Vieraan kielen oppiminen: Näiden vinkkien avulla opit kielen paljon helpommin

vieraan kielen opiskelu helpotti vinkkejä ja ideoita

Suosikkielokuvasi voivat auttaa sinua oppimaan vieraan kielen tehokkaammin

Konservatiivinen koulujärjestelmä on saanut meidät ihmiset uskomaan, että vieraiden kielten oppiminen on vaikeaa. Näin saattoi olla. Mutta ei meidän aikanamme. Kansainvälinen viestintä on niin laajalle levinnyttä ja yksinkertaistettua, että se tarjoaa meille lukemattomia mahdollisuuksia oppia vieraita kieliä hauskanpidon aikana.

oppia vierasta kieltä 

Vieraiden kielten oppiminen helpotti lasten oppimista nopeammin ja helpommin

Tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö meidän pitäisi kuunnella ahkerasti kielioppitunteja. Kyse on enemmän siitä, että oppimamme pysyy mielessämme paljon paremmin, kun katsomme elokuvia ja luemme tekstityksiä.

Kielten oppiminen on helppoa!

vieraan kielen oppiminen helpotti hyödyllisiä vinkkejä

Katso elokuvia kohdekielellä tekstityksellä

Mitä kieltä opit? Tällä kielellä on varmasti paljon hyviä elokuvia! Tee tutkimus ja tee luettelo todella upeista elokuvista. Valitse nyt ne, jotka sisältävät sinulle ymmärrettäviä tekstityksiä.

Mennään! Voit kouluttaa itseäsi kulttuurisesti, pitää hauskaa ja parantaa myös kielitaitoasi.

Elokuvat tekstityksillä

vieraan kielen oppiminen helpotti hyödyllisiä vinkkejä elokuvia tekstityksellä

Katso suosikkielokuviasi ja opi vieras kieli

Onko olemassa elokuvia, komedioita tai muita elokuvia, joita rakastat niin paljon, että melkein tiedät ne ulkoa? Silloin on myös paljon helpompaa ymmärtää niitä vieraalla kielellä. Muistat tyypilliset ja hyvin yleiset ilmaukset, kun katsot niitä.

Vieraiden kielten oppiminen askel askeleelta

Voit myös itse päättää, miten opit parhaiten haluamasi vieraan kielen elokuvien kautta. Voimme tarjota sinulle variantin, joka toimii melko hyvin useimmille ihmisille.

Yksi tärkeimmistä ehdoista: siitä pitää nauttia

vieraan kielen oppiminen helpotti hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja

Lista

Aloita juuri mainitsemastani listasta. Se voi sisältää tunnettuja ja viimeaikaisia ​​elokuvia. Sopisivat myös ne, jotka paljastavat enemmän sen maan tai maiden kulttuurista ja tavoista, joissa tätä kieltä virallisesti puhutaan. Et ole vain kielellisesti, vaan myös kulttuurisesti ja henkisesti valmistautunut mahdolliseen oleskeluun tässä maassa.

 Ota loma maassa ja opi kieli paikallisesti

Vieraiden kielten opiskelu helpotti hyödyllisiä vinkkejä kirjojen sijaan

Tee muistiinpanoja

Osta erityinen kirjas ja tee muistiinpanoja yrittäessäsi oppia vieraita kieliä elokuvan katselun aikana. Tee muistiinpanoja ja yritä muistaa tietyt sanat ja ilmaukset paremmin.+

Muistio vierailla sanoilla 

vieraan kielen oppiminen helpotti hyödyllisiä vinkkejä muistilehtiö

Älä huoli, jos et ymmärrä jotain

Kokemus on osoittanut, että kun katsomme televisiota vieraalla kielellä, alamme nopeasti oppia alitajunnan tasolla. Yllättäen muutaman päivän kuluttua ymmärrämme yhä enemmän. Jossain vaiheessa, kun olemme tarpeeksi kärsivällisiä, huomaamme, että voimme todella ymmärtää mitä tahansa.

Toimii samalla tavalla elokuvien kanssa. Jossain vaiheessa ymmärrät kaiken tai melkein kaiken! Sinun on vain oltava kärsivällinen ja katsottava samat elokuvat ja esitykset uudestaan ​​ja uudestaan.

Joka tapauksessa sinun tulee olla kärsivällinen, kunnes olet oppinut kaikki osat: lukeminen, ymmärtäminen, puhuminen, kirjoittaminen ja lukeminen

vieraan kielen oppiminen helpotti vinkkejä ja temppuja

Ääniraita tulee bonuksena

Upeat elokuvakappaleet ovat loistava tapa muistaa tietty sanasto ja jopa kielioppi. Saatat kuulla niitä useammin kuin elokuvia. Ehkä videotkin olisi mahdollista katsoa. Tietysti mieluiten myös tekstityksillä.

Nauti prosessista!

vieraan kielen oppiminen helpotti musiikin ja elokuvien vinkkejä

Paljon riippuu asenteestasi

Vieraan kielen oppiminen elokuvien kautta on hauskaa! Mutta se ei toimi ilman vaivaa! Tässäkin tulokset tulevat jonkin ajan kuluttua ja vain jos olet kärsivällinen ja pidät siitä kiinni.

Kuin lapsi taululla

oppia vieraita kieliä vinkkejä lapsi musta taulu