöminen

Vähäkalorinen ruoka joulukuusi

Vähäkalorinen ruoka jouluksi – onko se mahdollista?

Jouluna istut pöydän ääressä tavallista pidempään. Koska tämä on kausi, jolloin käytät aikaa ystäville ja perheelle. Mutta jotkut ihmiset eivät voi vain istua siellä napsimatta jotain koko ajan.

Se ei ole hyvä, mutta nämä ovat tavanomaisen ruokakulttuurimme tuloksia, joihin olemme tottuneet.

Voit suunnitella olevani hieman erilainen ensi vuonna. Mutta se olisi paljon helpompaa ajatella, jos ottaisit muutaman askeleen etukäteen.

Tuoreita ja maustettuja perunoita

Joulu vähäkalorinen ruoka terveellisesti syövä peruna

Miksi et tekisi heti vähäkalorista menua jouluksi? Usko meitä – tästä on monia etuja. Ensinnäkin on jotain muuta tärkeää. Toiseksi auttaisit varmistamaan, että kaikki ovat edelleen erittäin mukavia illan lopussa. Joten tunnelma pysyy hyvänä myös joulun jälkeen ja juhlien jälkeen.

Tiedätkö sen mielialan alimman pisteen, joka saavutetaan juhlien jälkeen, eikö? Se ei varmasti ole niin huono, jos olet edelleen hyvässä kunnossa. Tunnet olosi täysin mukavaksi ja sinulla on suuri halu mennä ulos ystävien kanssa

. Uuden vuoden hyvällä alulla on siis jotain tekemistä paitsi uudenvuodenaaton kanssa myös koko joulunajan kanssa

Vähäkalorinen jouluruoka tuoreita sitruunoita

Yksinkertaiset ja yksinkertaiset valikot

Vähäkalorinen ruoka joulujuustotomaatteihin

Jos kaikki kotona ovat tottuneet syömään hieman runsaammin, sinun ei ehkä pitäisi ottaa tuttuja “syntejä” kokonaan pois valikosta. Mutta sekoita nämä monien muiden aterioiden ja reseptien kanssa. Jouluna syödään useammin monien tilaisuuksien ja vieraiden vuoksi. Luota pieniin annoksiin – pienempiin, runsaisiin välipaloihin ja suurempiin, vähäkalorisiin täyteaineisiin. Tässä on muutamia vähäkalorisia vaihtoehtoja joulua edeltäville aterioille. Sitten voit etsiä reseptejä Internetistä. Ole varovainen: monet näistä ovat vähäkalorisia ja runsaasti kaloreita. Jos tarpeen, vaihda tietyt tuotteet vähärasvaisiin vaihtoehtoihin. Itse asiassa voit käyttää tätä periaatetta muuttaaksesi minkä tahansa aterian vähäkaloriseksi ateriaksi.

Salaatit vähäkalorisena ruokana

Vähäkalorinen ruoka joululahjaksi

Tässä vaaditaan varovaisuutta. Kaikki salaattityypit eivät ole vähäkalorisia ruokia. Täällä sinun on oltava varovainen seuraavien tuotteiden kanssa: Täyteaineet, makkarat ja liha. Kun syöt riisiä, pastaa ja perunasalaatteja, sinun on ensin otettava huomioon määrä ja toiseksi tyyppi. Haluat ehkä valita täysjyväpastan tavallisten pastan sijasta. Syö myös tämän tyyppisiä salaatteja suhteellisen hitaasti. Tämä on ainoa tapa välttää liiallisten annosten nauttimista.

Paistettua sianlihaa kaki kanssa

Vähäkalorinen ruoka jouluksi. Terveellisen ruokavalion pääruoka

Kastikkeet eivät saa olla liian rasvoja ja mitattuja määriä.

Myös lihan suhteen on suuria eroja. Ole varovainen, ettet valitse liian kaloreita elintarvikkeita. Itse asiassa salaatit ovat paras esimerkki. Annamme sinun soveltaa juuri mainittuja vinkkejä muihin ruokiin. Se voisi mennä hyvin, eikö?

Tuore vihreä salaatti

Vähäkalorinen ruoka jouluvihanneksille

Käytä porkkanaa ja parsakaalia – taiteellinen joulukuusi Vähäkalorinen ruoka Joulujuhla

Improvisoitu ateria vihanneksilla    Vähäkalorinen ruoka joulu terveellistä

Tahini -valkosipuli – vihreät pavut

Vähäkalorinen ruoka jouluksi, terveellinen syöminen

Valkoinen kalarulla pestoa & Paistettua sitruunavinarettia

Vähäkalorinen joulu terveellisesti syövä kala

Paahdettua porsaan ulkofileetä rosmariinilla ja valkosipulilla

Joulun terveelliset vähäkaloriset ruokavalion mausteet

Hunajalohta kalvossa  Vähäkalorinen syöminen Joulu Terveellinen lohi Italialaista ruokaa jouluksi Vähäkalorinen ruoka jouluksi Terveellisen ruokavalion pasta Paistettuja kampasimpukoita veri -oranssilla täytteellä Syö jouluna, terveellinen riisin liha Piparjuuren kinkku sinappi -piparjuurikastikkeella  Joulun terveellinen vähäkalorinen ruokaruokavalio Valmistettu erittäin terveeksi pienelle perheelle Vähäkalorinen ruoka jouluksi Terveellinen syöminen makea Herkullinen kana Syö vähäkalorista kanaa jouluna  Paistetut taimet rosmariinilla ja sitruunoilla

Vähäkalorinen ruoka joulupannuun

Ja on joulun yöpöydän vuoro

Herkullista ruokaa jouluksi

Upeat mansikoista valmistetut jouluhatut   Vähäkalorinen mansikka ruoka jouluna

Merkittävä joulukuusi hedelmistä    

Suloiset Joulupukit

Joulupukki syö joulua

Maukkaita herkkuja

Vähäkalorinen ruoka Joulupukin hatut